2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin :)
insaşşah kilonu korursun :)

kızlar yeni listemizi hazırladım
pazartesiye kadar katılmak isteyenler ptesi kilo bildirimi yaparak katılsın. çünkü ilk hafta dolmak üzere yeni arkadaşların hedefleri rahat hesaplanmayacak o yüzden ptesiden itibaren tekrar kilo bildirimi yaparak katılabilirler

tablomuzu yeniden düzenledim bakalım beğencekmısınız

Tablo çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

Bu sabah 1 adet küçük kepekli poğaça yedim yanında şekersiz çay içtim. Öğlen çok az çorba + patates salatası yedim. Pilav vardı yemedim:) Akşam 5 gibi de ara öğün yaparım süt içerim. Şimdilik güzel gidiyor çok da sıkmamaya çalışıyorum kendimi yılbaşına kadar vaktimiz çok haftalık hedefimizi tuttursak yeter:)

bende ızgara salata yedim öğlen sonra yürüyüş yaptım mecburi iş için

Selam kızlar..
sabah:yarım domates+yarım salatalık+3 yeşil zeytin
öğlen:yoğurt çorbası+2 kayısı
akşam:5 ızgara köfte+havuç salatası+2 kaşık yoğurt

akşamı erken yediğim için birazdan meyve yerim.

akşamı kaçta yiyosun canım ben en geç 5 olmadan karnımı doyuruyorum bi daha sırf su ve spor yapıyorum

Selam arkadaşlar benim bu ara taşınma telasi m olduğu için giremiyorum buraya hiç.telasem olduğu için diyete de dikkat edemiyorum ama bir haftaya düzene girerim insallah ama yinede yediklerime dikkat ediyorum sadece spor yapamitorum yoruldugum için ama onada baslicam insallah bu kilolardan kurtulmak lazım çok kararliyim

slm canım kolay gelsin taşınmak zor yorgunken spor da çok zor ben işten gelince ayaklarım mahvoluo bide bisiklet yapıom iice acıo ama mecbur

Selam kizlar bugunku menumu paylasmak isterim
sabah: canim bisry istemedi nescafe ictim
ogle: 4 kasik kabak yemegi
Yogurt
1dilim ekmek
aksam: 2biber dolmasi
yogurt
arada bir seftali yedim
45 dk temiz hava yuruyusu izmire birde yagmur yagdi serin serin islana islana yurudum :)

Kizlar hepimizin isleri oluyor giremedigimiz zamanlar oluyor tabiki ama arda ciddi anlamda firsat buldukca girelim mumkunse menuleri paylasalim bu hafta hadi ilk hafta yeni katilanlar var diye okadar tempoda degildik simdi onumuzde ctesi pazarda var gezmeler falan yine biraz aksicak herkes giremicek falan tamam kabul. Ama ptesiden itibaren yogun tempo icerisinde cosacak bu topik anlastikmi :) en az 20 hafta herkes burda olacak ve istedigi kiloda ayrilacak ama dedigim gibi boyle olmaz ptesi artik topigimize sahip cikalim lutfen herkes ptesi kilo bildirimi yapsin ki yeni tablomuzu hazirlayalim

akşamı kaçta yiyosun canım ben en geç 5 olmadan karnımı doyuruyorum bi daha sırf su ve spor yapıyorum
Canım , bu hafta eşim 4 te evde oluyor çeyrek geçe falan yiyoruz o yüzden.akşam onlar tekrar yiyor bense meyve yada yoğurt yiyorum .önümüzdeki hafta gece 1 de gelecek bakalım o zaman nasıl ayarlıycam bilemiyorum..vardiyalı olunca bende düzen tutturamıyorum.

bende öleydim canım ama şimdi kendi sağlığımı düşündüğüm için kendim saatimde yiyorum eşimde işten gelince kendi yiyo ben hazırlayıp otruyorum sadece yanında

tamamdır süper

günaydın kızlarrr bugunkü kahvaltımı yaptım yarım simit 1 kibrit kutusu peynir ve 3 zeytin şekersiz çay
öğlen kırmızı mercimek çorbası içiçem akşam ne yapsam bilemedim

slm kızlar ayran detoksu varmış sizlerle paylaşmak istedim bende ilk defa duydum 2 günlük bi diyetmiş araştırın ve gerçekten işe yarıomuş ben pazartesi ve salı yapıcam bakalım inş

İş yerinde işler yoğun şimdi öğle arasındayım girip yazayım dedim:) az önce öğle yemeğimi yedim. Ofiste yemek yapan bir ablamız var mecbur ne varsa yiyorum azar azar. çok az şehriye pilavı ve çok az tavuk schnitzel yedim. Akşam sadece salata ve yoğurt yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…