- 30 Ağustos 2014
- 98
- 67
- 18
Bende cok heyecanliyim arkadaslar suanda okuduklarima cok yabanciyim..
Ben dosyami verdim 15 temmuzda kismetse sgk raporumu alicam. 18 temmuzda adetle birlikte ilk defa tedavime baslayacagiz kismet olursa ...
Bende cikolata kisti var 3.5 cm ayrica yumurtalik rezervim az 0.65 amh...
Esimde de sayi ve morfoloji problemi var proxeed bizde ise yaramadi..
Hayirlisi ile bende baslasam diyorum insallah rabbim ne verecekse saglimizla birlikte versin..
2 yildir kontrol altindayim zaten canimCanim amh degerindense fsh degeri ve ultrasonda doktorun yumurtalik rezervi hakkindaki gorusu daha onemli sende bunlar ne durumda bende de cikolata kisti var ama 1,9 cm engel degil dedi.bende haziranda tup bebek yaptiracaktm bana da tuplerinin birinde sivi var onu almamiz lazim dedi laparoskopi yapti ama acikmis tupler yapisiklik ve bir kist aldm dedi ama cikolata kisti degil dedi hic birsey anlamadim yani bakalim bu ay tup bebek yapacak mi
Aa ne guzel yol arkadasi oluruzMerhaba canım bende 18 temmuz başlıcam adet gecikmesi olmazsa inşallah.bende bir sorun gözükmüyor ama eşim sizin ki gibi sayı ve morfolojide sorun var.birbirimizi takip edelim ayni anda baslayacagimiza sevindim..hayırlı ile bebeklerimizi elimize alırız insallah
Evet bende sevindimAntalya özel doktor ama Memorial hastanesinde anlasmaliymis senin nerde olacakAa ne guzel yol arkadasi oluruz
Allah saglikla hayirla gonlumuzdekine ulastirsin mubarek gunlerin gecelerin yuzusuyu hurmetine tamam takip edelim birbirimizi
Nerede basliyorsun tedaviye
Ben istanbul medicalpark olacak kismetse canimEvet bende sevindimAntalya özel doktor ama Memorial hastanesinde anlasmaliymis senin nerde olacak
Bizde düşündük rapor almayi ama süreç uzun diye vazgectik.benim ilk denemem olacak seninde öyle mi bu arada yaş kaç cnm.inşallah Ramazanın hurmetine olur bebeklerimizBen istanbul medicalpark olacak kismetse canim
Sgk raporumu almayi bekliyorum
Anladim daha yasinda genc ben de 30 yasindayim rahim filminde benim de kist olan yarafta tupte anormallik vardi demek ki en azindan oldugu tarafa etki ediyor napalim bizde tup bebekle sahip oluruz yavrucaklarimiza Allahim hayirli sonuclar almamizi nasip etsin2 yildir kontrol altindayim zaten canim
Ultrasonda antral folikul maalesef cok az ..
Bana da engel degil dedi ciko kist icin ama ben hsg cekildigimde kistin bulundugu yumurtaligimin tupu yari tikali
Sivi gecti ama sizinti seklinde gecti
O nedenle o yumurtalikta olusan yumurtalar catlatma ignesi vs hic dollenmedi sanirim tupte sikinti var diye
Ama fsh 2 yildir ilk defa 14 olmustu bu ay
Hep dusuktu benim fsh im amh zaten hep dusuk yasim suanda 28
Amh un dusuk oldugunu 26 yasimda ogrendim
Yoo aslinda surec uzun ilk basta oyle geliyor 40 gun icerisinde ben herseyi hallettim ve dosyami verdimBizde düşündük rapor almayi ama süreç uzun diye vazgectik.benim ilk denemem olacak seninde öyle mi bu arada yaş kaç cnm.inşallah Ramazanın hurmetine olur bebeklerimiz
Üniversite hastanesinde mi yaptırıyorsunuz tedaviniziYoo aslinda surec uzun ilk basta oyle geliyor 40 gun icerisinde ben herseyi hallettim ve dosyami verdim
O kadar surmezdi ama bir ara vazgectim adetim gecti yani adetli muayene olmadim olsaydim suan da rapor elimdeydi
Ama olmayinca bu adetimi bekledim..
Esin tahlil veriyor
Sen adetli ve adetsiz muayene oluyirsin tahliller yapiliyor ayni gun 3_5 tane evrak hazirliyorsun ve dosyayi veriyorsun
Fiyat ciddi manada dusuyor
28 yasindayim sen ?
Hayir arkadasimÜniversite hastanesinde mi yaptırıyorsunuz tedavinizi
Anladim özel hastanelerde rapor veriyor yani öyle mi ben bunu bilmiyordumHayir arkadasim
Kismet olursa medicalparktaki yillardir zaten doktorum olan dr yapacak istanbuldayim ben
Kendisi hastanenin tup bebek uzmani zaten yani tup bebek ekibinde..
Ama normal hasta da bakiyor ben 2 yil once basladim kendisine arkadasimin doktoruuydu sagolsun bazi seyler e bu doktor sayesinde aydim bilgilendirildim.
Meraba arkadşm bnde antlyda tedavi görüyrm doktorun kimdr? Kaçıncı tedavidesn inşallah güzel sonçlar alırsınEvet bende sevindimAntalya özel doktor ama Memorial hastanesinde anlasmaliymis senin nerde olacak
Hayir arkadasim yanlis anladilma olmus brn tedavimi soruyorsun sandim..Anladim özel hastanelerde rapor veriyor yani öyle mi ben bunu bilmiyordum
canım hiç Bi gelişme yok, şeffaf akıntım var. Bence benim polip alınma sonrası düzenim bozuldu ve o bi günlük kanama lekeler harici Bişi olmayacak temmuz sonunda diğer adetim gelir herhalde :/Pembe ucurtma ne durumdasin canim
Ya ogun adet mi olmus oldun ozaman ama okdarda az olmazdi canim bence.canım hiç Bi gelişme yok, şeffaf akıntım var. Bence benim polip alınma sonrası düzenim bozuldu ve o bi günlük kanama lekeler harici Bişi olmayacak temmuz sonunda diğer adetim gelir herhalde :/
25 yasindayım cnm.evet haklısın 40 gün az sürmüş.ya biz eşimle bi yıldır o kadar yıprandık ki tedavilerle süreç uzun diye yaptirmak istemedi birde eşim çok hassas biri normal tedavide bile çok etkileniyordu.bizde tüp bebek sürecine girdik işte inşallah olur ya çok dua ediyoruz.Yoo aslinda surec uzun ilk basta oyle geliyor 40 gun icerisinde ben herseyi hallettim ve dosyami verdim
O kadar surmezdi ama bir ara vazgectim adetim gecti yani adetli muayene olmadim olsaydim suan da rapor elimdeydi
Ama olmayinca bu adetimi bekledim..
Esin tahlil veriyor
Sen adetli ve adetsiz muayene oluyirsin tahliller yapiliyor ayni gun 3_5 tane evrak hazirliyorsun ve dosyayi veriyorsun
Fiyat ciddi manada dusuyor
28 yasindayim sen ?
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız cnm. Funda Yazıcı Erol doktorum.benim ilk kez olacak 25 yaşındayım.senin doktorun kim başladınız mi tüp bebeğe.Meraba arkadşm bnde antlyda tedavi görüyrm doktorun kimdr? Kaçıncı tedavidesn inşallah güzel sonçlar alırsın
Tamam simdi anladim benim ikizim de istanbulda yasiyor onun da bebegi olmadi cerrahpasada rapor cikarmaya calisti bir yil surundrduler seninki kisa surmus acaba hangi hastanede cikariyorsun orda cikarsin odaHayir arkadasim yanlis anladilma olmus brn tedavimi soruyorsun sandim..
Raporumu devlet hastanesinde cikariyorum tedavi ozel hastanede olacak .. Indirimli oluyor rapor olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?