- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
birileri yazdıklarımı beğeniyor ama katilim midir ki![]()
Ben de beğeniyorum ama ben olur muyuuum olmaz mıyım bilemeyiz kii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birileri yazdıklarımı beğeniyor ama katilim midir ki![]()
o zaman tekrar begenıyorum nihahahahahbirileri yazdıklarımı beğeniyor ama katilim midir ki![]()
aklım karıştı şimdiBen de beğeniyorum ama ben olur muyuuum olmaz mıyım bilemeyiz kii![]()
mmmmmm düşüneyim bakayımbak ya acaba ben miyim ben seni eski çekilişlerden hatırlıyorum ama sen beni hatırlıyor musun ondan emin değilim![]()
o zaman tekrar begenıyorum nihahahahah![]()
bende beğendimaklım karıştı şimdi![]()
Sen zaten herkesinkini biliyosunbende beğendim![]()
:) :) :)Sen zaten herkesinkini biliyosun![]()
hepimiz senin katiliniz tatlı kıss:)tekrar begenmek ne demek acabaa
sana bi ipucu vereyim miSen zaten herkesinkini biliyosun![]()
Çokgüzel oluurrrsana bi ipucu vereyim mi
Cümle çok korkunç oldu amadoakolik .!.:hepimiz senin katiliniz tatlı kıss:)
Cümle çok korkunç oldu ama![]()
burda her yazılaan inanma ve misal ben kurbanım eski biri dedim ya belki değildir yenilerdendir bu bir kandırma taktiğidir. mesela eski kurbanımÇokgüzel oluurrr
Çok çakallık dönüyor burda o zamanburda her yazılaan inanma ve misal ben kurbanım eski biri dedim ya belki değildir yenilerdendir bu bir kandırma taktiğidir. mesela eski kurbanım_meLinDa_ idi whatsap resmim kızımın resmidir misal (tabi bu akşam değiştireceğim
) melinda sormuştu senin mi diy ebende hayır yiyenim demiştim ve nandırmıştım sonra işler değişince ben kendimi tanıttım kendisine o yüzden daha dikkatli ol
![]()
vala bekarım amanın buldum buldum seni ahahahbirde kurbanım bekar ona çeyiz göndereceğim![]()
Ben de bekarım çeyizler kime acabavala bekarım amanın buldum buldum seni ahahah![]()