2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Tabikide oyle. Bizimki sadece baslangici yardimla olan bi gebelik. Ondan sonrasi normal gebelik hicbir farki yok bence insallah hersey yolunda olur bundan sonrada.

Ben bebeğini çok özledim kontrolüm haftaya cuma merakla heyecanla bekliyorum. Ben bebek odası araştırıyorum beşik konusunda ne düşünüyorsunuz.
3 lu takim olanlardan almayi dusunuyoruz bizde. Bide boyle cok renkli ve uzeri desenli dusunmuyorum. Krem yada beyaz olacak. Hali ve perdeyle hareketledirim. Hem ortak bi renk olsunki ikinci bebistede kullanirim.

Bende beyaz düşünüyorum kirada olduğum için çok parçalı düşünmüyorum ama beşik ve dolap almayı düşünüyorum

kızlar iki günde bir maden suyu içsem içine limon atıp içsem zararı olur mu bebişe.

mucize22 mucize22 bende senin gibi düşünüyorum 2 tane büyüyen beşik 4 yada 5 kapılı gardolap ve şifonyer bitanede ilk zamanlar için park yatak düşünüyorum. Park yatağı biraz büyük alıp ikizleri ilk 3-4 ay yatırabilirim sanırım içinde hem baş ucumda olurlar sonra ufaktan odalarına geçerler

mucize22 mucize22 bende senin gibi düşünüyorum 2 tane büyüyen beşik 4 yada 5 kapılı gardolap ve şifonyer bitanede ilk zamanlar için park yatak düşünüyorum. Park yatağı biraz büyük alıp ikizleri ilk 3-4 ay yatırabilirim sanırım içinde hem baş ucumda olurlar sonra ufaktan odalarına geçerler
Aynen canım yanında olsunlar kiyamam onlara

Benim evim kucuk ve kiradayim kizlar yanima bi besik bi de sifonyer dusunuyorum simdilik ..isterdim cok guzel bi oda yapmayi ama tasininca artik

Selamm kizlar herkes iyidir insallah ben evde yatiyorum kanamam kahverengiye döndü baya baya azaldi cok şükür.Rabbim hayirlisiyla hepimize kucagimiza almak nasip etsin.yarin kontrilum var bakalim hayirlisi bu arada bende besik düsünmeye baslamistim ama kanamamdan sonra tek düsüncem onlara bisey olmasin.siZler neler yapiyorsunuz

Selamm kizlar herkes iyidir insallah ben evde yatiyorum kanamam kahverengiye döndü baya baya azaldi cok şükür.Rabbim hayirlisiyla hepimize kucagimiza almak nasip etsin.yarin kontrilum var bakalim hayirlisi bu arada bende besik düsünmeye baslamistim ama kanamamdan sonra tek düsüncem onlara bisey olmasin.siZler neler yapiyorsunuz
Gecmis olsun canim. Bende gribim cok fena. Yarin kontrolum var bakalim bebis ne kadar buyumus

Herkeze iyi akşamlar Yarın konturolum var inş iyidir bebegim cinsiyeti de netleşir erkege benziyor demişti

Ooo yarin yogun bi gun ilacak demekki. Benim bie sonraki kontrolum 17. Haftada 6 subatta insallah o zmana bir sikinyi yasamadan variriz. Size de kolay gelsin guzel bebislerinizi girup guzel haberlerle gelin bize. Bakalim bize arkadas kim gelecek :)) kiz bebisler kim merk ediyorum :)

Biz de besik bakiyorzu bebek arabasu ayrica her gittigim alisveris merkezinde bebek kiyafetleri falan bakiyorum ama sadece bakmakla kaliyorum :) cunku biraz daha buyusun ebbis habalar isonsin kisliklar ucuza ciksin bakalajm :) tabi yaz sezonu gelsin ilk 0-3 aylik bakacagiz onsallah. Ama ah erken diye dusunuyoruz. Buyuusnler saglikla sihhatle hepsi alinir bakalim :)

Benim de yarın kontrolümüz var heyecan dorukta cinsiyeti belki belli olacak ama eşim asker istanbula eğitim e gönderdiler sabah stresten yine kustum agladim 1 hafta yalnizim gurbet ellerde bide bu çarşamba is basi yapcam :(

Back
X