2016 üçüz anneleri :)

Teşekkür ederim. Allah hayırlısıyla zamanında sizede sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin bebişlerinize. Üçüz anneleri olarak hepimiz birbirimize desteğiz herzaman iyki varsınız. İnşallah bebişlerimde küvözden sağlıklı sıhhatli çıkarlar bende bi an önce toparlanırım. Bebeklerin ismi Ahmet Mustafa YakubSalih

Canim hayirli olsun, insallah biran once bebeklerini yanina getiririler. Hepsinin ayni hastanede olmasina cok sevindim.
Teşekkür ederim. Darısı sizlere inş. Tanıdık dr konuşmasaydı başka yerlere sevk edeceklerdi bebeklerimi. Küvözde yer yok çünkü hastanede ki bir sürü ikiz annesinin bebeğini başka yerlere göndermişler. Biraz kendimi toparlayabilirsem bebeklerimi görmeye gidicem. Sezeryan gerçekten çok zormuş göremedim bebeklerimi

Canim cok sevindim dilegim biran önce kendine gelip bebeklerini sag saglim görmen Allah hepinize saglik versin ve cektigin bu zor günleri biran önce geride birakirsin biran önce annelik telasina basla bebeklerinle hepinizi cok öptüm isimleri gibi ameli salih hayirli evlatlar olsunlar

Hayırlı olsun cnm gözünüz aydın... ohhh miss miss kokluycaksın inşallah artık bebişlerini.. Darısı bizlere olsun ..

Canim bizi habersiz birakma seni ve kuzularini cok merak ediyorum. Insallah guzel haberlerini en kisa zamanda aliriz.

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz yavrularınla. Özel hastanedemisin yoksa devlette mi? Serum falanmı takıyolar, ne gibi işlemler yapıyolar hastanede?

Devlet Hastanesi canım. Bugün doktor haftaya alabiliriz dedi.sadece bi kaç gün nidilat verdiler sancıyı duedurmak için.hergün üç kere nst hafyada iki ultrason gün böyle geçiyor

Canım ya o isimleri koyarken hangi bebeğe hangi ismi koyacaksınız bizim şuanki sorunsalımız bu :) eşim soruyo hangisine koyacaz hangi ismi diyorumki soldaki çok hareketli hiç durmuyo onun adı şu olsun ya o kızsa diyo:) yer değiştiriyolarmış sürekli ben bilmiyodum dr söyledi, tek derdimiz bu olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım bebelerimize inşallah sanada şifalar versin Rabbim

Biz Ömür sikintili durumlar gecirdi dige ona Ömür ismi verdik uzun ömürlü olsun diye
Onura ta basindan beri hic bi problem olmadan kendi nefes aldigi onurlu durdugu icin Onur ismini verdik
Ozan da ozanlik yapiyodu agliyodu kuvozde o yuzden Ozan o oldu:))

Devlet Hastanesi canım. Bugün doktor haftaya alabiliriz dedi.sadece bi kaç gün nidilat verdiler sancıyı duedurmak için.hergün üç kere nst hafyada iki ultrason gün böyle geçiyor
Maşallah canım 1 hafta daha bekleyebilirsen süper olur Rabb'imin izniyle kuvöze bile girmeyebilir miniklerin. Allah yardımcınız olsun, Rabb'im hepimize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla meleklerimize kavuşmayı nasip etsin

Arkadaşlar aranızda varis çorabı kullanan var mı? Ayaklarım, ayak bileklerim, bacaklarım inanılmaz şişti artık canımı yakıyor acaba varis çorabı kan akışını düzenlediği için işe yararmı? BirTutamMutluluk20 bu konuda bir bilgin varmı canım, sen kullandın mı?

Bi de sizinde ayaklarınız biletleriniz ve bacaklarınız şiştimi? Doktora sorduk hocam ödem çok fazla ne yapabiliriz diye çok normal yükü çok fazla yapacak bişey yok dedi ama bi de dahiliye doktoruna mı gitsek? Bu arada idrar tahlilinde protein yoktu çok şükür

Ben kulaniyorum canim hamileligin 15 haftasindan beri şuan 25haftafayim cok yararini göreceksin özelikle sicak havalarda davul gibi oluyordu ayaklarim cok sükür suan iyi sicak havalarda kulanimi zor ama dayaniyorum corab olmadan daha kötü gimesi cikarmasi önceleri zor ama esniyor ve birsekilde alisiyosun tavsiye ederim ayaginin ölcüsüne Göre yaptir mutlaka

Canim hic korkma önceleri cok korktum ama normal dedi doktor sol daha fazal sisiyor bende inaki cok ise yaroyor corap hemen farkediyosun türkiye daha sicak mutlaka yaptir sicakta o corabi giymek kötü ama iyi geliyor aksam cikariyorum soguksuya tutuyorum ayaklarim corabsiz dedigim gibi taninmiyacak hale geliyor ayaklarim

Canım çok çok çok sağol cevapladığın için... Bende çok korktum her geçen gün daha da artıyor sanki, dediğin gibi tanınmaz halde ayağına göre yaptır demişsin ya şiş haline göre mi yoksa normal ayak numarama göre mi canım? Allah razı olsun içimi rahatlattın acmila

Canim ben Doktor Gösterdim oda recete yazdi Sen mutlaka doktoruna sor bilsin sonrasi alacagin yere gidersin onlar diyo zaten türkiyede de ayni olmasi lazim sabah en erken satte 8 gibi uyaninca cok dolasmadan gidip ölcü veriyorsun ayaktan baldira kadar ölcüyorlar Ben baldira kadar yaptirdim diz alti olanlarda var ama Doktor tavsiye etmedi neten bir arastir bir hafta sürüyor gelmesi

kızlar ben de haberler daha iyi çok şükür.. büyüyor bebişlerim.. tek olan arayı biraz açmış.. ve tek yumurta ikizlerinin arasında zar varmış.. yok die biliyorduk... çok şükür! size sorum heyet raporu alan arkadaşlar devlet hastanesine gidince verirler mi? onların takip ettiği hastası olmasam da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…