- 9 Ağustos 2015
- 450
- 1.075
- 63
- 25
- Konu Sahibi life is good
-
Tesekkur ederim afiyet olsunLeslie 3 /4/5 hepsini Yaptım ama en Güzeli bence 3 mil olan.. Geçen sene arka arkaya 3 mili iki kere yapardım.. Sanada kolay gelsin :)
Oğluşla dışardayız Öğlen menümün Eki Görüntüle 1603676
Olsun bitterse cok zararli degildir benceBen bugün yarım paket bitter çikolata yedim
Canım bu gün evde azıcık spor yap hiçbir olumsuz etkisi kalmaz çikolatanınBen bugün yarım paket bitter çikolata yedim
Aslında bende senin gibi düşünüyorum . Cumartesi daha iyi olur sanki.. Yalnız konu sahibi arkadaş değiştirebilir sanırım listeyi.. Ilk son kilolar filan??Birsey sorsam tartı gününü ctesi yapsak mi güzel bir liste de oluşturup. Ama herkes akşam 12 ye kadar kilosunu belirtse daha bi düzenli olsak
Ayşem25 cim hoşgeldin. Sen karar verdin geriside gelir merak etme bence.. Yalnız konu sahibi iki gündür yok. Gelince liste düzenlenir diye umuyoruz..Bende simdi konu açmıstım gormedim konunuzu kilolarimizda yakin ben de 107 kgyum soylemeye utaniyorum artik ve cok kararliyim uye oldum ve sabah basliyorum Allahimin iznyle benide araniza alirmisiniz lutfen aktif olurum calisiyorum ama menulerimi duzenli bildirrim L life is good tesekkur ederim simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?