2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

O kampanyayla fiyat nasıldı canim bu arada

O kampanyayla fiyat nasıldı canim bu arada
Canim normal fiyatlari 5600 du merkezin.ramazan ayinda 4400 e dusurmuslerdi.biz gttik.4400 un ustune 2000 daha verin.eger 1.negatif olursa dondurulmus iki embriyo hakkiniz daha oluyor hicbir ucret almadan dediler.yani 1.negatif 2.negatif 3.deniyolar.dondurulmis 1 taneyse eger toplamda 2 hak veriyorlar.wger dondurulmus yoksa benim gbi taze tup bebek hakki yebiden.yani 6400 verdim suan ki fiaytida 7600 bu kampanyanin 35 yaş altina uyguliyolarmis

6400 e iki kere deneme hakkim olacak yani ilac haric.ama bu pozitif olursa yaniyor hakkin

6400 e iki kere deneme hakkim olacak yani ilac haric.ama bu pozitif olursa yaniyor hakkin
Cnm şimdi okudum memlekete dönünce çok geç okuyorm msjları..sana üzülme desekte üzülürsün kendimden Biliyorm ama şunu unutma tek yumurta olmasıda yeterli..dua edelim ins..

Fiyat çok iyiymiş sen hiç canın sıkma yumurtacığın bölünecek Allahın izniyle

Hersey normal diyorlar ama illaki birsey etkiliyorki bu durumla karsilastim nasip moralim bozuldu baya.ama elden birsey gelmiyor tek umudum bu yumurtanin bolunmesi

Dualarım seninle arkadaşım. Bizim ilk tüp bebek denememiz, iğneler ve kontrollerle geçiyor zaman. Herhalde bu hafta içi opu olacak ama ne kadar zorlu, endişelerle dolu, insanı allak bullak eden bir süreçmiş meğer hepimiz için. Onun için yaşadığın tüm ruh hallerinin normal olduğunu sık sık hatırlat kendine (ben öyle yapıyorum en azından) ve sabırla bekle, umudunu kaybetme sakın (Çünkü normal yolla hamile kalsaydık, düşünsene, zaten sadece bir tane yumurta olacaktı beklediğimiz). Bunları teselli olsun diye yazmıyorum. Hem kendime hem sana hem burada umutla, hasretle bekleyen hepimiz için hatırlatma gibi düşünebilirsin. Güzel haberlerini bekliyorum ve bolca dua ediyorum. Rabbim hepimizi sağlıklı, huzurlu,vicdanlı evlatlara bir an önce kavuştursun inşallah.

Canim benim tesekkurederim allahraziolsunn

Canım inşallah sonu güzel olur ama umudumuzu da hiç yitiremeyiz, inşallah transferin olur ve tutar Allah yardımcı olsun.

Canim benim tesekkurederim allahraziolsunn
Can'ım benim öncelikle hayırlı olsun evet üzücü bir durum ama belki o altın yumurta şu an bölünüp sana gelmeyi bekliyor annesi . Moralini bozma sakın 1 yumurta yeter . Demek ki sende sebepsiz interfilite değilmiş senin yumurtaların kaliteli değilmiş . Allah korusun eder tutmazsa sonraki deneme için bitkisel takviyeler yaparsın kalite artsın diye

Insallah canim.dogru diyorsun en azindan sorunu ogrenmis oldum

Aynen oyle canim tek olsunda yeterki olsun yani:)

Bakalim doktor ne diyecek bu duruma.hic boyle biseyede rastlamadim nettende bakiyorum yok.beni buldu:)

Canim 10 degilde 1 tane dollenmiş şok olduk bizde.bide cift embriyo koydurmaktan bahsediyordum nasip diyecek birsey yok
Canim hayirlisi olsun.rabbim ol dedikten sonra bi tane bike yeter.insallah o guzel ilerler.ama demekki sebepsiz degilmis.kalitende sorun var bence.amh a baktirmismiydin sen.yada esinde bi morfilojik bozukluk falan varmi

Canim amh sadece sayiyla alakali degil.kaliteyide gosteriyo.benimde mesela 8 yumurta toplanmisti.ama 3 bos cikti.sayiya cok takilma yani.bdlki seninde oyledir.dolleme islemine alamama gibi luksleri yok.onlar isleme aliyorlar kaliteden dolayi ilerlemeyip oluyor embriyo.

Canim inancini umudunu yitirme.bunlari yasadikca birazda kendimize care buluyoruz.sen mesela hep sebepsiz diye biliyordun ama varmis bi sorun.mesela cok yuksek dozda ilcta yumurta kalitesini bozuyor bizim gibilerde.bidaha yapma geregin olursa ona gore tedavi uygulanir.

Merhaba arkadaslar gelemedim birkac gundur
S Shahida canim bekle bakalim rabbim hayirlisini ve sagliklisini versin olmadi diye uzuldugumiz seyler de bilmedigimiz hayirlar oluyor
Sakince bekle allah sonunu hayira cevirsin diyelim..

Bende heyecanla bekliyorum
Nasipse cuma gunu sgk raporunu verecekler insallah aksilik olmazsa
Cuma doktora gidip ilaclarimi yazdiricam sanirim cmts de alirim
Pzt de adet olucam yani boyle bir surec tahmin ediyorum...

Cok merakliyim acaba ilaclar beni nasil etkileyecek diye ...gercekten bunu merak ediyorum suanda hayirlisi

Canim hayirlisi olsun.rabbim ol dedikten sonra bi tane bike yeter.insallah o guzel ilerler.ama demekki sebepsiz degilmis.kalitende sorun var bence.amh a baktirmismiydin sen.yada esinde bi morfilojik bozukluk falan varmi
Yok canim esimde %95 di morfoloji.ama zaten spermle alakasi yok dollememosler bile.yeterli olgunlukta olmadigi icin.ben fmf hastasiyimya onun etkisi diye dusunuyorum suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…