Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11+5 haftaligiz bizde ama dün 8 saat sürdü basagrim dayanamiyordum bide mide bulantısı yapınca acile gitmek zorunda kaldık. Tansiyonun düşmüş doktor serum verdi biri parasetamol dedi sulandırılmış hali,otekinde normal serildi herhalde tam bitirmeden duzelince kalktım. Bebeğe herhalde yoktur zararı. Başına gelen varmı ?Ne yapmadim ki ama hic biri fayda etmedi ilac yada serum alabilirdim ama tup bebekte fazlasiyla ilac kullandigim icin ben istemedim.
Sonucta gecti
Hicbirsey yemesen bile bebek senden alacagini aliyor icini ferah tut
Biraz erken ama eviniz müsaitse sorun olmaz bence bende araştırma içerisindeyim hemen almak istemiyorum ama kıyafetlerinin bi çogunu aldım yine eksik bitmiyor yavaş yavaş alınıyorKizlarr bizim babamiz besik ve arabasini aldi herkes erken diyo benimde aklima takildi cok mu erken sizce hevesleniyo tabi o da
Daha acmadik bizde hepsi kutularinda bi kenarda duruyo ...o kadar mutluluk veriyoki hep uzaktan baktigim seyleri alabilmek hicbiseyden bu kadar keyif alinamaz heralde cok sukur onlari bizlere vereneBiraz erken ama eviniz müsaitse sorun olmaz bence bende araştırma içerisindeyim hemen almak istemiyorum ama kıyafetlerinin bi çogunu aldım yine eksik bitmiyor yavaş yavaş alınıyor
Yaptirmadim canim. Yurt disinda yasiyorum Turkiyede butun hamileler yaptirdigi icin doktoruma ozellikle sordum gerek yok dedi.Tetanoz aşısí yaptırdıníz mı? Yaptírmayan var mı
Bende yurtdisindayim doktorum gerek yok dedi banadaYaptirmadim canim. Yurt disinda yasiyorum Turkiyede butun hamileler yaptirdigi icin doktoruma ozellikle sordum gerek yok dedi.
Çok önemliymiş, ferahlama aşısı.Bebeği olanların hepsi aynı şeyi söyledi 5 doz muş sanırım. Atlamadan zamanında yaptir dediler bana. İlk aşım mayısta bekliyoruzBen yaptırdım tetanoz aşısı haftaya ikinci dozunu yaptırıcam.doktorum sağlık ocağından aradıklarında mutlaka yaptır dedi.Ben de onun söylediklerine uyuyorum.Doğru mu yanlış mı bilemiyorum tabiki)