2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

Herkeslere günaydın .. bol kahkahalı az kalorili bir gün olsun
Kilo veren arkadaşları kutluyorum

Karşılarında saygıyla eğiliyorum ..

Bu sabah belimin ağrısı için Dr a gittim hiç ilgilenmedi Dr .. Resmen odada sepet Havası çaldı .. Üç haftadır belim ağrıyor hafifledi ama geçmedi. Ilaç verdi yolladı..
Eve dönerken simit aldım iki tane kahvaltıda bizimkiler yedi ama ben yoook dedim
Iki haşlanmış yumurta domates salatalık yeşillik peynir yedim.
Birde iki tane ceviz iki tane kuru üzün iki tane kayısı kurusu yedim ( bunlar çık oldu ara yapmıycam bende )
Neyse liste yapmayı bilsem ben yaparı. Ama telefondan bağlanıyorum nasıl yapılır bilmiyorum.. Life is good un işi çıkmış olabilir.yardımcı olmak isterim.Diğer arkadaşlar kiloları bildirirse ben el yordamı bileyler Yaparım ..
Sevgiler .,

aranizda diyetisyene giden veya gitmis olan var mi acaba tavsiye edebileceginiz ve fiyati uygun olan bildiginiz diyetisyen var mi

Selam kızlar bende 12 gundur diyetteyim bugün tartildim vee 75 kiloyum burda yediklerini yazmiyorum ama çok çıkmaz yiyorum midemi küçültmek lazım bugün kahvaltıda iki yumurta beyazı ve 5 dilim küçük sucuk yedim herşey yiyorum ama çok az.ekmeği falan da kestim sayılır onu da çok az yiyorum şimdilik iyi gidyir bakakim

Birde tartı gunleri hangi gündü arkadaşlar soyleseniz ona gore tartilip yazarim ins

Selamlar...
Bugün ki menüm;
Sabah: çeyrek domates,peynir,zeytin
öğlen: bolca salata (içinde yokyoktu yanlız atom salata oldu)
akşam: zeytinyağlı kabak olacak sanırım birde yoğurt

slm kızlarrrr ben bugun ve yarın ayran detoksunu uyfuluyorum o yuzden menüm hep aynı sabh peynir zeytin geri kalan ayran detoksu tavsiye edeim tadıda güzel

Birazdan pilates yapicam ebru salli dvdsinden bide lessieyle 3 mile baslayacagim biraz okudum cok tavsiye etmisler lessieyle

Birazdan pilates yapicam ebru salli dvdsinden bide lessieyle 3 mile baslayacagim biraz okudum cok tavsiye etmisler lessieyle
Leslie 3 /4/5 hepsini Yaptım ama en Güzeli bence 3 mil olan.. Geçen sene arka arkaya 3 mili iki kere yapardım.. Sanada kolay gelsin :)

Oğluşla dışardayız Öğlen menümün

Birsey sorsam tartı gününü ctesi yapsak mi güzel bir liste de oluşturup. Ama herkes akşam 12 ye kadar kilosunu belirtse daha bi düzenli olsak

Birsey sorsam tartı gününü ctesi yapsak mi güzel bir liste de oluşturup. Ama herkes akşam 12 ye kadar kilosunu belirtse daha bi düzenli olsak
Aslında bende senin gibi düşünüyorum . Cumartesi daha iyi olur sanki.. Yalnız konu sahibi arkadaş değiştirebilir sanırım listeyi.. Ilk son kilolar filan??

Bende simdi konu açmıstım gormedim konunuzu kilolarimizda yakin ben de 107 kgyum soylemeye utaniyorum artik ve cok kararliyim uye oldum ve sabah basliyorum Allahimin iznyle benide araniza alirmisiniz lutfen aktif olurum calisiyorum ama menulerimi duzenli bildirrim L life is good tesekkur ederim simdiden..

Ayşem25 cim hoşgeldin. Sen karar verdin geriside gelir merak etme bence.. Yalnız konu sahibi iki gündür yok. Gelince liste düzenlenir diye umuyoruz..
Herşey güzel olucak

Herkese mutlu günler olsun.
Şimdi kahvaltı hatırlıycam Sucuklu yumurta yapmayı düşünüyorum . Masum bir Sucuklu yumurta olcak ama
Şöyle ki suda pişircem sucukları sonra üstüne yumurta kırcan çocuk Sucuklu yumurta istiyor napıyim herkese farklı pişirmek zor bende onları bana uydurucam .. Ablamdan öğrenmiştim bunu yağ koymak yok. Ama su yağ kadar yüksek sıcaklıklara çıkmadığı için sucuk daha geç pişer ona göre . Herkese selam

sucuğu suda pişirme yerine kendi yağında pişirsen daha iyi olur. sucuklar yağını saldıktan sonra fazla yağı dök, teflon tavanı kağıt havlu ile sil ve sucuklarında yine kağıt havlu ile yağını al. ondan sonra yumurtalarını kır. ben tavuk köfte sucuk bunların hepsini böyle pişiriyorum ve çok etkili oluyor. hatta lokantada tavuk veya köfte yediğim zaman bile tabağıma peçete koyuyorum peçete bütün yağı çekiyor. etkili bir yöntem tavsiye ederim. hem dışarıda gönül rahatlığı ile yemek yiyebiliyorsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…