2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Benimde ikili test sonuclarim temizmis. Bebisimiz erkek bu arada. Bi onceki kötü gebelik hikayemden dolayi kromozom anomali testleri yaptirmami onerdi dr.um. yurt disina kan gondericez 2 haftaya kadar.
Gunaydin arkadaslar. Sikonti neydi bir onceki gebelkte arkadasim kac haftalikken sona erdi?

Gunaydin arkadaslar. Sikonti neydi bir onceki gebelkte arkadasim kac haftalikken sona erdi?
Tup bebekti. En basindan kalbi zayif baslamisti. 20. Haftalarda kalp anomalisi tespit edildi. Suyum fazlaydi. 27+3 de suyum geldi ve erken dogum. 52 gun dayandi minik kalbi oglumun. Nisan 2015 de kaybettik. Cok zor gunlerdi. Rabbim sukur 2.yi nasip etti. Hayirlisiyla tamamina erer insallah. Ama dun geceden beri bu kromozom ve dna testlerini yapip yaptirmamakta kararsizim. 2.li testlerde risk cikmadi.ense kalinligi ve burun kenigide tamam. Kaderemi biraksak herseyi? Allah korusun olumsuz bir sonucla karsilasip sonlandirimmi devammi exelim ikilemi yasamaktan cok korkuyorum. Zihinsel engelliler ögretmeniyim. Hep iclerindeyim. Ailelerin neler yasadiklarina tanigim. Belki de bu isin icinde olmak beni bu konuda bu kadar cok korkutuyo.

Aklına olumsuzluk getirme pozitif düşük ne olursa olsun sonuçlar iyi olacak bebeklerimiz sağlıklı çok şükür Dünyaya sağlıkla gelecekler inşallah

Ayy gercekten heyecanla bekliyorum 2 hafta sonra gidicem bakalim hayirlisi kuzularimin cinsiyeti ne acaba arabbim saglikli hayirli evlat etsin hepimizinkilerini insallah

günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonum olmuş pruloton toz verdı dr inşallah geçer idrar yaparken kasıklar acıyor bir de sabah kahverengi akıntı geldı çok korktum ama dr korkma kırmızı olmadığı sürece dedi off allahım çok korktum dua edin ne olur.

günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonum olmuş pruloton toz verdı dr inşallah geçer idrar yaparken kasıklar acıyor bir de sabah kahverengi akıntı geldı çok korktum ama dr korkma kırmızı olmadığı sürece dedi off allahım çok korktum dua edin ne olur.
Bende de var enfeksiyon ama surekli su icersen gecer dedi ilac vermedi. Ben de surekli su iciyorum agri siizo akinti kalmadi mutlaka her saat basi buyuk bardak su iciyorum.

Bende de oldu ve antibiyotik verdi doktorum mecburen iciyorum.cok gecmus olsun fazla hareket etmemeye calis canim insallah lekelenmende bir an önce kesilir bu mübarek cuma gününün hürmetine dua edelim birbirimize

Bende de oldu ve antibiyotik verdi doktorum mecburen iciyorum.cok gecmus olsun fazla hareket etmemeye calis canim insallah lekelenmende bir an önce kesilir bu mübarek cuma gününün hürmetine dua edelim birbirimize
sağol canım şu an yok çok sükğr sadece sabah bir kez oldu ama cok korktum ilaç antiseptik bir toz günde 3 defa suya karıştırıp iççem inşallah geçeçek

Dayanamadik dr gittik kıpır kipir sukur iyimis plesanta yukarı çıkarken olur dedi doktor ama ömrüm gitti öğlende açık renk biraz kan gibi gelince sukur birdaha olmadi

Dayanamadik dr gittik kıpır kipir sukur iyimis plesanta yukarı çıkarken olur dedi doktor ama ömrüm gitti öğlende açık renk biraz kan gibi gelince sukur birdaha olmadi
Masllah canim swvindim iyi olmana bebislerimiz bizim kadar evhamli annelerle nasil.mucadele edeceklee :)))

Canim sanki bende de var akintim sari kesik kesik bi garip kahverengi leke degilde cok ufak kalinti gibi gelio dr onemli degil dedi ama korkuyorum

Diger topicler bebek bakimina alinacaklara hazirliklara gectiler biz hala bisey olur mu tuttu mu tutunur mu diyoruz. Kizlar biraz rahatlayalim bence can verildiyse yazgi kesildiyse nasip olacaksa olacaktir diyip siyrilalim bu korkulardan, hamileligin tadini cikaramicaz gibi geliyor :)

Diger topicler bebek bakimina alinacaklara hazirliklara gectiler biz hala bisey olur mu tuttu mu tutunur mu diyoruz. Kizlar biraz rahatlayalim bence can verildiyse yazgi kesildiyse nasip olacaksa olacaktir diyip siyrilalim bu korkulardan, hamileligin tadini cikaramicaz gibi geliyor :)

:KK31::KK31:aynen katiliyorum canim ikili testleri atlatalim bizde grup olarak hazirliklara gecelim :))

Back
X