- 31 Aralık 2015
- 218
- 88
- 98
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.721
Ben aldım ama benim dr um üniv.hast dr uydu o yüzden devlette daha zor diye biliyorum düşük tehliken olursa filan ancakkızlar ben de haberler daha iyi çok şükür.. büyüyor bebişlerim.. tek olan arayı biraz açmış.. ve tek yumurta ikizlerinin arasında zar varmış.. yok die biliyorduk... çok şükür! size sorum heyet raporu alan arkadaşlar devlet hastanesine gidince verirler mi? onların takip ettiği hastası olmasam da?
İkizden ikize transfüzyon diye bir şey var sanki başka bir bebek daha varmış gibi gözüküp hatta kalp sesi bile olup sonradan kendi kendine kaybolabiliyormuş. Herşeyde bir hayır vardır. Belki 3 tane olsaydı seni daha çok zorlayacaktı midenden ötürü. Hastaneye niçin yatırdılar sizi?Sa kızlar nasılsınız?Biz hastaneye yattık üçüncü bebeğimiz yok olmuş gözükmüyor ikiz olarak devam ediyrz 6 kilo vermiştim kötü günler geçirdim inşşşALLAH bundan sonra ii oluruz dua edelim birbirimize... İkizlerim iii inşşşALLAH.. Sizlerde durum nasıl.11+1 olduk bugün..
Kusma öğütme sürekli yiyip içememe 6 kilo verdim değerlerim düştü kanda idrardaİkizden ikize transfüzyon diye bir şey var sanki başka bir bebek daha varmış gibi gözüküp hatta kalp sesi bile olup sonradan kendi kendine kaybolabiliyormuş. Herşeyde bir hayır vardır. Belki 3 tane olsaydı seni daha çok zorlayacaktı midenden ötürü. Hastaneye niçin yatırdılar sizi?
Geçmiş olsun canım. Ailenle aranız düzeldi mi ?Kusma öğütme sürekli yiyip içememe 6 kilo verdim değerlerim düştü kanda idrarda
Geçmiş olsun canım. Ailenle aranız düzeldi mi ?
Kusma öğütme sürekli yiyip içememe 6 kilo verdim değerlerim düştü kanda idrarda
Estetik sen de kurtuldun.darısı başımıza. Doktor önce çarşamba alıcam dedi şimdi bayramın üçüncü günü diyor extra bir durum olmazsa.ama artık dayanöak çook zor. Sancılar var.ilaçla serumşa durduruyolar. Hastanede kalmak işkence ymiş.
Lady Nerelerdesin ses ver
Yok canım hastanede değilim dün taburcu oldum. Ağrılarım oluyor hala. Bebeklerimi sadece bi kez görebildim kendimi biraz daha toparlayabilmem gerekiyorCanim bugün nasilsin bebekler nasil gördünmü bebeklerini halen hastanedemisin
agrilarin gectimi biraz. .....
Darsı sana inş cnm artık rekor sende gibi :) son zamanlar gerçekten çok zor ama sonrasında oldukça rahatlayacaksın. Haftan gayet iyi inşallah küvöze girmeden bebişlerinle birlikte çıkarsınız inş. Lady ne yaptı acaba doğum yaptı mı? Uzun süredir girmiyorEstetik sen de kurtuldun.darısı başımıza. Doktor önce çarşamba alıcam dedi şimdi bayramın üçüncü günü diyor extra bir durum olmazsa.ama artık dayanöak çook zor. Sancılar var.ilaçla serumşa durduruyolar. Hastanede kalmak işkence ymiş.
Lady Nerelerdesin ses ver
Yatıyomusun peki evine geçebildinmi? Bebişler nasıl nekadar kalacaklarmış bellimi, soru yağmuruna tutarım senide uğraştırmıyım:) hemen toparlarsın inşallah canımYok canım hastanede değilim dün taburcu oldum. Ağrılarım oluyor hala. Bebeklerimi sadece bi kez görebildim kendimi biraz daha toparlayabilmem gerekiyor
Kendi evime geçtim çok şükür. Yavaş yavaş kendi düzenimizi kurmaya çalışıyoruz. Bebişlerin ne kadar kalacağı malesef belli değil. Şuanda yoğun bakım küvözünde yatıyorlar hala makinede solunum desteği alıyorlar. Ordan çıktıktan sonra normal küvöze alınacakmış ama ne zaman belli değil. O zaman annenin bebeğe süt verebilmesi sağlanacakmış sanırım. Eşim bayrama kadar çıkarlar mı diye sormuş dr büyük ihtimal burda olurlar demiş. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda başka hiç bişey istemiyorum. Eğer şuanda yanımda olmuş olsalardı ben ordaki kadar iyi bakamayacaktım evladlarıma çünkü şuanda ben bile bakıma ihtiyaç duyuyorken birden 3 tane bebek artı ağrılar beni oldukça zorlardı. Yavaş yavaş eksikleri toparlamaya çalışıyoruz. Daha kıyafetleri dışında hiç bişeylerini almamıştık. Babası bıgün odaları için bişeyler baktı anneliğimin tadını bile çıkartamadım daha. İnşallah onlar gelene kadar da herşeylerini hazırlarda bi düzen kurabilirsek iyi olacak. Tabi bide bu durumda insanların değişik tavırlarıyla da uğraşmak zorunda kalıosun bebekleri yanımızda zannedenlermi dersin resim gönderin çok merak ediyoruz diyenler mi :) bebeklerimi ben bile bi 5dk kadar görebilmişken tepkiler çok komik geliyor bana. Bebeklerimi çok özledim onları görebilmek için daha iyi olmaya ve bi an önce ayaklanmaya çalışıyorumYatıyomusun peki evine geçebildinmi? Bebişler nasıl nekadar kalacaklarmış bellimi, soru yağmuruna tutarım senide uğraştırmıyım:) hemen toparlarsın inşallah canım
Amin inşallah canım benim teşekkür ederimCabucak dordunuz de toparlanir ve birbirinize kavusursunuz ins canim.
Hhcm maasallah sana rekordan rekora kosuyorsun canim bayramda dogarlarsa cok iyi normal bir bebek gibi olacaklar hafta olarak hic bir sorunlari olmaz o zaman ins ve bebeklerinle gidersin evine
Lady canim nasilsin sagligin nasil bebekler ve sen umarim iyisinizdir. Merak ediyoruz seni vaktin olunca bize de yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?