2016 ya ideal kilomda giriyorum

forestgump

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
722
467
323
Evet canlar
Yine yeni yeniden bir diyet günlüğüyle buradayım tanıyanınız yoktur lakin esasında ben buraların eskisiyim :KK49: vakti zamanında buralara yazarak 18 kilo vermişliğim vardır :KK59: Şimdiyseee ne yapıyorum ;yeni yıla kadar kalan son 5 kilomu veriyorum :KK9:
Tamamen odaklandım ,kendime güveniyorum neden ??çünkü daha önce de Yaptım :KK71:
Nasıl yapacağımı da biliyorum
E ne duruyorum vereyim şu son 5 kiloyu da kurtulayım
Şu anki kilom 59
Hedefim 54

Kurallarım ise çok basit !!
Akşam 18 sen sonra bir şey yenmeyecek
Günde 2,5 litre su,bir fincan yeşil Çay içilecek
Ve tabi ki spor spor spor

search

Hayallerimin Vücudu da burada dursun hadi inşallah :cool:
Birazcık kendimden bahsedeyim dostlar
Dediğim gibi daha önce 18 kilo verdim bir yıl gibi bir sürede
Boyum 173 yaşım 24
Aslında kilom fazla sayılmaz boyuma göre Biliyorum Ama işte hayalim bu fotoğraf
Yapmayı düşündüğüm kürleri detoxları spor programlarını efendime söyleyim squatları motivasyon resimlerini yazılarını vs burada paylaşacağım paylaşacağım ki gözümün önünde olsun sözümden cayamayayım hem belki sizin de işinize yarar
Ha bir de kendimi çok seviyorum ve şimdiden gurur duyuyorum

Herkese merhabalar
Evet bugün "o son 5 kiloyu verme projesi"nin ilk günü yol haritamı belirliyorum taktiklerimi not ediyorum ve beklemeden derhal uygulamaya geçiyorum

Kararımı uygulayıp 6da yemek faslını kapattım
2litre su içtim
Kahvaltı ve akşam yemeği olacak şekilde iki öğün ölçülü bir şekilde yedim
Paketlenmiş gıda tüketmedim
Birazdan da yeşilçayımı içerim Ohh mis
Şimdilik planım 1,2 kilo verip sonrasında güçlü bir spor programıyla desteklemek
Şimdilik günde 1 saat yürüyüş yapacağım.
2 kilo verdikten sonra spor salonu yürüyüş ve squat programı planlıyorum .bu şekilde son kalan kilolarımdan kurtulup vücudumu şekillendirmiş Olacağım.şimdilik bu kadar:KK68:

Günaydınlar herkese
Bugün ve yarın dukan diyetinin atak evresini yapmaya karar verdim ama sonrasında devam etmeyeceğim.sadece kendime biraz motivasyon olsun istiyorum ve vücudumu şaşırtmak...

Merhabalar ,
Bugün güzel bir gün sizce de öyle değil mi diyetim güzel gidiyor ancak dün dukan diyeti yapacağımı söylemiştim sıkıldım biraz Çünkü dukan diyetinin en güzel tarafının hızlı bir şekilde kilo verdirip moral sağlamasıolduğunu düşünüyorum ama benim henüz tartım bile yok şuan için o Yüzden onu biraz erteledim şimdilik sağlıklı beslenme programıma devam diyorum daha önce kilo verme hızıyla ilgili bir içecek tarifi duymuştum ve tadını çok sevmiştim ara ara içiyordum. Iki gündür onu içiyorum devam etmeyi düşünüyorum hem lezzetli hem enerji veriyor bence
Karışım şu şekilde
Maydonoz armut ve bir bardak suyu blendırdAn geçiriyorsun eğer varsa Fesleğen de ekleyebiliyorsun sonra afiyetle içiyorsun harika bir yeşil rengi var iksir içiyormuşsun gibi deneyin derim

Son düzenleme:
Yine 6 da yeme faslımı kapattım bol bol su içtim ,yeşilçayımı içtim oh daha ne olsun
Demiyorum spor da olsa çok daha iyi olurdu
Tam olarak yediğim Şeyler
Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan yağsız Omlet
Kırmızı biber
2 3 yeşil zeytin
Öğle ince bir dilim mozaik pasta (üzgünüm tabi ama direnemedim)
Akşam
3 Kaşık patates yemeği
1 dilim çavdar ekmeği

Merhaba , kilo bildirimi Gününü cuma olarak belirlemiştim ve Üzülerek kilomu 63 olarak bildiriyorum
60 sanıyordum en fazla kendimi:(
Daha dikkatli oluyorum artık

Ben de bugun artidayim cok sinirliyim kendime :KK11: yilbasina kadar haftada 1.5 kilo vermem gerek :KK67:
İyi akşamlar umarım istediğimiz ideal kiloya bi an önce ulaşırız bende bugün eşimin bana "son günlerde ne kadar kilo aldın " demesiyle rejim yapmaya karar verdim umarım bu yolda Rabbim bize dayanma gücü verir :KK16:
Ah ah canlar ,kıyamam bize:110:ne olacak bu halimiz !demiyorum tabi ki ne olacak Söyleyeyim irademizi kullanıp diyetimizi yapıp ,popomuzu kaldırıp o kiloları vereceğiz ,:KK50:azıcık Savaşçı olalım gidelim yürüyelim koşalım ,Savaşlar mücadeleyle kazanılır :KK71:uzun sürse de canımız sıkılsa da arada,bu iş olacak inanıyorum dayanın kızlar öptüm sizi

Ah ah canlar ,kıyamam bize:110:ne olacak bu halimiz !demiyorum tabi ki ne olacak Söyleyeyim irademizi kullanıp diyetimizi yapıp ,popomuzu kaldırıp o kiloları vereceğiz ,:KK50:azıcık Savaşçı olalım gidelim yürüyelim koşalım ,Savaşlar mücadeleyle kazanılır :KK71:uzun sürse de canımız sıkılsa da arada,bu iş olacak inanıyorum dayanın kızlar öptüm sizi

Back
X