2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Heyecanlaniyorum ama doktor gitne bekle buyusun alttan bakmak.isyemiyorim dedi sen de gzuel haberlerle gelirson insallah. İlaclarina devame diyor musun progestan var benim elevit ve coraspin var ucune de ayni oncesi gibi devam ediyorum
Canım benim karindan bakti alttan bakmadım günde 3 kez estrofem 1 corasprin 1 Folio 1 Hibor iğne ve 2 ampul progestan iğne var aynen devam 10.haftaya kadar dediler.

Takvimi neye göre yazdınız ki canım herkesin farklı ben döllenme gününe göre yazdım :)
Ben de son adet tarrihine gore yazdim yani tip bebege ilk.basladigimiz gune gore ama belki benim.yqnlisim vardir sitede sat falan diye konusuyorlar bi bilgom yok o konularda yani

Anladım canım benim hiç kadın doğum doktorum olmadı bu zamana kadar şimdilik tüp bebek doktoruma gidiyorum kalbini duyduktan sonra bir doktor seçicem inşallah
Hayırlısı olsun canım inş hep beraber kalp Atışınıda alır birazdaha rahatlarız

Hayırlısı olsun canım inş hep beraber kalp Atışınıda alır birazdaha rahatlarız

Evet canım inşallah ilk dışgebelik olur diye tedirgindim şimdi de kalbi atmazsa diye korkuyorum 4 5 aylık olana kadar bu korkular geçmicek galiba hep diken üstü

Evet canım inşallah ilk dışgebelik olur diye tedirgindim şimdi de kalbi atmazsa diye korkuyorum 4 5 aylık olana kadar bu korkular geçmicek galiba hep diken üstü
Aynen öyle doguma kadar sürer bu stres korku Allahın izniyle bunlarıda yavaş yavaş atlatacagız

Ben de son adet tarrihine gore yazdim yani tip bebege ilk.basladigimiz gune gore ama belki benim.yqnlisim vardir sitede sat falan diye konusuyorlar bi bilgom yok o konularda yani
Ben dr söylediği muhtemel dogum tarihi ni yazdım zaten transferi de yazınca aynı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…