2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Ben 17.haftamdayim 5 kilo aldim.doktor normal diyor ama ben 83 kiloyla hamile kaldigim icin korkuyorum.inslalah hersey güzell gecerr

Ne yapmadim ki ama hic biri fayda etmedi ilac yada serum alabilirdim ama tup bebekte fazlasiyla ilac kullandigim icin ben istemedim.
Sonucta gecti
Hicbirsey yemesen bile bebek senden alacagini aliyor icini ferah tut
11+5 haftaligiz bizde ama dün 8 saat sürdü basagrim dayanamiyordum bide mide bulantısı yapınca acile gitmek zorunda kaldık. Tansiyonun düşmüş doktor serum verdi biri parasetamol dedi sulandırılmış hali,otekinde normal serildi herhalde tam bitirmeden duzelince kalktım. Bebeğe herhalde yoktur zararı. Başına gelen varmı ?

Ben yaptırdım tetanoz aşısı haftaya ikinci dozunu yaptırıcam.doktorum sağlık ocağından aradıklarında mutlaka yaptır dedi.Ben de onun söylediklerine uyuyorum.Doğru mu yanlış mı bilemiyorum tabiki ;))

Kizlarr bizim babamiz besik ve arabasini aldi herkes erken diyo benimde aklima takildi cok mu erken sizce hevesleniyo tabi o da
Biraz erken ama eviniz müsaitse sorun olmaz bence bende araştırma içerisindeyim hemen almak istemiyorum ama kıyafetlerinin bi çogunu aldım yine eksik bitmiyor yavaş yavaş alınıyor

Biraz erken ama eviniz müsaitse sorun olmaz bence bende araştırma içerisindeyim hemen almak istemiyorum ama kıyafetlerinin bi çogunu aldım yine eksik bitmiyor yavaş yavaş alınıyor
Daha acmadik bizde hepsi kutularinda bi kenarda duruyo ...o kadar mutluluk veriyoki hep uzaktan baktigim seyleri alabilmek hicbiseyden bu kadar keyif alinamaz heralde cok sukur onlari bizlere verene

Selam arkadaslar bugün doktorum vardi.cok sükür ikiside iyi bi sorun yok.ikiside erkek bu arada artik bende baslayacagim alisverislere.sizleeden ne haberler var liste yapmayi grubumuzda kimse bilmiyor heralde hayirlisi olsun

Ben yaptırdım tetanoz aşısı haftaya ikinci dozunu yaptırıcam.doktorum sağlık ocağından aradıklarında mutlaka yaptır dedi.Ben de onun söylediklerine uyuyorum.Doğru mu yanlış mı bilemiyorum tabiki :KK66:)
Çok önemliymiş, ferahlama aşısı.Bebeği olanların hepsi aynı şeyi söyledi 5 doz muş sanırım. Atlamadan zamanında yaptir dediler bana. İlk aşım mayısta bekliyoruz

Kizlar bebek arabasi na karar verdik. Peg prego alacahiz. Mamas and papas cok hoduma gidiyirdu tam jokerde gezerken kullanana birne sordyk o anda. Ama hic memnun degiller peg prego bastonve puseti guzel. Hem pedi de saglikli. Tavsiyelerinizi alabilirim.

Benim kanama olduğu için aşı tetikleyebilir dedi dr ama zamanı daha geçmedi tekrar soracağım bu hafta kontrolüm var

Ben araba chicco aldim kizlar pusetle takim cok hafif ve rahat....besik aldik ikeadan kiyafetleri de aldik erken oldu biraz ama uygun buldukca aliyoruz birden olmuyo hepsi ...ins Rabbim kullanmayi da nasip eder boyle bi mutluluk yok Allah herkese nasip etsin ins

Valla kızlar ben şeker yükleme testiyle uğraşıyordum.ilk sağlık ocağından yaptırmıştım aman nolcak ki deyip zaten ailede şekeri olan da yok ben de de çıkmaz dedim.sonra saçmasapan bi sonuç çıktı.açlık şekerim düşük gibi tokluk yüksek gibi çıktı.doktorumda sonra 100lük tekrar yaptırdı.Allaha şükür sonuç iyi ama hop oturup hop kalktım kaç gündür.şekerim yüksekse diye çok korktum.bebek için zararlıymış.ya sıkı bi diyet ya da ileriyse ünsilin tedavisi iğne yapılıyormuş.hap yasakmış gebelere. İlk ve son olsun doktorun dışında yaptırdığı bu test.ölüyorum hepinizi...

Back
X