- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberler alırız :)Canm bugun aradilar bolunme oldu 2.gun ama hemen transfer etmemiz lazim cunku tek yumurta 3.gune beklemeyelim isterseniz dediler apar topar ciktik.neyse enazindan transfer olcak oda bi umut
Ee hadi canım hayırlısı olsun sakin ama sakın moralini bozma bolundugune göre sağlıklı hem Rahim de gelişimi daha iyi oluyor lab. Da kı ne göre rahim de ortama daha kolay uyum sağlıyor embriyo. Bide herseyde varmış bi Hayır o minik sana tutunacak ve mucizen gerçekleşecek :)Canm bugun aradilar bolunme oldu 2.gun ama hemen transfer etmemiz lazim cunku tek yumurta 3.gune beklemeyelim isterseniz dediler apar topar ciktik.neyse enazindan transfer olcak oda bi umut
Ben varım canım bende 7 yumurta toplandı sadece 1 tane olgun çıktı malesef o da döllenmedi. 3 ay ara verdik tekrar deneyeceğiz bu ay inşallah. Malesef yumurta kalitesi de çok önemli bi durum ben arı sütü polen ve bal çörek otu yedim 2 aydır bakalım hayırlısı artıkBakalim doktor ne diyecek bu duruma.hic boyle biseyede rastlamadim nettende bakiyorum yok.beni buldu:)
Hadi Cnm ins güzel haberlerini bekliyoruzCanm bugun aradilar bolunme oldu 2.gun ama hemen transfer etmemiz lazim cunku tek yumurta 3.gune beklemeyelim isterseniz dediler apar topar ciktik.neyse enazindan transfer olcak oda bi umut
ben varim canim. haziran 11 de toplandi donduruldu. ilaçları kestigim için 5 gün sonra adet oldum. nasip olursa bu ay sonu transferim olucak. normal yaniMerhaba kızlar yumurtası toplanıp dondurulan var mı aranızda? Benim Çarşamba topladılar ve dün adet oldum normal mi acaba ?
Aaa.neden canim sorun ne.doktora sordum bu ay boule denk gelmis olabilir her ay kalite degisir birdaki ay belki iyi olacak.ikinci tup bebektede ayni skinti olursa ozman genel olarak kalite kotu diyebilirz ancak dediBen varım canım bende 7 yumurta toplandı sadece 1 tane olgun çıktı malesef o da döllenmedi. 3 ay ara verdik tekrar deneyeceğiz bu ay inşallah. Malesef yumurta kalitesi de çok önemli bi durum ben arı sütü polen ve bal çörek otu yedim 2 aydır bakalım hayırlısı artık
Insallah canim benim.banada dis ortamdansa rahim daha iyi dedi.madem oyle 5.gune niye bekletiyolar onu anlamadim:)Ee hadi canım hayırlısı olsun sakin ama sakın moralini bozma bolundugune göre sağlıklı hem Rahim de gelişimi daha iyi oluyor lab. Da kı ne göre rahim de ortama daha kolay uyum sağlıyor embriyo. Bide herseyde varmış bi Hayır o minik sana tutunacak ve mucizen gerçekleşecek :)
Yumurta mi donduruldu embriyo mu canım . Bu arada erken adet olabilirsin normalMerhaba kızlar yumurtası toplanıp dondurulan var mı aranızda? Benim Çarşamba topladılar ve dün adet oldum normal mi acaba ?
Teşekkür ederim Cnm içimi rahatlattın benimde 5 gün sonra oldu dondurma için bugün arıcaklardı aramadılar daha çok hecanlıyım ins seninde saglıkla transferin yapılırben varim canim. haziran 11 de toplandi donduruldu. ilaçları kestigim için 5 gün sonra adet oldum. nasip olursa bu ay sonu transferim olucak. normal yani
Embriyo dondurulacak ama daha aramadılar ne oldu hiç bilmiyorm daha Cnm çok stresliyim..bide merkezde adeti erken olursun demediler sadece azmiktarda kanama olur dediler o kadar kani 5. Gün görünce şok oldum..Yumurta mi donduruldu embriyo mu canım . Bu arada erken adet olabilirsin normal
Cnm nasılsın yapıldı mı transferAaa.neden canim sorun ne.doktora sordum bu ay boule denk gelmis olabilir her ay kalite degisir birdaki ay belki iyi olacak.ikinci tup bebektede ayni skinti olursa ozman genel olarak kalite kotu diyebilirz ancak dedi
Bruksel değil mi canım ben de orda basliycam kismetse. Korkma kanaman yoğuNSA adet olmussundur olabiliyor bazılarında . Sen ara merkezi bana embriyolar hakkında bilgi verilecekti de.Embriyo dondurulacak ama daha aramadılar ne oldu hiç bilmiyorm daha Cnm çok stresliyim..bide merkezde adeti erken olursun demediler sadece azmiktarda kanama olur dediler o kadar kani 5. Gün görünce şok oldum..
kac y umurtan toplandı ve kaci döllenmiş canim. ve neden donduruldu? ben ohss olduğum için transfer iptal oldu?Teşekkür ederim Cnm içimi rahatlattın benimde 5 gün sonra oldu dondurma için bugün arıcaklardı aramadılar daha çok hecanlıyım ins seninde saglıkla transferin yapılır
12 toplandı 9 döllendi 6 kalmıştı en son..son durum için aramadılar daha..e2 yüksek çıktı hormonlar yüzünden yani..doktor şansınızı arttırmak için beklemekte fayda var Dedi..ohss Nasıl bişey cnmkac y umurtan toplandı ve kaci döllenmiş canim. ve neden donduruldu? ben ohss olduğum için transfer iptal oldu?
Doğum kontrol hapi na basliycaksin di mi . Aa evet canım onlar bazen laboratuvardan cikamiyorlar ararlar mutlaka . Çok. Heyecanlı kaç yumurta toplandı canımEvet Brüksel doktorla konuştum sonra zaten yarınıda bekleyin adet gibiyse ilaca başlayın Dedi.embiryolar için en son aradığında görevli pazartesi geç ararım merak etmeyin Dedi :) o yüzden bekliyorm
ben pko var çok yumurta olusimunda ve o yumurtaların toplandığı yerlerin siviyla dolmasına ohss deniyor. ben ileri boyutta bunu yasadigim icin hayatı risk taşıdığını söyleyip donduruldu. bu ikinci tup bebeğim daha oncekilerdede bunu yasadim12 toplandı 9 döllendi 6 kalmıştı en son..son durum için aramadılar daha..e2 yüksek çıktı hormonlar yüzünden yani..doktor şansınızı arttırmak için beklemekte fayda var Dedi..ohss Nasıl bişey cnm
Canim ohss . Yumurtalar toplandiktan sonra karnında sıvı bırikiyor şişiyor nefes alamaz hala gelebiliyorsun. Buyük ihtimalle ohss riskine karşı transferin ertelendi. 12 de 9 döllenme gayet iyi maşallah . 5.güne hepsi kalmaz ama . Hangi igneyi kullandın kaç doz kullandın bi de .12 toplandı 9 döllendi 6 kalmıştı en son..son durum için aramadılar daha..e2 yüksek çıktı hormonlar yüzünden yani..doktor şansınızı arttırmak için beklemekte fayda var Dedi..ohss Nasıl bişey cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?