tamam o halde birbirimizi takip edelimCanim seninle ayni zaman gelicez buyuk ihtimal.bende 19 u bekliyorum bakalim.sali gunu kontrole gidicem 20 gunu oluyor.insallah bu.ay bi aksilik cikmaz..
Insallah canim.sende insallah en kisa zamanda baslarsin tedavine.maşallah canım, hepsi kaliteli olsun ve döllensin umarım :) ctesi opu ise pazartesi-çarşamba arası bi gün transferin olacak inşallah :)
Insallah aksilik cikmazda baslarsiniz kizlarCanim seninle ayni zaman gelicez buyuk ihtimal.bende 19 u bekliyorum bakalim.sali gunu kontrole gidicem 20 gunu oluyor.insallah bu.ay bi aksilik cikmaz..
tamam o halde birbirimizi takip edelim
inşallah hayırlı sonuçlar alalım
nerede başlayacak tedavin
Insallah canim.rabbim yuzumuzu guldursun artik bizlerinde.ben bursa uludag universitesinde yaptiriyorum canim.ikinci olucak bu.sen ne durumdasin nerde yaptircan
Insallah canim..insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz..Insallah aksilik cikmazda baslarsiniz kizlar
Insallah canim.rabbim yuzumuzu guldursun artik bizlerinde.ben bursa uludag universitesinde yaptiriyorum canim.ikinci olucak bu.sen ne durumdasin nerde yaptircantamam o halde birbirimizi takip edelim
inşallah hayırlı sonuçlar alalım
nerede başlayacak tedavin
Canım çok şükür geçti bu da, transferinde de bol şans dilerim.Kizlar opu islemini de atlattim cok sukur 11 yumurta toplandi simdi yarini bekliyorum arayacaklar kaci dollendi diye ona gore transfer gunu veŕcekelr
Ohh ohh maşallah hadi bakalım cok az kaldı nasıl gecti opu islemi agri oluyor muKizlar opu islemini de atlattim cok sukur 11 yumurta toplandi simdi yarini bekliyorum arayacaklar kaci dollendi diye ona gore transfer gunu veŕcekelr
Canim hadi gozun aydin.iyi yumurtan toplanmis.insallah kaliteli sekilde hepsi dollenir bol bol kaliteli yumisin olur.doktorun kacinci gun transfer dusunuyo bilgi verdimi hicKizlar opu islemini de atlattim cok sukur 11 yumurta toplandi simdi yarini bekliyorum arayacaklar kaci dollendi diye ona gore transfer gunu veŕcekelr
Canim cok aglamisim uyandigimda gozlerimi siliyorlardi:) ama kendime geldigimde cok agrim olmadi.benim adetlerim fmf den dolayi cok siddetli gecer.adet sancimdan az olduOhh ohh maşallah hadi bakalım cok az kaldı nasıl gecti opu islemi agri oluyor mu
Insallah canim sonradan buyudler demekki.yarin arayacaklar duruma gore canim bilgi vermedi.lucrin verdi kansulandirici igne coraspin progeston verdi.lucrrin niye verdi onu anlamadimCanim hadi gozun aydin.iyi yumurtan toplanmis.insallah kaliteli sekilde hepsi dollenir bol bol kaliteli yumisin olur.doktorun kacinci gun transfer dusunuyo bilgi verdimi hic
Sagol canimmCanım çok şükür geçti bu da, transferinde de bol şans dilerim.
:)) benim de adetlerim cok sancılıdır.Sıra transferde ikiz istiyor musun ben cok istiyorum ikiz koyarlar mı acabaCanim cok aglamisim uyandigimda gozlerimi siliyorlardi:) ama kendime geldigimde cok agrim olmadi.benim adetlerim fmf den dolayi cok siddetli gecer.adet sancimdan az oldu
ohhh ne güzel hadi gecmis olsun inslah hepsi dollenirKizlar opu islemini de atlattim cok sukur 11 yumurta toplandi simdi yarini bekliyorum arayacaklar kaci dollendi diye ona gore transfer gunu veŕcekelr
bende anestezi etkisiyle sacmalarim diye cok korkuyorumCanim cok aglamisim uyandigimda gozlerimi siliyorlardi:) ama kendime geldigimde cok agrim olmadi.benim adetlerim fmf den dolayi cok siddetli gecer.adet sancimdan az oldu
bende cift embriyo icin israr edicem.zaten zor hamile kaliyoruz tek seferde iki tane olsunda ayni seyleri bi daa yasamayalim:)) benim de adetlerim cok sancılıdır.Sıra transferde ikiz istiyor musun ben cok istiyorum ikiz koyarlar mı acaba
Yasal degil dedi canim.35 yas altina koymuyorlarmis isterdim olsaydi:)) benim de adetlerim cok sancılıdır.Sıra transferde ikiz istiyor musun ben cok istiyorum ikiz koyarlar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?