2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Kızlar benim ilk haftalarda bulantı kusmam pek olmadı ili haftadır bulantı ve kusma başladı

Kizlarr az ônce lavubaya girdim pecetem kan olmustu akmiyor ama silince var gibi doktoruma ulasamiyorum cok korktum ne yapayim bilemiyorum ilk haftalarda kanamam olmustu doktorum progeatan igne vermisti vuruldum durdu var ondan vurulsam.simdi olurmu

Kizlarr az ônce lavubaya girdim pecetem kan olmustu akmiyor ama silince var gibi doktoruma ulasamiyorum cok korktum ne yapayim bilemiyorum ilk haftalarda kanamam olmustu doktorum progeatan igne vermisti vuruldum durdu var ondan vurulsam.simdi olurmu
Hic ilac kullanmiyomusun suan? Progestani ne zamana kadar, nasil kullanmistin? Benim gecen hafta ciddi kanamam oldu. 10. Haftaya kadar hergun progestan kullanmistim. Bu kanamada proluton depot oldum bi tane şıp diye kesti. Simdi haftada bir koruma amaçlı 2 hafta daha olucam. Valla ne diim bilemedim canim ya. Kadin dogum acil yokmu yasadigin yerde? Hicbisey yapamazsan yat. Wc ye kalk sadece. Sabah oluncada dr.una gidersin.

Allah yardimciniz olsun canim. Oyle yogun kanama ilmadigi surece birsey olmuyir diye bikiyirum. Bendede aymi durum 10. Haftada oldu hemen doktora gittim progynex igne yaoti hemen kesildi. Ama sikinti yok demisti doktorum. Ozellikle cinsel ikiski sonrasi uasadiysan icerdki kakintilar olabikir dedi. Sen de farkli hi drum oldu mi?

Korkma inş önemli bişey degildir bende de 3 gün önce bi anda su geldi akıntı degildi doktorum hemen gel dedi Allahtan birşey yok bir çok kişide kanama duydum çok degilse sabah doktoruna ulaş

Çok saolun kizlar aksam doktotuma ulastim progestan igne vurul dedi vuruldum hemen durdu sabah 6 da bi basladi adettrn de beter cok fazla oldu hemen acile geldik hala cok akiyor doktor bakti canli bebeklerim ama yatirdi hastaneye.ne olur dua edin düsük tehlikem var

Çok saolun kizlar aksam doktotuma ulastim progestan igne vurul dedi vuruldum hemen durdu sabah 6 da bi basladi adettrn de beter cok fazla oldu hemen acile geldik hala cok akiyor doktor bakti canli bebeklerim ama yatirdi hastaneye.ne olur dua edin düsük tehlikem var
Alla yardimcinuz olsum csnim. İnsallah sijinti olmdn hslledrsibiz. Ve cikarsiniz.

Allah yardımcın olsun inş bebeklerinle saglıklı çıkarsın hastaneden tüm dualarımız seninle

Kızlar kalp atışına kaçıncı haftada gttiniz ne zaman duyuldu yarın doktora gtcem de 6 hafta 4 günlük oluyoruz en son bir hafta önce gtmiştm 5 hafta 2 gunlukken kese de vardı içinde beyaz minik bişeyde vardı yarına gttğmde duyabilirmiyz sizce

Kızlar kalp atışına kaçıncı haftada gttiniz ne zaman duyuldu yarın doktora gtcem de 6 hafta 4 günlük oluyoruz en son bir hafta önce gtmiştm 5 hafta 2 gunlukken kese de vardı içinde beyaz minik bişeyde vardı yarına gttğmde duyabilirmiyz sizce

Duyarsınız canim masallah sağlıkla gelsinler insalah
keremsareee keremsareee canim cok geçmiş olsun tanığıdigim biride aynen senin gibi olmuştu ikiz di masallah doğurdu sapasağlam lar alah in izniyle hiç bisi olmayacak canim

keremsareee keremsareee çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ınşallah en kısa zamanda çıkarsın hastaneden sağlıkla bebişlerinle...

canim 7. haftada duymustum ben 6. haftada duyanida biliyorum

Canım çok geçmiş olsun Rabbi korusun geçen sabah bendede çok az vardı kahverengi gibi hemen gittim normalndedi sana ne dedi doktor

Bu arada 14+2 hamileyim. Ama ultrasonda bi hafta geriden gidiyormus. Bebekleriniz cinsiyeti belli oldu mu acaba

Bu arada 14+2 hamileyim. Ama ultrasonda bi hafta geriden gidiyormus. Bebekleriniz cinsiyeti belli oldu mu acaba
Merhqba canim.hosgeldin gruba. Bizden daha kiksenin belli.olmadi sadece rivayetler car simdilik :) ikili test zamanimiz genelde simdi o haberler gundemimizde. Senin cinsiyet belli mi yarin da benim.ikili testim var onsallah sikintisiz atlatiriz dua edin bize de :))

Benim cinsiyet daha belli olmadi bakalim. İkili testi yaptirdim ben sukur bisey cikmadi. İnsallah sizdede oyle olur. :)

Merhqba canim.hosgeldin gruba. Bizden daha kiksenin belli.olmadi sadece rivayetler car simdilik :) ikili test zamanimiz genelde simdi o haberler gundemimizde. Senin cinsiyet belli mi yarin da benim.ikili testim var onsallah sikintisiz atlatiriz dua edin bize de :))

%90 olmak kaydıyla 1 numaranın pipisini gördük biz :D doktorum çok büyük ihtimal erkek dedi 2 numarada bir bişey göremedik fakat içimize bir erkek bir kız gibi doğuyor ama bakalım gene kesin değil. Nasipse haftaya perşembe öğrenicem ben. Bu arada keremsareee keremsareee çok geçmiş olsun o korkuyu ben 6-7. haftalarda yaşamıştım 3 gün hastanede yatmıştım panik yapma, düşük tehlikesini lafını duymak bile ürkütücü fakat korkma hiç bişey olmayacak. Wc hariç yerinden kalkma eşin yardımcı olsun bol bol dinlen atlatacaksın hayırlısıyla

Biz cinsiyet göremedik 15 gün sonra kontrolüm bakalım inşallah görürüz bu kez

Back
X