- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.141
Maaşallah barekallah. Hayırlı uğurlu olsunlar inşallah. Hangi hastanede doğum yaptınız? Doktorunuz kümdi ?Kızlarım gayet uzun ve kilolular maşallah ve sadece burundan solunum destek alıyorlar, oğlum evet küçük ama dirayetli kendi kendine soluk oluyor, genel anestezi ile sezaryan oldum, üç çocuk doktoru girdi doğuma ekip harikaydı. Bir tek ameliyat sonrası serumlar sırasında ve akşamında bir kaç saat sağmadım, onun halen 3 saatte bir sağıyorum.
Bebeklerin beslenme durumu artınca yetişemem diye donör anneden süt aldık ancak henüz kullanmaya gerek olmadı.
Darısı tüm mucizelerimizin başına evvelallah
Çok şükür canım.çok sevindim senin adına. Maaşallah :) Allahım kavuştursun tez vakitte bebişlerine :)Kızlar demin doktorla konuştuk 1 hafta sonra cika bilirler dedi cok sevindim inşallah fazla uzamaz
31. Haftadayım.Gözün aydın bi an önce bebişlerinle evine gidersin inşallah. Kaç haftalıkken doğum yaptınız
Gebelikte olabiliyo kaşınmalar canım ama ne kullanıyoşar onu bilmiyorumHamileliğimin başından beri kullanıyorum çatlak kremi lieracın bide zeytin yağ sürüyorum sürekli hatta acaba kullandığım kremden mi kaşınıyorum die düşünmüyor değilim
Hmm maşallah çok iyiymiş kiloları en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah31. Haftadayım.
11+4 te ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gittik canım. Ense kalınlığı, anomali durumu varmı diye. Kaçıncı haftadasın sen fatma?Kızlar ayrıntılı ultrasona hangi haftada gittiniz?
19. Haftadayım. O değil benim bahsettiğim anomali taraması olarakta geçiyo. Bebeğin organlarında bi anomali olup olmadığına bakılıyo11+4 te ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gittik canım. Ense kalınlığı, anomali durumu varmı diye. Kaçıncı haftadasın sen fatma?
19. Haftadayım. O değil benim bahsettiğim anomali taraması olarakta geçiyo. Bebeğin organlarında bi anomali olup olmadığına bakılıyo[/QUOTE
Senin bahsettiğin 19-21 haftada yapılan tarama sanırım, bize verilen raporda öyle yazıyor
Maşallah canim ya ilk duydum bunu benTek yumurta üçüzlerine hamile olan var mı arkadaşlar? Benim meleklerim öyle, burda bizim gibi olan varmı?
hepimizin meleklerine maşallah canım :) Hepsi Allahın mucizeleri... Doktorlar çok nadir bir durum diyorlar, açıkçası ümitsiz ve bizi üzen şeyler söylüyorlar. Rabb'im bu mucizeleri bana verdiyse vardır bi bildiği...Maşallah canim ya ilk duydum bunu ben
Tüm bebeklere ve sizinkilere de maşallah. Sizin de ilaç veya tedaviyle mi oldu acaba bebekleriniz? Ender rastlandığı için merak ettim.Tek yumurta üçüzlerine hamile olan var mı arkadaşlar? Benim meleklerim öyle, burda bizim gibi olan varmı?
Yok canım kendiliğinden oldu, tüm bebekler gibi Allahın bir lütfu. Daha önce bir düşüğüm oldu malesef, 8 ay kadar sonra Rabb'im üçüzlerimi nasip ettiTüm bebeklere ve sizinkilere de maşallah. Sizin de ilaç veya tedaviyle mi oldu acaba bebekleriniz? Ender rastlandığı için merak ettim.
Hakkınızda hayırlısı doğal yolla olmasıda ayrı bir mucizeYok canım kendiliğinden oldu, tüm bebekler gibi Allahın bir lütfu. Daha önce bir düşüğüm oldu malesef, 8 ay kadar sonra Rabb'im üçüzlerimi nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?