Hepimize insallah canim senin durumun nasil oldu ?Allah sağlıklı olarak kucağıniza almayi nasip etsin
Allahım isteyen herkeze nasip etsinmucize22 nerelerdesin senin gamilekeik takvimin nerede :))
Buralardayım cajim ama takvim nasıl yapılır tarih mi yazcammucize22 nerelerdesin senin gamilekeik takvimin nerede :))
Canım sende takvimi yapAllahım isteyen herkeze nasip etsin
Yaptım canimmucize22 nerelerdesin senin gamilekeik takvimin nerede :))
Bak benim burda canimAllahım isteyen herkeze nasip etsin
Neden gitmedin canim cumarteis kese icin gittik çok şükür pazartesi kalp atışı için gitcez 1 aralık ta niye cagirdi daha erken git bir kere.Hayirli olsun takvimcikleriniz kizlar :)) ben hic doktora gitmedim daha tup bebek merkezinden 1 araliga randevu verdi. Siz gittiniz mi hic ben tereduut ediyorum gitsem mi diye. Merkezden bi hemsireyle yazisiyiruz o da bekleyin dedi :))
Canım bizim aynı çıkmış amannn günden ne.olacakki.superrrrrBende yaptım
Qnnem var su an yanimda da bekle sabret 1 araliga kadar siyor. Kendi tup bebegumi yapan doktir 1 araliga cagirdi baska da bi yere gitmemne gerek yok ddi ilk bir kac ay takibini ben yapacagkm ddiNeden gitmedin canim cumarteis kese icin gittik çok şükür pazartesi kalp atışı için gitcez 1 aralık ta niye cagirdi daha erken git bir kere.
Valla ben pzt zor beklom kalp atışı için heyecanliyim ama sen bilirsin tabii.Qnnem var su an yanimda da bekle sabret 1 araliga kadar siyor. Kendi tup bebegumi yapan doktir 1 araliga cagirdi baska da bi yere gitmemne gerek yok ddi ilk bir kac ay takibini ben yapacagkm ddi
Heyecanlaniyorum ama doktor gitne bekle buyusun alttan bakmak.isyemiyorim dedi sen de gzuel haberlerle gelirson insallah. İlaclarina devame diyor musun progestan var benim elevit ve coraspin var ucune de ayni oncesi gibi devam ediyorumValla ben pzt zor beklom kalp atışı için heyecanliyim ama sen bilirsin tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?