- 10 Ocak 2016
- 32
- 12
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 lu takim olanlardan almayi dusunuyoruz bizde. Bide boyle cok renkli ve uzeri desenli dusunmuyorum. Krem yada beyaz olacak. Hali ve perdeyle hareketledirim. Hem ortak bi renk olsunki ikinci bebistede kullanirim.Ben bebeğini çok özledim kontrolüm haftaya cuma merakla heyecanla bekliyorum. Ben bebek odası araştırıyorum beşik konusunda ne düşünüyorsunuz.
Aynen. Dolap 3 kapili olursa sifonyere gerek olmaz belki. Senin bebis kac haftalikBende beyaz düşünüyorum kirada olduğum için çok parçalı düşünmüyorum ama beşik ve dolap almayı düşünüyorum
büyüyen beşik ve yanıma park yatak düşünüyorum canımBen bebeğini çok özledim kontrolüm haftaya cuma merakla heyecanla bekliyorum. Ben bebek odası araştırıyorum beşik konusunda ne düşünüyorsunuz.
Kola ve fanta icmeyin diyorya doktorlar. Madensuyuda asitli oldugu icin icmiyorum bende ama yinede sen bilirsinkızlar iki günde bir maden suyu içsem içine limon atıp içsem zararı olur mu bebişe.
Aynen. Dolap 3 kapili olursa sifonyere gerek olmaz belki. Senin bebis kac haftalik
Benimde 14+5 ama ultrasonda bi hafta geri gidiyor. Sizdede oyle mi acaba15 haftalık canım
sağol canım teşekkürlerKola ve fanta icmeyin diyorya doktorlar. Madensuyuda asitli oldugu icin icmiyorum bende ama yinede sen bilirsin
Ben limonlusuni bilmiyorum ama hakiki maden suyunun faydali oldugunu intermeettem gordum. Dolabimda duryor ama arda iciyorum.sağol canım teşekkürler
meyveli içmem asla limon atıyom canımmmBen limonlusuni bilmiyorum ama hakiki maden suyunun faydali oldugunu intermeettem gordum. Dolabimda duryor ama arda iciyorum.
Aynen canım yanında olsunlar kiyamam onlaramucize22 bende senin gibi düşünüyorum 2 tane büyüyen beşik 4 yada 5 kapılı gardolap ve şifonyer bitanede ilk zamanlar için park yatak düşünüyorum. Park yatağı biraz büyük alıp ikizleri ilk 3-4 ay yatırabilirim sanırım içinde hem baş ucumda olurlar sonra ufaktan odalarına geçerler
Gecmis olsun canim. Bende gribim cok fena. Yarin kontrolum var bakalim bebis ne kadar buyumusSelamm kizlar herkes iyidir insallah ben evde yatiyorum kanamam kahverengiye döndü baya baya azaldi cok şükür.Rabbim hayirlisiyla hepimize kucagimiza almak nasip etsin.yarin kontrilum var bakalim hayirlisi bu arada bende besik düsünmeye baslamistim ama kanamamdan sonra tek düsüncem onlara bisey olmasin.siZler neler yapiyorsunuz