- 24 Ağustos 2013
- 1.239
- 691
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki son adetimin ilk gununu baz aliyor canim.Kizlar tup bebektede adetin ilk gününe göre mi hesaplaniyor bebegin. Doktorunuz nasıl hesapladı
benimki son adetimin ilk gununu baz aliyor canim.
Ayyy allahim nedir bu kotu haberler allah muhafaza bebegin iyiymis ya sukur. Peki ne yapacaksin simdibdoktor ne yapmaya karar verdi?
Canım geçmiş olsun bende ayni durumdayim seninle ama benim ki daha kucuk 5 haftalıkSabah 4:30 da 2 ped dolusu kan bosaldi benden. Suyum gelmis gibi cok kotuydu. Acile geldik hemen. Yatirip serum taktilar. prolutan yaptilar. Bi yandan progestan... bebis iyi cok sukur. Simdi kanamam kesildi. Bekledeyiz bakalim. Bizim icin dua edin arkadaslar.
Ben zencefil i kimsenin onerdigini duymadim. Hatta transfer oncesi hazirlanirken bagisiklik guclendirir diye yiyirdum balli ama transfer sonrasi hic yemedim. Cunku kani sulandirip bebek dusuklerine sebep oldugunu biliyorum. Aman dikkat et...,....Canım dinlen dedi bende bol ıhlamur aldım bide zerdecal ve zencefil toz aldım bunlardan azar azar Bala karıştırıp yerim yarın da 2 li test yapilcak bebeğime ozaman da bakarım inşallah dua edin kızlar
Canim 4. Ve 5. Haftalarimda iki ayri kanamam olmustu ki bunun yaninda lekelenmeymis meger onlar. O zaman progestan igne ve kapsul kullaniyodum zaten.hastaneye gitmedim. Dr.uma haber verip ilac doz ayarlamasi yaptik.onlara devam edilip evde istirahat verildi. Kanamam kesilincede ultroson icin gittim dr.uma. 5. Hafta kanamasinda prolutan igne yapilmisti ekstradan. Bu sefer yakin diye devlet dogum acile geldim. Tup bebekte diyince direkt yatis verdiler. Kanamamda oyle boyle degildi zaten. 2 serum yedim. Bi prolutan yapildi.progestan kapsule 3×1 devam ediyoruz. Yarin ikili testlerimide yapar taburcu ederler heralde. Icini ferah tut ve sadece wc.ye kalk yataktan. Istirahattan daha iyi bi ilacta yok igne olduktan sonra.Canım geçmiş olsun bende ayni durumdayim seninle ama benim ki daha kucuk 5 haftalıkhastaneye alınca ne yaptılar işlem olarak beni muaye edip progesteron iğne yapip gonderdi de baska birsey yapilmasida gerekiyor mu sana ne uyguladılar
Aynen 3x1 progesteron verdi canım banada igne yaptilar hafta 1 devam edecekmisin. Ilk olduğunda kese etrafinda kan yoktu bugün kanlanmis ikimizinde yardımcısı olsun Rabbim geçmiş olsun canım sanadanCanim 4. Ve 5. Haftalarimda iki ayri kanamam olmustu ki bunun yaninda lekelenmeymis meger onlar. O zaman progestan igne ve kapsul kullaniyodum zaten.hastaneye gitmedim. Dr.uma haber verip ilac doz ayarlamasi yaptik.onlara devam edilip evde istirahat verildi. Kanamam kesilincede ultroson icin gittim dr.uma. 5. Hafta kanamasinda prolutan igne yapilmisti ekstradan. Bu sefer yakin diye devlet dogum acile geldim. Tup bebekte diyince direkt yatis verdiler. Kanamamda oyle boyle degildi zaten. 2 serum yedim. Bi prolutan yapildi.progestan kapsule 3×1 devam ediyoruz. Yarin ikili testlerimide yapar taburcu ederler heralde. Icini ferah tut ve sadece wc.ye kalk yataktan. Istirahattan daha iyi bi ilacta yok igne olduktan sonra.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html ben bu siteden yumurta toplama gunune gore hesapladim ultrasonda doktor baktiginda bire bir aynisini soyledi cok sasirmistim.Kizlar tup bebektede adetin ilk gününe göre mi hesaplaniyor bebegin. Doktorunuz nasıl hesapladı
Tesekkurler canım keseye göre 6 haftalik dedi. yumurta toplama hesaplamasida 6 haftalik diyo :) adete göre 5 haftalık 2 gunlukmus :)http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html ben bu siteden yumurta toplama gunune gore hesapladim ultrasonda doktor baktiginda bire bir aynisini soyledi cok sasirmistim.
Telefon açıp sor bence canım devamı gelmez inşallahKızlar bende 6.haftada kanama oldu hastanede yattım birgün.şimdi 9 haftalık hamileyim ve çamur şeklinde lekelenmem var progesteron jeli de kullanıyorum.doktora gitmelimiyim
Amin cnm. Allah bebişlerimizi korusun inşallahTelefon açıp sor bence canım devamı gelmez inşallah
Ikimizede cok gecmis olsun canim. Alsam tup bebek dr.uma gittim. Ayrintili ultrosona aldi. Hersey yolunda cok sukur. Kıpır kıpırdı oglum masallah. Oglum diyorum cunku edepsiz gosterdi hemen pipisiniAynen 3x1 progesteron verdi canım banada igne yaptilar hafta 1 devam edecekmisin. Ilk olduğunda kese etrafinda kan yoktu bugün kanlanmis ikimizinde yardımcısı olsun Rabbim geçmiş olsun canım sanadan