Canım benim karindan bakti alttan bakmadım günde 3 kez estrofem 1 corasprin 1 Folio 1 Hibor iğne ve 2 ampul progestan iğne var aynen devam 10.haftaya kadar dediler.Heyecanlaniyorum ama doktor gitne bekle buyusun alttan bakmak.isyemiyorim dedi sen de gzuel haberlerle gelirson insallah. İlaclarina devame diyor musun progestan var benim elevit ve coraspin var ucune de ayni oncesi gibi devam ediyorum
Masallh bayagi varmis ilac lar icelim buyusunler yavrular :))Canım benim karindan bakti alttan bakmadım günde 3 kez estrofem 1 corasprin 1 Folio 1 Hibor iğne ve 2 ampul progestan iğne var aynen devam 10.haftaya kadar dediler.
Aynen canım büyüsün ler yeterki onlara can feda.Masallh bayagi varmis ilac lar icelim buyusunler yavrular :))
Valla ben pzt zor beklom kalp atışı için heyecanliyim ama sen bilirsin tabii.
Bizim beraber haliba mucize biraz daha erken di benden de. Benim tarnsfeeimin 12. Gunu cumarteaiydi bugun 14. GunuCanım senin benden sonra değil miydi kalp atışı o kadar erken duyuluyor mu bana 27 Kasıma gün verdi doktorum
Banada 27 kasım dedi ama kendi doktoruma gidecegim 6. Haftada duyulmaya başlıyorCanım senin benden sonra değil miydi kalp atışı o kadar erken duyuluyor mu bana 27 Kasıma gün verdi doktorum
Bizim beraber haliba mucize biraz daha erken di benden de. Benim tarnsfeeimin 12. Gunu cumarteaiydi bugun 14. Gunu
Hamilelik takvimine gire beraberiz sandim bnde ooo bayagi buyumussunuz siz :) insallah girunur senin zamanjn gelmis :)Yok canım benim 24 ekim transfer günüm 25.günüm bugün
Banada 27 kasım dedi ama kendi doktoruma gidecegim 6. Haftada duyulmaya başlıyor
Hamilelik takvimine gire beraberiz sandim bnde ooo bayagi buyumussunuz siz :) insallah girunur senin zamanjn gelmis :)
Ben de son adet tarrihine gore yazdim yani tip bebege ilk.basladigimiz gune gore ama belki benim.yqnlisim vardir sitede sat falan diye konusuyorlar bi bilgom yok o konularda yaniTakvimi neye göre yazdınız ki canım herkesin farklı ben döllenme gününe göre yazdım :)
Hayırlısı olsun canım inş hep beraber kalp Atışınıda alır birazdaha rahatlarızAnladım canım benim hiç kadın doğum doktorum olmadı bu zamana kadar şimdilik tüp bebek doktoruma gidiyorum kalbini duyduktan sonra bir doktor seçicem inşallah
Hayırlısı olsun canım inş hep beraber kalp Atışınıda alır birazdaha rahatlarız
Aynen öyle doguma kadar sürer bu stres korku Allahın izniyle bunlarıda yavaş yavaş atlatacagızEvet canım inşallah ilk dışgebelik olur diye tedirgindim şimdi de kalbi atmazsa diye korkuyorum 4 5 aylık olana kadar bu korkular geçmicek galiba hep diken üstü
burdayim.bugun keseyi gordum darisi basina_oceanshine_ bacim nerelerdesin bebis nasil gidyir senin sayende beisin gelisini erken ogrenmistim :))
İnsallah tup bebek merkezinde mo gordun yoksa baska doktorda miburdayim.bugun keseyi gordum darisi basina
Canım bilmiom ki transfer 26 ekim de ydi cumartesi keseyi gördük pazartesi cagirdi ınsallqh duyarız hayirlisiCanım senin benden sonra değil miydi kalp atışı o kadar erken duyuluyor mu bana 27 Kasıma gün verdi doktorum
Ben dr söylediği muhtemel dogum tarihi ni yazdım zaten transferi de yazınca aynı oluyorBen de son adet tarrihine gore yazdim yani tip bebege ilk.basladigimiz gune gore ama belki benim.yqnlisim vardir sitede sat falan diye konusuyorlar bi bilgom yok o konularda yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?