2016 üçüz anneleri :)

Maaşallah barekallah. Hayırlı uğurlu olsunlar inşallah. Hangi hastanede doğum yaptınız? Doktorunuz kümdi ?

Maasallah solunumlari da kilolarida erken doguma gore cok iyi canim cabucak cikacaklar bak gor hem sende bu arada biraz toparlanir ve dinlenirsin :)
Azerinn hadi gozun aydin canim ne kadar sevindim anlatamam sonunda mutluluklar iyi haberler geri geldi :) eve geldik dedigin hatta hayiflandigin 3 cocukta zormus dedigin guzel gunleri de duyariz ins
Su an icin Ankara da bildigim bir dr yok ama Ozgur Bey diye bir perinatologun adini cok duydum eger ulasabilirsem ve onunla baslarsak cok iyi olur her yerden arastirdim netten mail attim aradim ama bir turlu randevu alamadim burosuna ugramayi dusunuyorum netteki adrestekine umarim ordadir eger o olmazsa artik diger alternatiflere bakacagim
Ananas dusukleri onlemek icin yeniyor ama taze ve gunluk 1 dilim falan yiyorsun cok fazla degil cocugun ana rahmine tutunmasina yardimci oluyor ama suda bir gercekki bizim ulkemiz onun memleketi degil ve ithal geliyor dolayisiyla ne kadar iyidir ve guvenilirdir dusunmek lazim

11+4 te ayrıntılı ultrason için perinatoloğa gittik canım. Ense kalınlığı, anomali durumu varmı diye. Kaçıncı haftadasın sen fatma?
19. Haftadayım. O değil benim bahsettiğim anomali taraması olarakta geçiyo. Bebeğin organlarında bi anomali olup olmadığına bakılıyo

Tüm bebeklere ve sizinkilere de maşallah. Sizin de ilaç veya tedaviyle mi oldu acaba bebekleriniz? Ender rastlandığı için merak ettim.
Yok canım kendiliğinden oldu, tüm bebekler gibi Allahın bir lütfu. Daha önce bir düşüğüm oldu malesef, 8 ay kadar sonra Rabb'im üçüzlerimi nasip etti

Gunaydin kizlar
Kusura bakmayin vakit bulamıyorum eskisi kadar
Ihmal ediyorum sizi de
Bebekler gelene kadar temizlik islerini bitirmek istiyorum
Sonra zaten yapamicam:)
Cok ozlemisim ya temizlik yapmayi:))
Dün bebeklerimi gormege gittik üçü de mışıl mışıl uyuyodu maşallah :)
Evde de öyle olurlar inşallah :)
Tek problemimiz şimdilik emmek
Emiyolar ama eve cika bilecek kadar degil şimdilik
Onu da 3-5 gune ogrenirler dedi doktor
Acikcasi hem eve gelmeyi istiyorum hem de korkuyorum ya bakamazsak ya yediremezsek diye
Cok minikler ya zarar verirsek diye odum kopuyo
Bu arada simdilik aksam isden sonra annem yardimci olucak baska birini bulamadik daha
Kıyafet falan almak istiyorum esim izin vermiyo korkuyorum diyo
Taa hastaneden cikacaklari gün gidip herseylerini alicaz diyo
Isim bulduk nihayet :)))
Ömür
Onur
Ozan
Nasil kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…