2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

computertchr

sabır, şükür,umut...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
981
792
23
38
merhaba kızlar.2016 yılında tedavi görecekler tanışalım istedim.beni rezervim düşük.defalarca tedaviye başladık ama hep iptal oldu.yumurta ya gelişmedi, ya erken çatladı, ya boş çıktı.bu ay gittiğimde doktor kist olduğunu söyledi ilaç verdi.kısmetse ocak ayında tekrar gideceğim muayeneye inşallah olumlu olur bu defa...

sizin sıkıntınız nedir, tedaviniz ne aşamada?yazarsanız sevinirim...

Merhaba bizde 2016 nisanda tedaviye başlayacağız inşallah. Dondurulmuş spermlerimiz var onlarla. İlk defa deneyeceğiz

inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız.neden nisanda peki?sizde sıkıntı var mı?
İşyerinde izinle ilgili sıkıntı var onun için. Şu anda yok olmaz inşallah. Gereken tetkikleri yaptırıyorum ben de bu sırada hormonlarıma baktırdım. smer kültür yaptırdım. AMH testi yaptıracağım, rahim filmi çektireceğim,şekerime baktıracağım. Bunların yanında kan pıhtılaşmasına ve tiroidlerime de baktırmayı düşünüyorum. Rabbim Hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısını nasip etsin inşallah

Merhaba benim de yumurta rezervlerimde azalma var (amh 0.49) 34 yasinsayim hic cocugum yok 1.5 yillik evliyim. Bu yıl haziranda bi normal gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı. Aralik ayinda durumumun farkına vardım ve Tüp bebek merkezine gittim. Hemen ilaclara basladik fsh dusurmek icin bir ay kullandım. Sonra bes yumurta toplandi üçu döllendi birinin bolunmesi devam etti ve tek embriyo transfer oldu bi hafta önce sonuçlandı ve ne yazikki bi kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Ikinci tedaviye başlıcam adet olur olmaz. Şu an bekliyorum.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Kimsayal gebelik boş gebelik mi oluyor. Rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla nasip eder

Biz ocak ayında aşılama yaptircaz tutmazsa hemen tüp bebek aslında direk tüp bebek olacaktı ama biz %25 şansımizi kullanmak istedik Rabbim Hayırlısıni versin

Benimde rezervem dusuk fsh 20 den 6 ya dustu.
Bu ay tekrar 10 cikmis.
7 yasinda bi kizim var normal yolla oldu
4 yil once kist ve dis gebelik ameliyatini ayni gun oldum .sonra fsh ve amh kotu cikti.
2 cat
1 asi
2 tup yaptirdim
Yapilan bi tuple dis gebelik 2 ay oncede kendiliginden kimyasal gebeligim oldu
Her ay kont gidiyorum.
Simdi ameliyat olan yerden ya 1 yada hic yumi cikmiyo.
Obur tarafimdan 3 bazen 4 bazen 5 cikiyo.
Cocugum olmasina ragmen mücadele ediyorum
Tek buyumesin ben elimden geleni yapiyorum bu son tup olacak.zaten raporsuz ilac ve islemler maddi olarak zor geliyor.hayirlisi diyorum

Amh kaç çıktı sizin

benimde 2 kez düşük oldu .1 ve 19 nolukromozmlarımda translakosyon dan dolayı dustugunu söylediler .genetık yanı problem.pgt yapılacak muhtemelen ocak adetımde tedavi baslıyor

Valla bende sacma buldum bu kadar ucurum olamaz ve bunlar arka arkaya
1.50 nerde
0.01 nerde
1.50 uzulmustum 0.01 gorunce salaga dondum resmen.

Bende aslinda hic dusunmezken 2016tup bebek yaptircaklardanim yasim 35daha uc hafta oldu dogum yapali ben ama bebegim ongun yasadi ve kaybwttim cesaretimi toplayabilirsem uctane dondurulmus embriyom var onlarla denicem ama dedigim gibi acim cok taze o yuzden birde dogumdan nekadar sonra tedaviye baslanir bilmiyorum zaman yok aklimda oglumu ozledikce hemen yaptirim diyorum ama acisi aklima gelince aynisini yasamaktan korkuyorum dualarinizda benide unutmayin kizlar gercekten cok ihtiyacim var rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…