Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de aradı aile hekimim ve aşının yapılacağını söyledi,kendi doktorum da yaptırdın mı diye sormuştu. o yüzden yarın gidip hem kan vericem hemde tetanoz aşısını yaptırıcam.Merhabalar tüp bebek anneleri kaderdaşlarım :) bişi sorucam tatanoz iğnesi yaptıracak mısınız.çokda gerekli m değilmiş diye duydum.bide bazılarına ağır geliyormuş.siz napacaksın.bu aralar yaptırmanız gerek sanırım.
Canim ben waikiki den aldim extra bi parcasi var takiyosun hem hemileyken hem normalde kullaniliyo daha gobusum buyumedigi icin parcasini takmadim ama yakindirKıxlar bide benim gibi şişko hamile kalanlar varsa hamile montu nerden aldınız.diğer montum olmuyo. ben buldum da ebrumaternety mi ne onda çok pahalı ama doğumdan sonrada kullanılır gibi duruyor kaşe.siz nerden aldınız.
Geçmiş olsun bence doktorunu ara hamilelikte yüksek ateş iyi degil parolda etki etmediyseArkadaslar acayip sekilde grip olmusum cok kotuyum atesim cok yuksek. Bebise bisey olmaz demi. Hemsirem parol ic bisey olmaz dedi. Ama iciyorum bisey farketmiyo![]()
Kase pelerin dikitebilirsin canim. Hic mont alma bence onunuz yaz ben pelerin ve sal kullaniyorumKıxlar bide benim gibi şişko hamile kalanlar varsa hamile montu nerden aldınız.diğer montum olmuyo. ben buldum da ebrumaternety mi ne onda çok pahalı ama doğumdan sonrada kullanılır gibi duruyor kaşe.siz nerden aldınız.
Katilmiyorum :) bu sayfa daha ciksHanimlar bir fikrim var facebookta grup kuralim oradan devam edelim sohbete ne dersiniz?