2016 üçüz anneleri :)

Kızlar nasılsınız ? Ben hala doğum yapmadım hastanede yatıyorum. Hhcm merak ettim birlikte rekora gideceğiz inşallah ilaçlarla durumu ilerletmeye çalışıyoruz. Doktorum alalım artıkhaftan çok iyi diyor ama ben sonuna kadar sabretömeye çalışıyorum anne karnında ne kadar kalsalar o kadar iyi hastaneye yattığımdan beri çok az açılmam oldu yagmak işe yaradı sanırım ama hastaneden çok sıkıldım artık doğru düzgün banyo bile yapamıyorum resmen koktum

Nihayet lady .bwn de hastanedeyim.doktor bayramon üçüncü günü alcam diyor ama ben bu hafta olur diyorum. Açılma falan yok ama sancı giriyor. Agrı kesicilerle durduruyolar.çok zor ne dönebiliyosun ne düzgün bir uyku.gecelerok zor.ben bu hafta alması taraftarıyım ama olumsuzluk olmazsa almaz.hadi bakalım hwrkese selamlar

maşallah sizlere... hepiniz sona yaklaşmışsınız.. biz daha bu serüvenin başındayız.. inşallah sonumuz sizin gibi olur... bizlere de dua edin, kahraman anneler...

Cok gecmis olsun canim, bebislerin karnida kaldigi her saniye kardir, birazda dayan, zaten bak cok az kalmis. allah yardimcin olsun .

Lady senden haber aldigimiza inan cok sevindim ve haftan cok iyi maasallah :) merak etme ve dayanabildigin kadar dayan canim ins kuvezsiz kucaginda cikacaksin miniklerjnle tabi hhcm sende ikinizde moral oluyorsunuz hepimize maasallah sizlere darisi bekleyen tum annelere olur umarim ileriki haftalarda saglikli dogumlar gorelim hepimiz ins. Kuvezdeki bebeklerini bekleyen arkadaslar umarim bir an once kavusup cifte bayram yasarsiniz

Canım merhaba..bizim şu anki şişligimiz farklı çoraplar daha da sıkacağından daha kotü yapabilir durumu...

Canım merhaba..bizim şu anki şişligimiz farklı çoraplar daha da sıkacağından daha kotü yapabilir durumu...
Merhaba canım konuştuğum herkes kullanamazsın bu sıcakta varis çorabını diyor ama ayaklarım,baldırlarım,dizlerim,kalçalarım nasıl şiştim anlatamam... Bazen biri yardım etmezse yürüyemiyorum, Her gün çocuk gibi hüngür hüngür ağlıyorum. Kaşınıyor,ağrıyor,derim gerilip incecik kaldı, heryerim çatlak oldu. İstanbul çok sıcak, o yüzden hiç inmiyor şişlikler aksine artıyor. Yarın hem doktor randevum var hem de bi dahiliye doktoruna gideceğim bi de o baksın. Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamilelik? Kaç haftalık oldun canım? Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah, kolaylık versin.

Allah yardımcın olsun inşallah iyi bir doktora rastgelirsin bu arada kaç haftalık hamilesin

Ne sen sor ne ben soyleyeyim canim.iki haftadir el ayak ozellikle ayak kasintisindan sürünüyorum.araliksiz kasiniyor.uyku yok.agliyorum.suyun icine koyuyorum buzla kompres yapiyorum anlik rahatlatiyor.dr.um aşırı ödemin sebep oldugunu soyledi.tahliller iyi cikti fakat bugun yine gittim kolestaz dan supheleniyorum dedim.ona gore de tahlil istedim.bir saat sonra cikacak sonuclar.tek bebekle bu kadar sefil oldum uçuzle dusunemiyorum kendimi.Allah kolaylik versin sizlere.bittim tukendim sabahlamaktan

Sym geçmiş olsun canım ödemin tek çaresi su biliyosun dimi 3 lt su içip tuzu kesersen biraz daha rahatlayabilirsin belki,yoğurt ve salatalıkda duymuştum

Kizlar merhaba
Biz 2 günlük koye esimin ailesinin yanina gitmiştik
Ilk yolculuk gidis rahat oldu ama dönüş az biraz zorladi bizi bebekler huysuzlandi
Orda da uyumadilar tüm düzenleri bozuldu
Neyse ki eve dönünce düzeldi
Leydi ve hhcm maşallah rekora kosuyosunuz bebeler 5 kilo dogacak bu gidisle:))))
Estetik canim bebekler nasil?
Sym24 cok gecmis olsun canim ben odem problemi hic yaşamadım o yuzden o corabi bilemicem
Cok zorlaniyosundur eminim inşallah geçer
Diger kizlar hamilelik nasil gidiyo bu sicaklarda?
Kuvozde olan bebeklerden ne haberler var inşallah hepsi iyidir
Nevint yesim ara sıra yazin bakalim bebekler nasil?

Selam kızlar benimde sıram geldi.yarın sanıyorum alacaklar. Rekoru ladye devrediyorum.benimki çok kısa sütecek
Ama olsun sağlıklı olsunlarda.doktor spinal yapacağıno söyledi. Diğeri bebekler için riskliymiş. Ben genel istiyodum ama ikna edemedim
yarın karnım hafiflemiş kollarım dolmuş olacak inşallah

Bebekler hala yoğun bakım küvözünde yatıyolar sarılık geçirmişler ama atlatmışlar çok şükür ben hastaneden taburcu olduğumdan beri bebeklerimi göremedim. Tansiyon problemi yaşıyorum uzun süre ayakta kaldığımda başım dönmeye başlıyor inşallah çok uzun süre kalmazlar ve kavuşuruz. Bu arada süt sağıp göndermeğe çalışıyorum ama ne yaptıysam sütümü arttıramadım tavsiyeniz var mı ?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah sağlıklı sıhhatli bebekleri kucağınıza almayı nasip etsin. Doğumuz kolay geçsin inşalah. Haftanız çok iyi inşallah bebekler küvözde kalmadan bebişlerinizle birlikte çıkarsınız. İyi haberlerinizi bekliyoruz

Hayirli haberlerle cikarsin inşallah hastaneden
Herhalde kuvoze girmeyen ilk bebeklerimiz seninkiler olacak inşallah

Sarilik kuvozdeki bebeklerin neredeyse tumunde oluyo benimkklerde de
doktor ne diyo ne kadar daha kalirlar hastanede?
Sana da cok geçmiş olsun duzelmiyo mu tansiyonun?
bana hippin cayi cok iyi gelmişti süt için

Sarilik kuvozdeki bebeklerin neredeyse tumunde oluyo benimkklerde de
doktor ne diyo ne kadar daha kalirlar hastanede?
Sana da cok geçmiş olsun duzelmiyo mu tansiyonun?
bana hippin cayi cok iyi gelmişti süt için
Sarılığı hastanede atlatmaları daha iyi oldu aslında orda onlara daha iyi bakılıyor. Benim yanımda olmuş olsalardı çok zor olurdu ben kendim bakıma ihtiyaç duyarken onlara nasıl bakardım bilmiyorum. Doktorlar 15 güne kadar normal küvöze alırız demiş eşime orda da emme reflekslerini geliştirecekler benide çağıracaklarmış süt vermem için. Ben bayramdan önce belki çıkartırlar diye düşünüyordum belki bi süpriz olurda verirler. Tansiyonum düzelmiyo malesef dopumumdan beri aynı kardiyolojiye gittim bugün efor trsti kalp röntgeni ve 24 saatlik tansiyon takibi yapılacak sonucuna göre ilaç yazacakmış dr. Tabi tüm bu testlerin sonucunun çıkması 1 ayı bulacak. Ozamana kadar tansiyonum düzelir belki :) doğumdan önce böbreklerin ultrasonunu öekmişlerdi genişleme vardı çoğul gebeliklerde olabiliyormuş bizde acaba onunla alakalı olabilir mi diye düşünğyoruz. Bu arada benim göbeğimde bi kaç çatlak oluştu ve sarkma var bide doğum çizgisi kap kara duruyor. Toparlanması ne kadar zaman alır acaba? Karnıma baktıkca canım sıkılıyor kendimi yaşlanmış hissediyorum artık

Bi kaç çatlak mı dedin estetik benim karnımın derisini yüzmüşler eti kalmış gibi.haline şükret dostum napalım.badeöyağıda sürdüm ama üçüz bu

Kizlar bende de catlaklar var
Sarkma da olunca gobegim burustu sanki
O koyu dogum izi daha yeni geçti beyaz tenli olunca daha cok belli oluyo
Ilk bastaki gibi degil daha iyi gobegim ama yine de eskisi gibi degil bi de 3cu dogum oldugu için elastikligini kaybetti sanki ilk doğumu olanlarda daha cabuk toparlanir merak etmeyin
Bebeler az biraz toparlansin gobekler icin de topik açarız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…