- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.161
Maşallah onlara. Benimde tek yumurta ikizlerim var. Hamileliğim boyunca hep olumsuz konuştular. Şimdi 10 aylıklar maşallahları var. Hiç korkma Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. Seninkiler tek kese tek plesanta mı?hepimizin meleklerine maşallah canım :) Hepsi Allahın mucizeleri... Doktorlar çok nadir bir durum diyorlar, açıkçası ümitsiz ve bizi üzen şeyler söylüyorlar. Rabb'im bu mucizeleri bana verdiyse vardır bi bildiği...
Günaydın canım:))kolay gelsin benimde evde gözüme batan bir sürü iş var ama sabır diyorumGunaydin kizlar
Kusura bakmayin vakit bulamıyorum eskisi kadar
Ihmal ediyorum sizi de
Bebekler gelene kadar temizlik islerini bitirmek istiyorum
Sonra zaten yapamicam:)
Cok ozlemisim ya temizlik yapmayi:))
Dün bebeklerimi gormege gittik üçü de mışıl mışıl uyuyodu maşallah :)
Evde de öyle olurlar inşallah :)
Tek problemimiz şimdilik emmek
Emiyolar ama eve cika bilecek kadar degil şimdilik
Onu da 3-5 gune ogrenirler dedi doktor
Acikcasi hem eve gelmeyi istiyorum hem de korkuyorum ya bakamazsak ya yediremezsek diye
Cok minikler ya zarar verirsek diye odum kopuyo
Bu arada simdilik aksam isden sonra annem yardimci olucak baska birini bulamadik daha
Kıyafet falan almak istiyorum esim izin vermiyo korkuyorum diyo
Taa hastaneden cikacaklari gün gidip herseylerini alicaz diyo
Isim bulduk nihayet :)))
Ömür
Onur
Ozan
Nasil kizlar?
Amin canimGünaydın canım:))kolay gelsin benimde evde gözüme batan bir sürü iş var ama sabır diyorum( çok şükür bebişlerinden güzel haberler geliyor inşallah biran önce eve gelirler:))hiç korkma çok da iyi bakarsın zaten bebişlere senden iyi kim bakabilir Allah kolaylık sağlar inşallah. Isimler çok güzel:)) isimleriyle sağlıkla yaşasınlar inşallah. Güle güle büyütürsün inşallah canım
Usenmedim valla tek tek sayfalarda geriye dönüp baktim:)BirTutamMutluluk20 ben geçen Perşembe gittim doktora 28 haftada 1200 geliyordu kiloları bana sanki az geldi şu dişimden hiçbirşey yiyemiyorum kullandığım antibiyotiklerde psikolojimi iyice bozdu ağrıya dayanacak gücümde kalmadı ()senin bebişler bu haftada kaç kg dı?
İnşallah isimleriyle uzun ve hayırlı ömürleri olsun. Çok güzel isimler maşallah.Gunaydin kizlar
Ihmal ediyorum sizi de
Acikcasi hem eve gelmeyi istiyorum hem de korkuyorum ya bakamazsak ya yediremezsek diye
Bu arada simdilik aksam isden sonra annem yardimci olucak baska birini bulamadik daha
Ömür
Onur
Ozan
Nasil kizlar?
Teşekkür ederim canimİnşallah isimleriyle uzun ve hayırlı ömürleri olsun. Çok güzel isimler maşallah.
Azerinnn alemsin ya insan temizlik yapmayı özler mi hiç :))))) ben hiç sevmiyorum temizliği :))) biri yapsın ben oturıyım ohhhh misssGunaydin kizlar
Ihmal ediyorum sizi de
Ömür
Onur
Ozan
Nasil kizlar?
Napiyim canim modern kakilmishim ben:))))Azerinnn alemsin ya insan temizlik yapmayı özler mi hiç :))))) ben hiç sevmiyorum temizliği :))) biri yapsın ben oturıyım ohhhh missstemizlik yaparken insan sinirlenir mi bana afakanlar basıyor resmen :) maaşallah canım benim isimleride çok güzel Allahım tez vakitte de yanında olmalarını nasip etsin inş. Bence alışverişine ufak tefek başlayabilirsin artık çünkü geldikleri zaman bu kadar vakit bulabilmen zor olur. Artık korkmayın hayırlısıyla bebişleriniz bir kaç güne yanınızda olacak ve sen mükemmel bir anne olacaksın onlara :) sen kızından tecrübelisin bakma konusunda benim hiç tecrübem yok düşün sende korkuyorsan artık bizler yandık :)
Birini bulana kadar biraz zorlanırsın belki ama merak etme bir kaç güne yardımcı birini bulursun kendine. Üç çocuğa bakmak biraz zor olacaktır o yüzden şuanda tüm günlerin tadını çıkart bol bol uyu uyku depolamaya çalış kendine çünkü en çok özleyeceğin şey olacak :) herşey nasip kısmet Rabbim nasip ettiyse herşeyin çözümü vardır. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü nasip etmezmiş :)Napiyim canim modern kakilmishim ben:))))
Yemin ediyorum geceden hayal kuruyorum surayi böyle temizlicem burayi böyle temizlicem diye:))))
Doğru soyluyosun valla ben korkuyosam sizi düşünemiyorum :))
Daha kimle bakacagimi bulamadim ya o da ayri bi problem
Hamileyken aldigim yardimci baska yerde calisiyo günlük sadece 3 saat gele biliyodu
Tüm gun gelirmi acaba konuşmak lazim ama sanmıyorum gele bilecegini
Aynen öyleBirini bulana kadar biraz zorlanırsın belki ama merak etme bir kaç güne yardımcı birini bulursun kendine. Üç çocuğa bakmak biraz zor olacaktır o yüzden şuanda tüm günlerin tadını çıkart bol bol uyu uyku depolamaya çalış kendine çünkü en çok özleyeceğin şey olacak :) herşey nasip kısmet Rabbim nasip ettiyse herşeyin çözümü vardır. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü nasip etmezmiş :)
Maaşallah canım benim valla bizlere umut oluyorsun. Allah razı olsun senden benimde kafama takılan şeyler acaba sütüm yeterli olur mu, çatlak vs oluşur mu cildim pörsürde çirkinleşirmiyim diye :))) dikiş izinin az olmasıda çok güzel zaten sen çıtı pıtı bir bayansın :) dikiş yerleri tamamen kaç güne toparlanıyormuş normal hayatına devam edebiliyormusun ağrı sızı oluyor mu ?Aynen öyle
Bu arada sutum artti baya
Göbek falan da kalmadi bu sefer çok çabuk toparlandi catlak da kayboldu ona zaten cok şaşırdım nasil olduysa artık :)
Kilo deseniz zaten pek kilo almamistim hizla eski halime döndüm
Kanamam da çok çok az geliyo artik
Tek derdim simdilik dikiş yerinin kaybolması zaten çok ufak kesi atmıştı doktor hemşireler bakinca şaşırıyor çok ufak diyolar
Herhalde bebekler küçük diye çok fazla kesi yapmamış
Çok mantıklı bir karar tatlım bende senin gibi park yatak almayı düşünüyorum nasıl olsa belli bir süre sonra beşik kullanılamıyor ama üç çocuk yanyana sığar mı nasıl olur bilemedimKizlar ben park yatak istiyorum siz ne dersiniz?
Hem cok fazla yer kaplamazlar hem gidecegim yere de goture bilirim
Acaba kullanisli midir? Derinlikleri falan nasildir ?düşerler diye korkuyorum:)
Canim ilk 1 hafta ağrım oldu benimMaaşallah canım benim valla bizlere umut oluyorsun. Allah razı olsun senden benimde kafama takılan şeyler acaba sütüm yeterli olur mu, çatlak vs oluşur mu cildim pörsürde çirkinleşirmiyim diye :))) dikiş izinin az olmasıda çok güzel zaten sen çıtı pıtı bir bayansın :) dikiş yerleri tamamen kaç güne toparlanıyormuş normal hayatına devam edebiliyormusun ağrı sızı oluyor mu ?
Canim üçünü ayni yataga mi yatirmayi dusunuyosun?bence ilk baslarda belki olur da zamanla zor olurÇok mantıklı bir karar tatlım bende senin gibi park yatak almayı düşünüyorum nasıl olsa belli bir süre sonra beşik kullanılamıyor ama üç çocuk yanyana sığar mı nasıl olur bilemedim
Hadi gözün aydın canım. Bende yavaş yavaş alışveriş yapayım diyorum ama korkuyorumda bi yandan. İsimleri de çok güzel. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallahGunaydin kizlar
Ihmal ediyorum sizi de
Ömür
Onur
Ozan
Nasil kizlar?
Park yatağı tavsiye edenlerde var etmeyenlerde. Bende bebişlerim sağlıklı sıhhatli aramıza katılırlarsa inşallah bi park yatak bir ğortatif beşik almayı düşünüyorumKizlar ben park yatak istiyorum siz ne dersiniz?
Hem cok fazla yer kaplamazlar hem gidecegim yere de goture bilirim
Acaba kullanisli midir? Derinlikleri falan nasildir ?düşerler diye korkuyorum:)
Canım benim Sağol:)) ben de beslenemiyorum diye üzülüyorum.inşallah her şey yolunda giderAmin canim
Hepimiz inşallah bebeklerimizle sagsalim evimize döneriz
Usenmedim valla tek tek sayfalarda geriye dönüp baktim:)
Senin bebekler baya iyi maşallah benimkiler o haftada 1100 gr biri 900 gr ikisiymis
Benimkilere su anda ucuz için cok iyi diyolar kilolarina seninkiler baya baya iyi o zaman merak etme
Bizim bebisler küçük ya sanırsam 1 yaşlarına kadar uyuya bilirler park yatakta:)Park yatağı tavsiye edenlerde var etmeyenlerde. Bende bebişlerim sağlıklı sıhhatli aramıza katılırlarsa inşallah bi park yatak bir ğortatif beşik almayı düşünüyorum
Bilmiyorum ki geniş bitane alırım üçü belki sığar diye düşünmüştüm ama gidip bakma fırsatım olmadı açıkcası :)Canim ilk 1 hafta ağrım oldu benim
Sonra gayet rahat islerimi yapa bildim
Simdi agri falan hic bi şey yok topuklularimi rahatlikla giyiyorum:)))
Canim üçünü ayni yataga mi yatirmayi dusunuyosun?bence ilk baslarda belki olur da zamanla zor olur
En iyisi yerin varsa ayri ayri yatak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?