2016 Temmuz tüp bebek anneleri

İki zıbın takımı geldi bi de alttan çıtçıtlılardan aldım 4-5 tane battaniye filan da var penye hediye geldi.ama yine de bi tane battaniyeli hastane çıkışı alsam mı sizce gerekli olur mu?

İki zıbın takımı geldi bi de alttan çıtçıtlılardan aldım 4-5 tane battaniye filan da var penye hediye geldi.ama yine de bi tane battaniyeli hastane çıkışı alsam mı sizce gerekli olur mu?
Yani canim hastane cikisindada zibin bitane battaniye alt üst pijama var bence hepsi varsa gerek yok bende ikisinede birer tane hastane cikisi koydum birer zibin koydum arti olarak okuduklarima göre yeter gibi geliyor olmazsa zaten hemen getirilir yada sen bilir

Yani canim hastane cikisindada zibin bitane battaniye alt üst pijama var bence hepsi varsa gerek yok bende ikisinede birer tane hastane cikisi koydum birer zibin koydum arti olarak okuduklarima göre yeter gibi geliyor olmazsa zaten hemen getirilir yada sen bilir
Bir de canım bebek bakım çantası sirt çantası mi yoksa diğeri mi kullanışlı sizce?

Canim sen yeni dogan al yine de istersen bnce 46 yi prematür giyer bn de pek bilgi sahibi değilim bnm de ilk ama:) hastane çıkışları zaten en fazla 40 gun giyolar diyolar oda kirlendiini yikandigini düşün 5 6 kere anca giyer bnce sen yine de o kadar küçük alma sen bilirsin yine de:KK66:bi arkadas var onun kızı hastane çıkışı ni 15 gün giyen bile var:KK43: malesef

3 ikiz doğuran arkadaşım da 3-4 tane prematüre takım aldılar.çünkü diğerleri büyük geldi.33-35 arası doğum yaptı 3ü de

Hayirli aksamlar arkadaslar nasil gidiyor merak ediyorum sizleri.biz iyiyiz sükür hazirliklar devam ediyor sizede sormak istedim biberon tercihinizi yaptiniz mi ben medela calma ile avent arasinda kaldim ne dersiniz aldiniz mi tavsiye edeceginiz varmi?bire ates ölcer dede kararsizim alan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Hayirli aksamlar arkadaslar nasil gidiyor merak ediyorum sizleri.biz iyiyiz sükür hazirliklar devam ediyor sizede sormak istedim biberon tercihinizi yaptiniz mi ben medela calma ile avent arasinda kaldim ne dersiniz aldiniz mi tavsiye edeceginiz varmi?bire ates ölcer dede kararsizim alan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
Dr brown en iyusi diye duydum ben onu dusunuyorum

Ben ateş ölçer aldım plusmed alından ölçer aynı markayı çevremde kullanan ve memnun olanlar var

image.webp
Saol canim bende bi bakayim o mrkaya
Gittiginiz yerde rahatlıkla taşınabilir bi çok markaya baktım çok büyük

Evet kizlar ya insallah herkes iyidir bende hepinizi merak ediyorum kimse yazmayinca yazmadim.ben ve miniklerim iyiyiz cok sükür dün kontrolumuz vardi hersey yolunda Allahin izniyle.hazirliklar tam gaz devam ediyor bugün besiklerimizin siparisini verdik.dogum cantami hazirladim Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almak nasip etsin hepimize. Sizler nasilsiniz

Bugün biz de kontrolden geldik çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz.biz de de hazırlıklar devam ediyor.odamız geldi.perde ve halı vs..doğum çantamı hazırlıyacağım.yıkadım ütüledim zıbınları.ama kendime alışverişimi yapmadım daha.onları da halletcem inşallah.hayırlısı bakalım.sağlık olsun da gerisi hallolur Allah ın izniyle..hepinizi öpüyorum :))

Masallah canim Rabbim aldiklarimiİ hayirlisiyla kullanmak nasip etsin cok sükür günler yaklasti Rabbim her isteyene nasip etsin bu duygulari

Back
X