2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Bende dedim çok diye yumurta kalitesine göre dedi ama yumurtalık bişey kalmadı transferden öncede demişti midem bulanıyor su içmekten yemek yiyemez oldum,pazartesi kendi kadın dogumcuma gidecem kalp atışı için ona bi soracam inş alırım kalp atışınıda
Bulantin var mi su icme disinda?

Bende dedim çok diye yumurta kalitesine göre dedi ama yumurtalık bişey kalmadı transferden öncede demişti midem bulanıyor su içmekten yemek yiyemez oldum,pazartesi kendi kadın dogumcuma gidecem kalp atışı için ona bi soracam inş alırım kalp atışınıda
Bu arada canim blki plasentaya uerlesme aninda faydali okyyrdur su yani bebegin guclenmesini sagliyirdur. Yumurtayla bir tek boyle bir iliskisi olabilir

Bu arada canim blki plasentaya uerlesme aninda faydali okyyrdur su yani bebegin guclenmesini sagliyirdur. Yumurtayla bir tek boyle bir iliskisi olabilir
Evet canım bulantım var özellikle sabahları oluyor benim bulantım kızımda 9 ay sürdü hiç saglıklı beslenememiştim bunda da inş öyle olmaz

Saol canim insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz zamani gelince. Benim tup bebek.merkezi doktorum baska bir yere gitmebe gerek yok dedi. Buyumesi icin 1 araliga randevu verdi ben de baska doktora gitnedim sabirla bekliyorum buyusun duye. Sukur kanamm falan olmadi ilaclarla gidiyoruz bbakalim

Benim 8.gün yerleşme kanaması olmuştu kahve leke şeklindeydi çok şükür bi daha olmadı. Bişey sorcam prednol 4 mg kullaniyormusun

Arkadaşlar dün crinone jeli yaptıktan sonra çok az kanama oldu panik olduk eşimle çok korktuk acile gittik proluton yaptılar tahminimce jel tahriş etti birkaç yerde okudum bugün dr kontrolü var inşallah herşey yolundadır bebeğim iyidir bana dua edin

Arkadaslar hepimizin bebekleri hayirli olsun.evet tüp bebek annelerinin sayfasinin ayri olmasi iyi olmus.bende burayi takip ederim artik.bende sabirla 30 kasimi bekliyorum kalp atislarini duymak icin.doktorumun randevusu cok doluydu 1 hafta fazladan beklicem

Arkadaslar hepimizin bebekleri hayirli olsun.evet tüp bebek annelerinin sayfasinin ayri olmasi iyi olmus.bende burayi takip ederim artik.bende sabirla 30 kasimi bekliyorum kalp atislarini duymak icin.doktorumun randevusu cok doluydu 1 hafta fazladan beklicem
Ay biz seninle de beraber ilerliyoruuuz :)) hic konttole gitykn mi

merhaba arkadaslar,öncelikle herkesi tek tek tebrik ederim. bende bugün güzel sonucumu oldum. dondurulmus 5günlük Blastoksit leri 9 kasimda erlestirtmistik 2 tane bugün Sabah kann testi yaptirdim ve doktorum güzel haberi telefonla Verdi. hcg orani 115 dedi, ii oldugunu söyledi ama ben pekbilmiyorumbu hcg oranini, sizce nasil oluyor bilgisi olan varmi? 30 kasimdada ilk ultrason randevumuz var, o zamana kalp atislarini duymam mümkün olurmu? birde bel agrisi ile aksamlari baslayan siddetli olmasada rahatsiz eden bulantilarim oluyor, bunlr kötümü sizce? ikinci tüp bebek denemem ama ilk hamileligim olacak allahin izniyle, kimsede bilmiyor cevremden soramiyorumda anlayacaginiz cok kafaya takmamak icin sizden yardim rica ediyorum :) simdiden coook tesekkür ederim her birinize...
Canım hayırlısı olsun tebrik ederim benimde 72 ile başlamıştı 200 ve 489 diye devam etti 11.gun ku testten bir hafta sonra keseyi gördük sukur pazartesiye kalp atışı için gitcez Yani sen keseyi görürsün ama kalp atışı için erken olabilir ilaçları n Yani etkisi çok merak etme

Hayirlisi olsun canim bebisler aynı galiba takvimde gördüm bende.pazartesi gitcem kalp atışına çok heyecanlı durumlar ve korku varrr

Günaydın kızlar Nasılsıniz bugün bulantı pek olmadı ama beyaz akıntı sürekli var siz de de varmi

Günaydın kızlar Nasılsıniz bugün bulantı pek olmadı ama beyaz akıntı sürekli var siz de de varmi
Gunaydin caniim Bende bulanti arada bi uykudan uyanir uyanmaz okuyir ama annemde de hic okmamis 3 gebeliginde de insallah bende de olmaz. Akinti zaten en bastan beri var bende su ictigim gunler daha da cok oluyir.

Benim bi kanamam olmustu öylelikte acile gitmistim bir gün sonra doktora gittik. keseleri gördük cok sükür .benimde sabahlari mide bulantim oluyor baya arada başım dönüyor ayy saglikli olsunlarda yeterki yillardir bu günlerin hasretiyle yasadik hepimiz degil mi

Benim bi kanamam olmustu öylelikte acile gitmistim bir gün sonra doktora gittik. keseleri gördük cok sükür .benimde sabahlari mide bulantim oluyor baya arada başım dönüyor ayy saglikli olsunlarda yeterki yillardir bu günlerin hasretiyle yasadik hepimiz degil mi
Masallah canim keseler derken ikiz mi ?

Eveeet çok şükür ikiz senin??Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hepimize sag salim kucagimiza almak nasip etsin

Eveeet çok şükür ikiz senin??Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hepimize sag salim kucagimiza almak nasip etsin
Bwnim 11. Gun degerim 1365 ti ama doktor kontrolune 1 aralikta cagir o zmana kadar bekle dedi bekliyirum bakalim ama ben de ikiz iatiyirum ibsallah

Gunaydin caniim Bende bulanti arada bi uykudan uyanir uyanmaz okuyir ama annemde de hic okmamis 3 gebeliginde de insallah bende de olmaz. Akinti zaten en bastan beri var bende su ictigim gunler daha da cok oluyir.
Benimde arada bulantı var kuzjm akıntı bazen su gibi iki kez çamaşır değiştiriom herseyden korkuoz

Back
X