- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
- Konu Sahibi computertchr
-
inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız.neden nisanda peki?sizde sıkıntı var mı?Merhaba bizde 2016 nisanda tedaviye başlayacağız inşallah. Dondurulmuş spermlerimiz var onlarla. İlk defa deneyeceğiz
İşyerinde izinle ilgili sıkıntı var onun için. Şu anda yok olmaz inşallah. Gereken tetkikleri yaptırıyorum ben de bu sırada hormonlarıma baktırdım. smer kültür yaptırdım. AMH testi yaptıracağım, rahim filmi çektireceğim,şekerime baktıracağım. Bunların yanında kan pıhtılaşmasına ve tiroidlerime de baktırmayı düşünüyorum. Rabbim Hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısını nasip etsin inşallahinşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız.neden nisanda peki?sizde sıkıntı var mı?
Evet bos gebelik.inşallah isteyen herkese nasip etsin.Kimsayal gebelik boş gebelik mi oluyor. Rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla nasip eder
Amh kaç çıktı sizinBenimde rezervem dusuk fsh 20 den 6 ya dustu.
Bu ay tekrar 10 cikmis.
7 yasinda bi kizim var normal yolla oldu
4 yil once kist ve dis gebelik ameliyatini ayni gun oldum .sonra fsh ve amh kotu cikti.
2 cat
1 asi
2 tup yaptirdim
Yapilan bi tuple dis gebelik 2 ay oncede kendiliginden kimyasal gebeligim oldu
Her ay kont gidiyorum.
Simdi ameliyat olan yerden ya 1 yada hic yumi cikmiyo.
Obur tarafimdan 3 bazen 4 bazen 5 cikiyo.
Cocugum olmasina ragmen mücadele ediyorum
Tek buyumesin ben elimden geleni yapiyorum bu son tup olacak.zaten raporsuz ilac ve islemler maddi olarak zor geliyor.hayirlisi diyorum
Amh bi tuhafAmh kaç çıktı sizin
enteresan bukadar değişmesiAmh bi tuhaf
Benim bildigim degisken olmaz demi pespese
Olcturdum
1.50
0.01
0.8
0.4
1 .ve3 baskentte
2. Ve 4.ataturkte baktirdim
benımkıde cok yuksektı normalden acaba bıdaha yaptırsam mı diye dusundum suan senınkılerı görunceAmh bi tuhaf
Benim bildigim degisken olmaz demi pespese
Olcturdum
1.50
0.01
0.8
0.4
1 .ve3 baskentte
2. Ve 4.ataturkte baktirdim
giderek düşüyo desem sonra 0,8 e cıkmıs internete baktım degısken olurmu dye öyle bişey okumadımValla bende sacma buldum bu kadar ucurum olamaz ve bunlar arka arkaya
1.50 nerde
0.01 nerde
1.50 uzulmustum 0.01 gorunce salaga dondum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?