2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Yok canm hatta laporskopiden sonra hamile kalanlari duydum cok.

Tahminen persembe opu olur dedi.kac mm boytu buyuklerin erkenmi olgunlasiyor acaba senin ek ignede vermedi dimi 5 gun kullandin sadece

O super insallah kaliteli cikar canim bursuru folukul olmus massallah.benim az ama yapcak bsey yok umarim kalitelidir.banada catlamaamsi icin igne verdi.ama iki tane ek igne verdi.belki geriden gelenler buyusun diye
İns Canım hepimizin saglıklA kaliteli yumurtalarımız olsun..insallah geriden gelen yumurtalarımızda büyür.bi arkadaşımın 67 yumurtası olmuştu :) o kadar olmasada kaliteli kaliteli yumurtalarımız olsun ins

Gercekten mi vayy be haymasallah hepsi kaliteli miydi peki birde tuttu mu bebisleri

Tahminen persembe opu olur dedi.kac mm boytu buyuklerin erkenmi olgunlasiyor acaba senin ek ignede vermedi dimi 5 gun kullandin sadece
Yok vermedi Cnm ek iğne.operasyon günü söylemedi büyüklüklerinide söylemedi:) aslında ben hiç sormadım çünkü aklım hiç yumurtalarda degil.bana ilk muayenedede söylemişti yumurta rezervin iyi diye o yüzden onlar dikkatimi çekmiyor..benim sorumum rahmimde sıvı olması.doktorları görünce sadece sıvıya odaklanıp geri kalan herşeyi unutuyormuş maalesef..sence erken mi gelişiyor? Bu kötü bişey mi

Hayir canim ilaclarla demekki istenilen boyuta geldi neden kotu olsun.muhtemelen seninde persembe carsamba olur opun.benm syi az olugundan heralde ek igne verdi.ben rezervmi hic bilmiyorum demkki iyi degilmis:) siviya takilma canim suan bi skinti varmi.bende fmfim karnmda oluyor.senin neden kaynakli bu sivi acaba

Sıvı neden bilinmiyor aslında hayatım boyunca hep olacakmiş.yapışıklık vardı o temizlendi..ilk önce Hüsamettin bey sıvının bize hiç bir etkisi yok demişti ama son gittgimde yücel hoca öyle demedi ins sıvı olmıcak o zamana gibi bişey Dedi herşey güzel olcak sıkıntı yok korkma falan Dedi.hüsamettin hoca gibi net işimiz sıvıyla degil etkisi yok demedi.o yüzden çok tedirgindim son kontrolde..

Canim rahimde sıvı nasıl oluyor tuplerde mi yoksa rahimde mi benimde tuplerde sivi var dedi ama yokmus ameliyatta temiz cikti yapisiklik vardi onu actim kist vardi onu aldim dedi

Merhaba arkadaşlar.haziran ayında tedaviye baslayacaktim. Ancak e2 değerim 50 den yüksek olduğu için iptal edildi.şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı acaba aranızda. 1 ayda e2 yarıya düşer mi ?

Bende cok heyecanliyim arkadaslar suanda okuduklarima cok yabanciyim..
Ben dosyami verdim 15 temmuzda kismetse sgk raporumu alicam. 18 temmuzda adetle birlikte ilk defa tedavime baslayacagiz kismet olursa ...
Bende cikolata kisti var 3.5 cm ayrica yumurtalik rezervim az 0.65 amh...
Esimde de sayi ve morfoloji problemi var proxeed bizde ise yaramadi..

Hayirlisi ile bende baslasam diyorum insallah rabbim ne verecekse saglimizla birlikte versin..

Canim aynisi bendede oldu bende haziranda baslayacaktim ama doktor bi yumurtanin fazla buyuk oldugunu soyledi e2ye baktirdi ve bu ay baslayamayiz dedi baslarsak bu yumurta diger yumurtalara baski yapar ve gelistirmez dedi.bi dahaki ay tekrar bakalim olmazsa ozaman baslariz dogumkontrol hapina dedi.bakalim heyecanla bekliyorum bende ins baslayabilirim hemen

Senin e2 kaç çıkmıştı canım. Benim 76 çıktı ve çok şaşırdım. Kist mi oluştu acaba diye kontrole de gittim.öyle bişey de çıkmadı. Internetten araştırdım yumurta rezervi azaldığında olabiliyormuş ancak doktorum rezervin normal demişti. Adet döngüm kısa acaba ondan mı yoksa Biesteron kullandım olcturmeden önce ondan mı anlayamadım gitti

Canim degeri bilmiyorum sormadim baslayamayiz diyince,bende cikolata kistide var bilmiyorum etkisi oluyomu ona artik bidahaki adete kaldi bi 10gunum daha var tahminen

Canim degeri bilmiyorum sormadim baslayamayiz diyince,bende cikolata kistide var bilmiyorum etkisi oluyomu ona artik bidahaki adete kaldi bi 10gunum daha var tahminen
Hmmm anladım canım sen de bilmiyorsun tam olarak nedenini benim gibi.hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Olumsuz sonuç olmasındansa ertelenmesi daha iyi.

Canim amh degerindense fsh degeri ve ultrasonda doktorun yumurtalik rezervi hakkindaki gorusu daha onemli sende bunlar ne durumda bende de cikolata kisti var ama 1,9 cm engel degil dedi.bende haziranda tup bebek yaptiracaktm bana da tuplerinin birinde sivi var onu almamiz lazim dedi laparoskopi yapti ama acikmis tupler yapisiklik ve bir kist aldm dedi ama cikolata kisti degil dedi hic birsey anlamadim yani bakalim bu ay tup bebek yapacak mi

Birde yas kacti sizin ne zamandir istiyorsunuz

Hmmm anladım canım sen de bilmiyorsun tam olarak nedenini benim gibi.hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Olumsuz sonuç olmasındansa ertelenmesi daha iyi.
Oyle tabi canim hayirlisi ilk denemem benimde oyuzden cok hakim degilim konuya zamanla ogrenecez bu ayrintilari)hepimiz icin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…