2016 üçüz anneleri :)

Wilwarinb hayirli olsun. Herseyin yolunda olmasina ve iyi olmaniza cok sevindim ins darisi geri kalanlarimizin basina. Saglikla aliriz ins bizde kucagimiza :)
Aksam vardik Ankara'ya simdi burdayiz artik iyi bir dr bulabilirim ins aramizda Ankarada olan var mi kizlar nereye hangi dr a gidiyorsunuz tavsiye verebilir misiniz biraz netten arastirdim bir kac isim olustu kafamda simdi hocalara ulasmaya calisiyorum ins bende tez zamanda guzel haberler alabilirim ama guzel haberlerinizi almak inanin cok iyi moral oldu bana

Bir hafta öndesin fatma benden benimde aynı cinsiyette bebeklerim sen raporlumusun hala yoksa çalışıyormusun ben çalışıyorum ama karnım çok büyüdü zorlanıyorum artık
Bu hafta çalıştım canım ama haftaya tekrar rapor alıcam. Zor oluyo çalışmak hemde çok yorucu oluyo.

İnşallah bi sıkımtı olmaz canım çok kısa süre kullanmışsın zaten. Kaşıntın cilt kuruluğuna bağlıyda ben çatlak oluşmadın diye bio oil kullanıyorum sende kullanabilirsin. Doktor zaten ne diye c kategori ilaç yazmış anlamadım

Ankarada hangi drlara gideceksiniz

Leydi sirke ve su yazmıştım sana onu kullandin mi?
Bi de merak etme benim de kullandığım bazi ilaçlarda hamileler doktor tavsiyesi olmadan kullanmasin falan yaziyodu

Kızlarım gayet uzun ve kilolular maşallah ve sadece burundan solunum destek alıyorlar, oğlum evet küçük ama dirayetli kendi kendine soluk oluyor, genel anestezi ile sezaryan oldum, üç çocuk doktoru girdi doğuma ekip harikaydı. Bir tek ameliyat sonrası serumlar sırasında ve akşamında bir kaç saat sağmadım, onun halen 3 saatte bir sağıyorum.
Bebeklerin beslenme durumu artınca yetişemem diye donör anneden süt aldık ancak henüz kullanmaya gerek olmadı.

Darısı tüm mucizelerimizin başına evvelallah

İnşallah canım bide hamilelik de ananas yemek zararlı mı kızlar bilen varmı
Aslında ananas çok vitamini bakımından çok faydalıymış hatta ödem sökücü özelliği varmış fakat geçen gün doktorun biri tv de yetiştirilirken çok ağır kimyasallar kullanılıyor dedi canım

Maşallah kuzulara
Darisi diger arkadaslarimizin da başına inşallah

Gözün aydın bi an önce bebişlerinle evine gidersin inşallah. Kaç haftalıkken doğum yaptınız

Maşallah canım:))çok güzel çok sevindim umudumu artırdın:))inşallah bebişleri nir an önce kucaklarsın

Hamileliğimin başından beri kullanıyorum çatlak kremi lieracın bide zeytin yağ sürüyorum sürekli hatta acaba kullandığım kremden mi kaşınıyorum die düşünmüyor değilim

Leydi sirke ve su yazmıştım sana onu kullandin mi?
Bi de merak etme benim de kullandığım bazi ilaçlarda hamileler doktor tavsiyesi olmadan kullanmasin falan yaziyodu
Şimdilik herhangi bir çatlak görünümü yok sadece çok kaşınıyorum kaşıdıkçada kıpkırmızı oluyor karnım ben çatlak oluşmaya başladığında sürüceğimi zannediodum deneyeyim bakayım sirkeyi

Wilwarinb canim tebrik ederim demek topigimizin diger minikleri de geldi maşallah :)
Sağlıklı olmaniza cook sevindim
Agrin sizin var mi?
Bebeklerin kilolari ne kadar?
Bi de cigerleri gelişmiş mi canim?iğne olmuş muydun?
Çok teşekkürler canım,
Hastanede ağrı kesicilerle hareket edebildim, dün ve bugün daha iyiyim, kesi ağrısı akşamları şiddetleniyor sanki tabi bunda benim çok şişen ayaklarımın da etkisi var, ayaklar ve bacaklar 15-20 günde kendine gelecekmiş.
Bebekler 1810, 1750 ve 990 gr. birkaç hafta öne 2 gün dört doz ciğer gelişim iğnesi olmuştum, makineye bağlı değiller zaten oğlum kendisi soluyor, kızlara burundan destek oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…