2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

ara vermeyecek misin hiç?inşallah bu sefer hayırlı pozitif sonuçlanır

inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır...

Rabbim dayanma gücü versin.acın unutulmaz ama hafifletecek bir evlat versin Rabbim tez vakitte..

ara vermeyecek misin hiç?inşallah bu sefer hayırlı pozitif sonuçlanır
Aslında bi ay kendim denemek istiyorum ama Dr arka arkaya tedavi olursa ara vermeden sonucun daha iyi olacağını söyledi. Çünkü yumurtaların aldığım ilaçların etkisiyle uyarılma devam edeceğini soyledi. Bakalım ilk regl de kan vericem tabi fsh da önemli yüksek çıkarsa bekleyelim diyebilir. Inşallah herkes için hayırlı sonuçlar olsun.

bekleme benced ecanım bız zaten denedık kendımızı zaman kaybetme bence derım

Rabbim dayanma gücü versin.acın unutulmaz ama hafifletecek bir evlat versin Rabbim tez vakitte..
Amin insallah rabbim sabrinida versin sukur muslumaniz dogum gibi olumunde hak oldugunu biliyor ve inaniyoruz isyandan korusun Allah bizleri ama gozlerden yas hic gitmiyo benim aglamakta isyana girecek diye korkuyorum ama elimde olan bisey degil onla konusuyordum ayaklarini mideme dayardi disardan bile gorunurdu ayaklari simdi karnim bos kucagim bos kalbimdeki acinin tarifi yok zor burayada kimseyi uzmek icin yazmiyorum inanin biraz rahatlamak icin yazdim

Allah yardimcin olsun yazdıklarını okuyunca kendi acım o kadar hafif geldi ki ben kürtaj olduğumda çok üzülmustüm ve daha altı haftalikti. Sen kucağına alip kokusunu içine cekmissin. Onun omru o kadarmış. Rabbim inşallah sağlıklı bi bebek nasip eder. Eğer seni üzmeyecekse yazmsk nedeni ne idi neden yani.

Cennet kolay kazanılmıyor... Rabbim sabrınla mükafatlandırsın canım.

Benim de amh çok düşük, eşimde de varikosel nedeniyle morfoloji 0. ilk tedavimde 2 tane 3. kalite transferim oldu negatif sonuçlandı. Eylülde adetim gecikti tarlusalla adet oldum ama kist nedeniyle tedaviye başlayamadım. 2 aydır da fsh yükseliyor önce 27 idi, bu ay 39 oldu. Folikül de görünmedi, tedaviye başlayamadığım için yumurta takibine karar verdim. Maslak Acıbadem havuz önermişti ama Memorial'ı tercih ettim orda da havuz uygulanmadı. Yanlış seçimler mi yaptım diye üzülüyorum bazen ama her şeyde hayır vardır diyorum olan oldu artık. Akapunktura devam ediyorum 2 haftadır. İnşallah fayda görürüm.

Aret Kameri öneririm canım istersen bı arastır

rabbim sabır versin size çok üzüldüm gerçekten. biz ararken bu kadar acı çekerken siz bulup kybetmişsiniz çok zor olmalı. bence en azından 1 2 ay zaman verin kendinize. hem psikolojik açıdan hemde bedeniniz toparlansın. psikolojiniz rahat olmazsa tedavi de rahat olmaz. rabbim unuttursun bu günleri...

Bende preeklemsi olustu hamileligimde ve ben 36haftalikken dogum yaptirildim 30haftadan itibarende hastanede konturol altindaydim yani hastanede yattim ama bunca zaman zarfinda bebekte hic bir problem yoktu benim.bobreklerime zarar verdigi soylendi tansiyonum yuksekti ama bebege zarar vermiyordu dogum oldu suni sanciyla normal dogum yaptirdilar hersey yolundaydi taki herkese bebeklerini getirdiler emzirmek icin ben bekliyorum gelmedi solunum zorlugu cekiyo dendi kuvezde yer yok baska hastaneye sevk edildi ben bi hastanede oglum baska bir hastanedeertesi gun taburcu oldum hemen ogluma kostum gostermediler saati gecmis goremezsin sut sag dediler daha gousumde bir damla sut yok ogluma sifa olsun diye oyle kaptirmisimki makine nasil yara etmis memelerimi farkinda bile olmamisim eve donduk ertesi gun gittim kuvezde bi gozlerini acti bize bakti pazartesiydi gittim durumu cok iyi hafta sonuna cikar dediler ben nasil sevincle eve dondum bilemezsiniz sali sabah gittim oglum solmus olu gibi yatiyo dedim noldu hava az verilince kaldiramadi cogaltik vasinci cigerleri kaniyo dediler aksama kadar mucadele etti oglum ama o kucuk bedeni okadar kanamaya dayanamadi aksam ezaninda kaybwttik kucama alamadim koklayamadim bende ama bana o bakisi gozumun onunden gitmiyo birtek sevk edilirken bi fotograf cekmis esim o kaldi elimizde

sıkıntı imtihanımız imiş cancazım. yanı öyle bı sebep yok bende pko var oda hormonları etkılıyor herhalde
benimde aynı ya başka hiç bir sorun yok pko diyorlar ama öyle çok adet gecikmesi de yaşamıyorum 1 2 gün. oda normalmiş zaten. doktor en şanslı gruptasın dedi ama bikmiyorum rabim ne yazmış? zaman ne gösterecek?

aynen canım ne pkolular ilk aydan hamıle kalıyor vakti saati var evladımızın bızımd eımtıhanımız bu olcakmıs demekkı ne desek bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…