- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.121
Hakkında hayırlısı olsun inş bir avazda sende kurtulursun :) güzel haberlerini bekliyoruz meraklaSanırım sırada ben varım :))heyecan ve korku sarıyor inşallah her şey yolunda gider
Bu hafta çalıştım canım ama haftaya tekrar rapor alıcam. Zor oluyo çalışmak hemde çok yorucu oluyo.Bir hafta öndesin fatma benden benimde aynı cinsiyette bebeklerim sen raporlumusun hala yoksa çalışıyormusun ben çalışıyorum ama karnım çok büyüdü zorlanıyorum artık
İnşallah bi sıkımtı olmaz canım çok kısa süre kullanmışsın zaten. Kaşıntın cilt kuruluğuna bağlıyda ben çatlak oluşmadın diye bio oil kullanıyorum sende kullanabilirsin. Doktor zaten ne diye c kategori ilaç yazmış anlamadımYa dra gıcık oldum hamile olduğumuda söyledim özellikle zararsız olan bişey neden söylemiyor anlamadım kizaten tuhaf bi kadındı duş jeli kullan dedi bişey yazdı ama eczacıya sor hamileler kullanabiliyo mu bilmiyorum dedi insan bilmediği şeyi kullan diye yazar mı ya bende salak gibi 2 gün kullandım vardır bir bildiği diye inşallah bişey olmaz hiç güven vermedi zaten kadın bana kaşıntımda agnı devam ediyor şuan çokta bi etkisini görmedim sadece kuruluk gitti gibi ama kaşıntı devam çok teşekkür ederim fatmaşimşek
Ankarada hangi drlara gideceksinizWilwarinb hayirli olsun. Herseyin yolunda olmasina ve iyi olmaniza cok sevindim ins darisi geri kalanlarimizin basina. Saglikla aliriz ins bizde kucagimiza :)
Aksam vardik Ankara'ya simdi burdayiz artik iyi bir dr bulabilirim ins aramizda Ankarada olan var mi kizlar nereye hangi dr a gidiyorsunuz tavsiye verebilir misiniz biraz netten arastirdim bir kac isim olustu kafamda simdi hocalara ulasmaya calisiyorum ins bende tez zamanda guzel haberler alabilirim ama guzel haberlerinizi almak inanin cok iyi moral oldu bana
Tebrik ediyorum :) azerinden sonra bir sevindirici haber daha almak ne kadar güzel. Bizlere umud oluyorsunuz. Allahım hayırlıdıyla bebişlerinizede kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bebişlerin durumları nasıl ? Doğumun nasıl oldu sezeryanmıydı ? Dopum sonrası hemen süt geliyor mu ?
Kızlarım gayet uzun ve kilolular maşallah ve sadece burundan solunum destek alıyorlar, oğlum evet küçük ama dirayetli kendi kendine soluk oluyor, genel anestezi ile sezaryan oldum, üç çocuk doktoru girdi doğuma ekip harikaydı. Bir tek ameliyat sonrası serumlar sırasında ve akşamında bir kaç saat sağmadım, onun halen 3 saatte bir sağıyorum.Tebrik ediyorum :) azerinden sonra bir sevindirici haber daha almak ne kadar güzel. Bizlere umud oluyorsunuz. Allahım hayırlıdıyla bebişlerinizede kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bebişlerin durumları nasıl ? Doğumun nasıl oldu sezeryanmıydı ? Dopum sonrası hemen süt geliyor mu ?
Aslında ananas çok vitamini bakımından çok faydalıymış hatta ödem sökücü özelliği varmış fakat geçen gün doktorun biri tv de yetiştirilirken çok ağır kimyasallar kullanılıyor dedi canımİnşallah canım bide hamilelik de ananas yemek zararlı mı kızlar bilen varmı
Maşallah kuzularaKızlarım gayet uzun ve kilolular maşallah ve sadece burundan solunum destek alıyorlar, oğlum evet küçük ama dirayetli kendi kendine soluk oluyor, genel anestezi ile sezaryan oldum, üç çocuk doktoru girdi doğuma ekip harikaydı. Bir tek ameliyat sonrası serumlar sırasında ve akşamında bir kaç saat sağmadım, onun halen 3 saatte bir sağıyorum.
Bebeklerin beslenme durumu artınca yetişemem diye donör anneden süt aldık ancak henüz kullanmaya gerek olmadı.
Darısı tüm mucizelerimizin başına evvelallah
Gözün aydın bi an önce bebişlerinle evine gidersin inşallah. Kaç haftalıkken doğum yaptınızKızlarım gayet uzun ve kilolular maşallah ve sadece burundan solunum destek alıyorlar, oğlum evet küçük ama dirayetli kendi kendine soluk oluyor, genel anestezi ile sezaryan oldum, üç çocuk doktoru girdi doğuma ekip harikaydı. Bir tek ameliyat sonrası serumlar sırasında ve akşamında bir kaç saat sağmadım, onun halen 3 saatte bir sağıyorum.
Bebeklerin beslenme durumu artınca yetişemem diye donör anneden süt aldık ancak henüz kullanmaya gerek olmadı.
İnşallah canım bi an önce çıkarlarKızlar demin doktorla konuştuk 1 hafta sonra cika bilirler dedi cok sevindim inşallah fazla uzamaz
Maşallah canım:))çok güzel çok sevindim umudumu artırdın:))inşallah bebişleri nir an önce kucaklarsınKızlarım gayet uzun ve kilolular maşallah ve sadece burundan solunum destek alıyorlar, oğlum evet küçük ama dirayetli kendi kendine soluk oluyor, genel anestezi ile sezaryan oldum, üç çocuk doktoru girdi doğuma ekip harikaydı. Bir tek ameliyat sonrası serumlar sırasında ve akşamında bir kaç saat sağmadım, onun halen 3 saatte bir sağıyorum.
Hamileliğimin başından beri kullanıyorum çatlak kremi lieracın bide zeytin yağ sürüyorum sürekli hatta acaba kullandığım kremden mi kaşınıyorum die düşünmüyor değilimİnşallah bi sıkımtı olmaz canım çok kısa süre kullanmışsın zaten. Kaşıntın cilt kuruluğuna bağlıyda ben çatlak oluşmadın diye bio oil kullanıyorum sende kullanabilirsin. Doktor zaten ne diye c kategori ilaç yazmış anlamadım
Azeriiiin canım çok sevindim:))inşallah bir an önce çıkarlar evlatlarını doya doya koklarsın:))Kızlar demin doktorla konuştuk 1 hafta sonra cika bilirler dedi cok sevindim inşallah fazla uzamaz
Şimdilik herhangi bir çatlak görünümü yok sadece çok kaşınıyorum kaşıdıkçada kıpkırmızı oluyor karnım ben çatlak oluşmaya başladığında sürüceğimi zannediodum deneyeyim bakayım sirkeyiLeydi sirke ve su yazmıştım sana onu kullandin mi?
Bi de merak etme benim de kullandığım bazi ilaçlarda hamileler doktor tavsiyesi olmadan kullanmasin falan yaziyodu
Çok teşekkürler canım,Wilwarinb canim tebrik ederim demek topigimizin diger minikleri de geldi maşallah :)
Sağlıklı olmaniza cook sevindim
Agrin sizin var mi?
Bebeklerin kilolari ne kadar?
Bi de cigerleri gelişmiş mi canim?iğne olmuş muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?