2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba arkadaslar.allah nasip ederse onumuzdeki bir kac gun icinde tup bebek tedavisine baslayacagim.4 senelik evliyim sebepsiz infertilite teshisi koydular.bir negatif asilamam oldu.daha fazla zaman kaybetmemek adina ilk tup bebek tedavime baslayacagim.eminim aramizda baskalarida var tedaviye baslayacak veya tedavi asamasinda.birbirimize destek olalim...

Hayirlisi olsun canim.ozman ilk denemen degil.nekadar suredir bekliyorsun.2.icin ara vermek gerekiyor sanirim
canim ben 12 senelik evliyim. pko var iynelere basladim mi yumurtalarim asiri uyariliyo ve ohss oluyorum ve transferim yapilmiyo ilk tup bebektede aynisi oldu ve donduruldu daha sonra 2 seferde transfer oldu 3 yil once. bu sene yine basladim yine ohss oldum haziranin ilk haftasi yumurtalarim toplanmisti temmuz sonunda transferim olucak nasipse

Merhabalar,
ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım nasipse 26 haziranda adet olacağım. inşallah şans bizlerle olsun.

Anladm canim insallah busefer olur rabbimin izniyle.nerede yaptiryorsun

Merhabalar,
ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım nasipse 26 haziranda adet olacağım. inşallah şans bizlerle olsun.
Merhaba canim.insallah insallah.bende 3gun once olmam gerekiyordu okadar stres yaptimki olmadim hala.bekloyorum oldugunda tedaviye baslayacagim insallah.senin ilk denemenmi canim

Merhaba canim.insallah insallah.bende 3gun once olmam gerekiyordu okadar stres yaptimki olmadim hala.bekloyorum oldugunda tedaviye baslayacagim insallah.senin ilk denemenmi canim
İlk olacak, takiple geçti kaç ayım.
Brüksel tüp bebek merkezine gideceğim. Sen nerede yaptıracaksın canım?
Ben de haftasonu bekliyorum adetimi ama sanki daha erken olacak...

İlk olacak, takiple geçti kaç ayım.
Brüksel tüp bebek merkezine gideceğim. Sen nerede yaptıracaksın canım?
Ben de haftasonu bekliyorum adetimi ama sanki daha erken olacak...
Benimde takip asilama oyle boyle gecti zaman.bende eurofertilde yaptrcagim.fiyatlari nasil oranin istanbuldami.belki denk gelir ayni anda baslariz

ins canim rabbim hepimizin ellerini boş dondurmesin. ben izmirdeyim medikalpark gidiyorum. senin sorun neydi? ve nerde yaptırıyorum?
Bende istanbul eurofertilde yaptracagim canim.benim sebepsiz infertilite malesef.buda beni daha cok korkutuyor.bir sorun olsa enazindan cozumu vardir diye dusunuyorum.

Aşılama hiç olmadı canım, İstanbul'da, ilaçlar dahil 8bin. 1 ay önce de histeroskopi yapıldı, Rahmimde polip im varmış alındı. Pko var, morfoloji de %3 ileri hareketli sperm sayısı düşük. 27sinde başlayacağım diye hesap ediyordum ama sanki regl olacak gibiyim.

Herhangi bir vitamin, destek kullanıyor musun? Senin tedavi ne kadara malolacak Canım? İnşallah sonuçlarımız güzel olsun.

Bende istanbul eurofertilde yaptracagim canim.benim sebepsiz infertilite malesef.buda beni daha cok korkutuyor.bir sorun olsa enazindan cozumu vardir diye dusunuyorum.
canim bende sadece pko var oda yumurta azlığı değil çokluğu. esimde de sorun yok. 12 senelik evliliğim boyunca hangi doktora gitsem aaaa senin hamile kalmaman için sebep yok neden kalamadin ki!!! neyse biz onu hallederiz diyolar tup bebek yapiyoruz cook guzel yumurtam oluyo ve cok guzel dolleniyo ama tutmuyo. sebepsiz infertklite diyip geçiyorlar. bende anlamıyorum yaaa

Anladim canim.hayir sadce fplik asit kullaniyorum canim.ilaclar haric 4400 lira ramazan ayina ozel kampanya yapmislar uygun baya.

Canim illaki bi sebep var bence.banada tahliller gayet iyi dediler.esim sprm sonuclari iyi.varikosel olabilrmi diye dusunp renkli usg cektrdi oda degil neden olmuyor anlamoyorum.tup bebek kacinci denemen.bende bundan korkuyorum ya oda olmazsa.

Buarada histeroskopi dedgin sey rahim filmimi oluyor.benden sadce rahim filmi istendi hormonlar bide progestron bakildi norml.

Canim illaki bi sebep var bence.banada tahliller gayet iyi dediler.esim sprm sonuclari iyi.varikosel olabilrmi diye dusunp renkli usg cektrdi oda degil neden olmuyor anlamoyorum.tup bebek kacinci denemen.bende bundan korkuyorum ya oda olmazsa.
tup bebek 2 denemem yumurtalar toplandi ve transfer temmuz sonu. 1 denememde de aynisi oldu donduruldu 2 ayrı zamanda transferim oldu. yumurta toplama 2. transfer 3 olucak yani

Buarada histeroskopi dedgin sey rahim filmimi oluyor.benden sadce rahim filmi istendi hormonlar bide progestron bakildi norml.
Rahim filmi çekildi Canım, 4mm polip göründü filmde ve eskiden gittiğim doktorum bi sorun teşkil etmez demişti, Meğer bebeğin tutunmasını engelleyebilirmiş o polip. Histeroskopi ile temizlendi, aldılar polipi.
İnsanları okuyorum polenler ve bazı kütler yiyorlar. Yapmak gerekir mi acaba:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…