2016 Temmuz tüp bebek anneleri

3 lü test yaptırdım sonuç normal çıkmış telefonda bilgi aldım değerleri bilmiyorum

İkili test yqptirdim ama doktorum uclu icin biraey demedi haftaya cumartesi kontrokum var bakalim birsey diyecek mi merakla bekliyorum :)

Merhabalar tüp bebek anneleri kaderdaşlarım :) bişi sorucam tatanoz iğnesi yaptıracak mısınız.çokda gerekli m değilmiş diye duydum.bide bazılarına ağır geliyormuş.siz napacaksın.bu aralar yaptırmanız gerek sanırım.

Saglikocagina hic gitmedim ben bi jayit icin gitmistim bilmem ki yaptirmak gerek mi kendi doktoruma danisir sonra yaptirirm eger yapilacaksa

Merhabalar tüp bebek anneleri kaderdaşlarım :) bişi sorucam tatanoz iğnesi yaptıracak mısınız.çokda gerekli m değilmiş diye duydum.bide bazılarına ağır geliyormuş.siz napacaksın.bu aralar yaptırmanız gerek sanırım.
beni de aradı aile hekimim ve aşının yapılacağını söyledi,kendi doktorum da yaptırdın mı diye sormuştu. o yüzden yarın gidip hem kan vericem hemde tetanoz aşısını yaptırıcam.

Bende asıl Dr uma sorayım bulunduğum yerdeki Dr laron kendilerinden haberi yok :D asıl. Nasip olursa inşallah doğuracak Dr a sorarak iş yapmak gerek
Çünkü her Dr bu aşıyı önermiyor diye duydum.

Kıxlar bide benim gibi şişko hamile kalanlar varsa hamile montu nerden aldınız.diğer montum olmuyo. ben buldum da ebrumaternety mi ne onda çok pahalı ama doğumdan sonrada kullanılır gibi duruyor kaşe.siz nerden aldınız.

Kıxlar bide benim gibi şişko hamile kalanlar varsa hamile montu nerden aldınız.diğer montum olmuyo. ben buldum da ebrumaternety mi ne onda çok pahalı ama doğumdan sonrada kullanılır gibi duruyor kaşe.siz nerden aldınız.
Canim ben waikiki den aldim extra bi parcasi var takiyosun hem hemileyken hem normalde kullaniliyo daha gobusum buyumedigi icin parcasini takmadim ama yakindir:anneadayı::nazar:

Arkadaslar acayip sekilde grip olmusum cok kotuyum atesim cok yuksek. Bebise bisey olmaz demi. Hemsirem parol ic bisey olmaz dedi. Ama iciyorum bisey farketmiyo :KK43:

Canım ben hamilelikte ömrümce olmadığım ladar grip oldum başından beri. Tek çare limonu yemek limonlu ballı açık çay içmek.başka çözümü yok.ha bide portakal kivi falan tüket bol bol.ben bu şekilde atlattım.geceleri bile uyuyamıyordum.İnşallah olmam bi daha.Allah yardımcımız olsun.

Kizlar cok sagolun. Dediklerinizi aynen yapiyorum insalah bikac gune gecer. Doktorumda bol sivi c vitamini. Gunde bikac kez parol al korkma bisey olmaz bebege dedi. Hayatimda hic boyle kotu olmamistim :(((

Geçmiş olsun hanımlar bende bugün baş ağrısı var sabahtan beri nirde birkaç gündür yeniden başlayan şişkinlik gaz ve mide yanması problemim var. Allah yardımcımız olsun sağ salim dünyaya getirelim bebişlerimizi

Hanimlar bir fikrim var facebookta grup kuralim oradan devam edelim sohbete ne dersiniz?

Kase pelerin dikitebilirsin canim. Hic mont alma bence onunuz yaz ben pelerin ve sal kullaniyorum

Back
X