- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Ben bi takim aldim ama yanina iki uc tane yedek tulumlar aldim hastanede degistirilio dedilerKızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi takim aldim ama yanina iki uc tane yedek tulumlar aldim hastanede degistirilio dedilerKızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız?
Yani canim hastane cikisindada zibin bitane battaniye alt üst pijama var bence hepsi varsa gerek yok bende ikisinede birer tane hastane cikisi koydum birer zibin koydum arti olarak okuduklarima göre yeter gibi geliyor olmazsa zaten hemen getirilir yada sen bilirİki zıbın takımı geldi bi de alttan çıtçıtlılardan aldım 4-5 tane battaniye filan da var penye hediye geldi.ama yine de bi tane battaniyeli hastane çıkışı alsam mı sizce gerekli olur mu?
Bir de canım bebek bakım çantası sirt çantası mi yoksa diğeri mi kullanışlı sizce?Yani canim hastane cikisindada zibin bitane battaniye alt üst pijama var bence hepsi varsa gerek yok bende ikisinede birer tane hastane cikisi koydum birer zibin koydum arti olarak okuduklarima göre yeter gibi geliyor olmazsa zaten hemen getirilir yada sen bilir
ben sırt çantası aldım.bebekle taşıma kolaylığı sağlar diye düşündümBir de canım bebek bakım çantası sirt çantası mi yoksa diğeri mi kullanışlı sizce?
Canim sen yeni dogan al yine de istersen bnce 46 yi prematür giyer bn de pek bilgi sahibi değilim bnm de ilk ama:) hastane çıkışları zaten en fazla 40 gun giyolar diyolar oda kirlendiini yikandigini düşün 5 6 kere anca giyer bnce sen yine de o kadar küçük alma sen bilirsin yine debi arkadas var onun kızı hastane çıkışı ni 15 gün giyen bile var
malesef
Covilden aldigim cok da iyi degil ama e bebek guzel civili de her ihtimale karsi kusma alt kirletme bolca olacagi ciin aldim. Ama civili pek begenmiyorum bir daha almamNasıl kalitesi beğendim mi
Dr brown en iyusi diye duydum ben onu dusunuyorumHayirli aksamlar arkadaslar nasil gidiyor merak ediyorum sizleri.biz iyiyiz sükür hazirliklar devam ediyor sizede sormak istedim biberon tercihinizi yaptiniz mi ben medela calma ile avent arasinda kaldim ne dersiniz aldiniz mi tavsiye edeceginiz varmi?bire ates ölcer dede kararsizim alan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
Ben ateş ölçer aldım plusmed alından ölçer aynı markayı çevremde kullanan ve memnun olanlar varHayirli aksamlar arkadaslar nasil gidiyor merak ediyorum sizleri.biz iyiyiz sükür hazirliklar devam ediyor sizede sormak istedim biberon tercihinizi yaptiniz mi ben medela calma ile avent arasinda kaldim ne dersiniz aldiniz mi tavsiye edeceginiz varmi?bire ates ölcer dede kararsizim alan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
Saol canim bende bi bakayim o mrkayaBen ateş ölçer aldım plusmed alından ölçer aynı markayı çevremde kullanan ve memnun olanlar var
Bende medela en iyisi fiye duydum senin dedigini ilk duyuyorum öneri olarak cok cwsitDr brown en iyusi diye duydumcesit olunca karar veremiyo insan bi bakayim o modellere de saol canimonu dusunuyorum
Gittiginiz yerde rahatlıkla taşınabilir bi çok markaya baktım çok büyükSaol canim bende bi bakayim o mrkaya
Canım Dr Brown en iyisi gaz açısından bebeği daha rahat ettiriyor ben ondan aldım.Bende medela en iyisi fiye duydum senin dedigini ilk duyuyorum öneri olarak cok cwsit