- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi life is good
-
geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin :)Herkese merhaba yazamadığım için özürdilerim 2 gündür hastahanedeydim. Salgın varmış herkes dikkat etsin bol su içmeye ve sıksık ellerinizi yıkamaya özen gösterin . Çok zor birşey . Herneyse , Eve geldiğimde 65.6 kiloydum 1,9 kilo vermişim hastalıktan dolayı ama bu kas kaybı olduğu için büyük ihtimalle tekrar geri alacağım ama bunu korumaya dikkat edeceğim . Ayrıca hazırladığım diyet listeme uymakta zorluk çekiyorum çünkü sık sık istifra etmek durumunda kalıyorum . Umarım yakın zamanda düzelip hedefime doğru bir şekilde devam edebilirim . KENDİNİZE DİKKAT EDİN KIZLARR
hoşgeldin canım :)
:) vazgeçmek yok güzelim bu topikte :)inşallah hepimiz başarıcaz :)
sende hoşgeldin canım :)
Tablo çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Bu sabah 1 adet küçük kepekli poğaça yedim yanında şekersiz çay içtim. Öğlen çok az çorba + patates salatası yedim. Pilav vardı yemedim:) Akşam 5 gibi de ara öğün yaparım süt içerim. Şimdilik güzel gidiyor çok da sıkmamaya çalışıyorum kendimi yılbaşına kadar vaktimiz çok haftalık hedefimizi tuttursak yeter:)
bende ızgara salata yedim öğlen sonra yürüyüş yaptım mecburi iş için
Selam kızlar..
sabah:yarım domates+yarım salatalık+3 yeşil zeytin
öğlen:yoğurt çorbası+2 kayısı
akşam:5 ızgara köfte+havuç salatası+2 kaşık yoğurt
akşamı erken yediğim için birazdan meyve yerim.
Selam arkadaşlar benim bu ara taşınma telasi m olduğu için giremiyorum buraya hiç.telasem olduğu için diyete de dikkat edemiyorum ama bir haftaya düzene girerim insallah ama yinede yediklerime dikkat ediyorum sadece spor yapamitorum yoruldugum için ama onada baslicam insallah bu kilolardan kurtulmak lazım çok kararliyim
Canım , bu hafta eşim 4 te evde oluyor çeyrek geçe falan yiyoruz o yüzden.akşam onlar tekrar yiyor bense meyve yada yoğurt yiyorum .önümüzdeki hafta gece 1 de gelecek bakalım o zaman nasıl ayarlıycam bilemiyorum..vardiyalı olunca bende düzen tutturamıyorum.akşamı kaçta yiyosun canım ben en geç 5 olmadan karnımı doyuruyorum bi daha sırf su ve spor yapıyorum
Canım , bu hafta eşim 4 te evde oluyor çeyrek geçe falan yiyoruz o yüzden.akşam onlar tekrar yiyor bense meyve yada yoğurt yiyorum .önümüzdeki hafta gece 1 de gelecek bakalım o zaman nasıl ayarlıycam bilemiyorum..vardiyalı olunca bende düzen tutturamıyorum.
Kizlar hepimizin isleri oluyor giremedigimiz zamanlar oluyor tabiki ama arda ciddi anlamda firsat buldukca girelim mumkunse menuleri paylasalim bu hafta hadi ilk hafta yeni katilanlar var diye okadar tempoda degildik simdi onumuzde ctesi pazarda var gezmeler falan yine biraz aksicak herkes giremicek falan tamam kabul. Ama ptesiden itibaren yogun tempo icerisinde cosacak bu topik anlastikmi :) en az 20 hafta herkes burda olacak ve istedigi kiloda ayrilacak ama dedigim gibi boyle olmaz ptesi artik topigimize sahip cikalimlutfen herkes ptesi kilo bildirimi yapsin ki yeni tablomuzu hazirlayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?