- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.701
Teşekkür ederim. Allah hayırlısıyla zamanında sizede sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize. Üçüz anneleri olarak hepimiz birbirimize desteğiz herzaman iyki varsınız. İnşallah bebişlerimde küvözden sağlıklı sıhhatli çıkarlar bende bi an önce toparlanırım. Bebeklerin ismi Ahmet Mustafa YakubSalihCanim gecmis olsun bebislerin hayirli olsun insallah kisa surede 4 ünuzde toparlanıp evinize gidersiniz. :) darisi başımıza insallah..
Bana psikolojik anlamda cok yardimin oldu cnm rabbim guzel kalbinin mukafatini verecek ins en kisa zamanda evinize geçeceksiniz sonra bez mama vs tecrubelerini dinlicez tabi zaman bulabilirsen paşalardan :) isimleri ne bebişlerin?
Teşekkür ederim. Darısı sizlere inş. Tanıdık dr konuşmasaydı başka yerlere sevk edeceklerdi bebeklerimi. Küvözde yer yok çünkü hastanede ki bir sürü ikiz annesinin bebeğini başka yerlere göndermişler. Biraz kendimi toparlayabilirsem bebeklerimi görmeye gidicem. Sezeryan gerçekten çok zormuş göremedim bebeklerimiCanim hayirli olsun, insallah biran once bebeklerini yanina getiririler. Hepsinin ayni hastanede olmasina cok sevindim.
Teşekkür ederim. Darısı sizlere inş. Tanıdık dr konuşmasaydı başka yerlere sevk edeceklerdi bebeklerimi. Küvözde yer yok çünkü hastanede ki bir sürü ikiz annesinin bebeğini başka yerlere göndermişler. Biraz kendimi toparlayabilirsem bebeklerimi görmeye gidicem. Sezeryan gerçekten çok zormuş göremedim bebeklerimi
Hayırlı olsun cnm gözünüz aydın... ohhh miss miss kokluycaksın inşallah artık bebişlerini.. Darısı bizlere olsun ..Teşekkür ederim. Darısı sizlere inş. Tanıdık dr konuşmasaydı başka yerlere sevk edeceklerdi bebeklerimi. Küvözde yer yok çünkü hastanede ki bir sürü ikiz annesinin bebeğini başka yerlere göndermişler. Biraz kendimi toparlayabilirsem bebeklerimi görmeye gidicem. Sezeryan gerçekten çok zormuş göremedim bebeklerimi
Amin inş teşekkür ederim darısı size olsun inş. Hastanenin küvözünde yatıyolar çok şükür eşimin bi arkadaşı ayarladı tanıdığı vasıtasıyla eşimle konuştum bebekler toğun bakımdaymış 2 tanesine oksijen takmışlar 1 inede burnundan sonda gibi bişi takılıymış
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz yavrularınla. Özel hastanedemisin yoksa devlette mi? Serum falanmı takıyolar, ne gibi işlemler yapıyolar hastanede?Sym aslında 35 e yarın giriyorum. Hastanedeyim.bugün doktor ultrason ile bakacak. Ne diyecek bilmiyorum. Üç dört gün önce biraz sancı vsardı nidilat verdiler üç gün.şimdi bekliyorum. Lady de aynı durumda idi ama ses yok.
Estetik darısı başımıza.10 gündür hastanedeyim.hergün on kişi ameliyata alınıyo iki gün sonra taburcu.saü salim bizde geçeriz inşallah
Canım ya o isimleri koyarken hangi bebeğe hangi ismi koyacaksınız bizim şuanki sorunsalımız bu :) eşim soruyo hangisine koyacaz hangi ismi diyorumki soldaki çok hareketli hiç durmuyo onun adı şu olsun ya o kızsa diyo:) yer değiştiriyolarmış sürekli ben bilmiyodum dr söyledi, tek derdimiz bu olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım bebelerimize inşallah sanada şifalar versin RabbimTeşekkür ederim. Allah hayırlısıyla zamanında sizede sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize. Üçüz anneleri olarak hepimiz birbirimize desteğiz herzaman iyki varsınız. İnşallah bebişlerimde küvözden sağlıklı sıhhatli çıkarlar bende bi an önce toparlanırım. Bebeklerin ismi Ahmet Mustafa YakubSalih
Biz Ömür sikintili durumlar gecirdi dige ona Ömür ismi verdik uzun ömürlü olsun diyeCanım ya o isimleri koyarken hangi bebeğe hangi ismi koyacaksınız bizim şuanki sorunsalımız bu :) eşim soruyo hangisine koyacaz hangi ismi diyorumki soldaki çok hareketli hiç durmuyo onun adı şu olsun ya o kızsa diyo:) yer değiştiriyolarmış sürekli ben bilmiyodum dr söyledi, tek derdimiz bu olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım bebelerimize inşallah sanada şifalar versin Rabbim
Maşallah canım 1 hafta daha bekleyebilirsen süper olur Rabb'imin izniyle kuvöze bile girmeyebilir miniklerin. Allah yardımcınız olsun, Rabb'im hepimize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla meleklerimize kavuşmayı nasip etsinDevlet Hastanesi canım. Bugün doktor haftaya alabiliriz dedi.sadece bi kaç gün nidilat verdiler sancıyı duedurmak için.hergün üç kere nst hafyada iki ultrason gün böyle geçiyor
Arkadaşlar aranızda varis çorabı kullanan var mı? Ayaklarım, ayak bileklerim, bacaklarım inanılmaz şişti artık canımı yakıyor acaba varis çorabı kan akışını düzenlediği için işe yararmı?BirTutamMutluluk20 bu konuda bir bilgin varmı canım, sen kullandın mı?
Bi de sizinde ayaklarınız biletleriniz ve bacaklarınız şiştimi? Doktora sorduk hocam ödem çok fazla ne yapabiliriz diye çok normal yükü çok fazla yapacak bişey yok dedi ama bi de dahiliye doktoruna mı gitsek? Bu arada idrar tahlilinde protein yoktu çok şükür
Canım çok çok çok sağol cevapladığın için... Bende çok korktum her geçen gün daha da artıyor sanki, dediğin gibi tanınmaz haldeCanim hic korkma önceleri cok korktum ama normal dedi doktor sol daha fazal sisiyor bende inaki cok ise yaroyor corap hemen farkediyosun türkiye daha sicak mutlaka yaptir sicakta o corabi giymek kötü ama iyi geliyor aksam cikariyorum soguksuya tutuyorum ayaklarim corabsiz dedigim gibi taninmiyacak hale geliyor ayaklarim
Canım çok çok çok sağol cevapladığın için... Bende çok korktum her geçen gün daha da artıyor sanki, dediğin gibi tanınmaz haldeayağına göre yaptır demişsin ya şiş haline göre mi yoksa normal ayak numarama göre mi canım? Allah razı olsun içimi rahatlattın acmila
Arkadaşlar aranızda varis çorabı kullanan var mı? Ayaklarım, ayak bileklerim, bacaklarım inanılmaz şişti artık canımı yakıyor acaba varis çorabı kan akışını düzenlediği için işe yararmı?BirTutamMutluluk20 bu konuda bir bilgin varmı canım, sen kullandın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?