- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
- Konu Sahibi computertchr
-
ara vermeyecek misin hiç?inşallah bu sefer hayırlı pozitif sonuçlanırMerhaba benim de yumurta rezervlerimde azalma var (amh 0.49) 34 yasinsayim hic cocugum yok 1.5 yillik evliyim. Bu yıl haziranda bi normal gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı. Aralik ayinda durumumun farkına vardım ve Tüp bebek merkezine gittim. Hemen ilaclara basladik fsh dusurmek icin bir ay kullandım. Sonra bes yumurta toplandi üçu döllendi birinin bolunmesi devam etti ve tek embriyo transfer oldu bi hafta önce sonuçlandı ve ne yazikki bi kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Ikinci tedaviye başlıcam adet olur olmaz. Şu an bekliyorum.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
inşallah aşılamada tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz...Biz ocak ayında aşılama yaptircaz tutmazsa hemen tüp bebek aslında direk tüp bebek olacaktı ama biz %25 şansımizi kullanmak istedik Rabbim Hayırlısıni versin
inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır...Benimde rezervem dusuk fsh 20 den 6 ya dustu.
Bu ay tekrar 10 cikmis.
7 yasinda bi kizim var normal yolla oldu
4 yil once kist ve dis gebelik ameliyatini ayni gun oldum .sonra fsh ve amh kotu cikti.
2 cat
1 asi
2 tup yaptirdim
Yapilan bi tuple dis gebelik 2 ay oncede kendiliginden kimyasal gebeligim oldu
Her ay kont gidiyorum.
Simdi ameliyat olan yerden ya 1 yada hic yumi cikmiyo.
Obur tarafimdan 3 bazen 4 bazen 5 cikiyo.
Cocugum olmasina ragmen mücadele ediyorum
Tek buyumesin ben elimden geleni yapiyorum bu son tup olacak.zaten raporsuz ilac ve islemler maddi olarak zor geliyor.hayirlisi diyorum
hikayenizden biraz bahseder misiniz.bizlere umut oluyorsunuz...Kızlar ;
Benım 2 kaybımdan sonra 3 uncu tup bebegım transferımın 8.günü bu yolda size yardımcı olmak ısterım seve seve ınsallah sızın ılk ve son olur tedavınız
Rabbim dayanma gücü versin.acın unutulmaz ama hafifletecek bir evlat versin Rabbim tez vakitte..Bende aslinda hic dusunmezken 2016tup bebek yaptircaklardanim yasim 35daha uc hafta oldu dogum yapali ben ama bebegim ongun yasadi ve kaybwttim cesaretimi toplayabilirsem uctane dondurulmus embriyom var onlarla denicem ama dedigim gibi acim cok taze o yuzden birde dogumdan nekadar sonra tedaviye baslanir bilmiyorum zaman yok aklimda oglumu ozledikce hemen yaptirim diyorum ama acisi aklima gelince aynisini yasamaktan korkuyorum dualarinizda benide unutmayin kizlar gercekten cok ihtiyacim var rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin
hikayenizden biraz bahseder misiniz.bizlere umut oluyorsunuz...
sıkıntınız neydi?canım benım umut Allahtan hep.. kucagıma alıp umut oldugum zamanlarda olsun inşallah
sıkıntınız neydi?
Aslında bi ay kendim denemek istiyorum ama Dr arka arkaya tedavi olursa ara vermeden sonucun daha iyi olacağını söyledi. Çünkü yumurtaların aldığım ilaçların etkisiyle uyarılma devam edeceğini soyledi. Bakalım ilk regl de kan vericem tabi fsh da önemli yüksek çıkarsa bekleyelim diyebilir. Inşallah herkes için hayırlı sonuçlar olsun.ara vermeyecek misin hiç?inşallah bu sefer hayırlı pozitif sonuçlanır
Aslında bi ay kendim denemek istiyorum ama Dr arka arkaya tedavi olursa ara vermeden sonucun daha iyi olacağını söyledi. Çünkü yumurtaların aldığım ilaçların etkisiyle uyarılma devam edeceğini soyledi. Bakalım ilk regl de kan vericem tabi fsh da önemli yüksek çıkarsa bekleyelim diyebilir. Inşallah herkes için hayırlı sonuçlar olsun.
Bakalım Dr ne der kan sonuçları ne cikarbekleme benced ecanım bız zaten denedık kendımızı zaman kaybetme bence derım
Amin insallah rabbim sabrinida versin sukur muslumaniz dogum gibi olumunde hak oldugunu biliyor ve inaniyoruz isyandan korusun Allah bizleri ama gozlerden yas hic gitmiyo benim aglamakta isyana girecek diye korkuyorum ama elimde olan bisey degil onla konusuyordum ayaklarini mideme dayardi disardan bile gorunurdu ayaklari simdi karnim bos kucagim bos kalbimdeki acinin tarifi yok zor burayada kimseyi uzmek icin yazmiyorum inanin biraz rahatlamak icin yazdimRabbim dayanma gücü versin.acın unutulmaz ama hafifletecek bir evlat versin Rabbim tez vakitte..
Allah yardimcin olsun yazdıklarını okuyunca kendi acım o kadar hafif geldi ki ben kürtaj olduğumda çok üzülmustüm ve daha altı haftalikti. Sen kucağına alip kokusunu içine cekmissin. Onun omru o kadarmış. Rabbim inşallah sağlıklı bi bebek nasip eder. Eğer seni üzmeyecekse yazmsk nedeni ne idi neden yani.Bende aslinda hic dusunmezken 2016tup bebek yaptircaklardanim yasim 35daha uc hafta oldu dogum yapali ben ama bebegim ongun yasadi ve kaybwttim cesaretimi toplayabilirsem uctane dondurulmus embriyom var onlarla denicem ama dedigim gibi acim cok taze o yuzden birde dogumdan nekadar sonra tedaviye baslanir bilmiyorum zaman yok aklimda oglumu ozledikce hemen yaptirim diyorum ama acisi aklima gelince aynisini yasamaktan korkuyorum dualarinizda benide unutmayin kizlar gercekten cok ihtiyacim var rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin
Amin insallah rabbim sabrinida versin sukur muslumaniz dogum gibi olumunde hak oldugunu biliyor ve inaniyoruz isyandan korusun Allah bizleri ama gozlerden yas hic gitmiyo benim aglamakta isyana girecek diye korkuyorum ama elimde olan bisey degil onla konusuyordum ayaklarini mideme dayardi disardan bile gorunurdu ayaklari simdi karnim bos kucagim bos kalbimdeki acinin tarifi yok zor burayada kimseyi uzmek icin yazmiyorum inanin biraz rahatlamak icin yazdim
merhaba kızlar.2016 yılında tedavi görecekler tanışalım istedim.beni rezervim düşük.defalarca tedaviye başladık ama hep iptal oldu.yumurta ya gelişmedi, ya erken çatladı, ya boş çıktı.bu ay gittiğimde doktor kist olduğunu söyledi ilaç verdi.kısmetse ocak ayında tekrar gideceğim muayeneye inşallah olumlu olur bu defa...
sizin sıkıntınız nedir, tedaviniz ne aşamada?yazarsanız sevinirim...
Benim de amh çok düşük, eşimde de varikosel nedeniyle morfoloji 0. ilk tedavimde 2 tane 3. kalite transferim oldu negatif sonuçlandı. Eylülde adetim gecikti tarlusalla adet oldum ama kist nedeniyle tedaviye başlayamadım. 2 aydır da fsh yükseliyor önce 27 idi, bu ay 39 oldu. Folikül de görünmedi, tedaviye başlayamadığım için yumurta takibine karar verdim. Maslak Acıbadem havuz önermişti ama Memorial'ı tercih ettim orda da havuz uygulanmadı. Yanlış seçimler mi yaptım diye üzülüyorum bazen ama her şeyde hayır vardır diyorum olan oldu artık. Akapunktura devam ediyorum 2 haftadır. İnşallah fayda görürüm.
rabbim sabır versin size çok üzüldüm gerçekten. biz ararken bu kadar acı çekerken siz bulup kybetmişsiniz çok zor olmalı. bence en azından 1 2 ay zaman verin kendinize. hem psikolojik açıdan hemde bedeniniz toparlansın. psikolojiniz rahat olmazsa tedavi de rahat olmaz. rabbim unuttursun bu günleri...Bende aslinda hic dusunmezken 2016tup bebek yaptircaklardanim yasim 35daha uc hafta oldu dogum yapali ben ama bebegim ongun yasadi ve kaybwttim cesaretimi toplayabilirsem uctane dondurulmus embriyom var onlarla denicem ama dedigim gibi acim cok taze o yuzden birde dogumdan nekadar sonra tedaviye baslanir bilmiyorum zaman yok aklimda oglumu ozledikce hemen yaptirim diyorum ama acisi aklima gelince aynisini yasamaktan korkuyorum dualarinizda benide unutmayin kizlar gercekten cok ihtiyacim var rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin
Bende preeklemsi olustu hamileligimde ve ben 36haftalikken dogum yaptirildim 30haftadan itibarende hastanede konturol altindaydim yani hastanede yattim ama bunca zaman zarfinda bebekte hic bir problem yoktu benim.bobreklerime zarar verdigi soylendi tansiyonum yuksekti ama bebege zarar vermiyordu dogum oldu suni sanciyla normal dogum yaptirdilar hersey yolundaydi taki herkese bebeklerini getirdiler emzirmek icin ben bekliyorum gelmedi solunum zorlugu cekiyo dendi kuvezde yer yok baska hastaneye sevk edildi ben bi hastanede oglum baska bir hastanedeertesi gun taburcu oldum hemen ogluma kostum gostermediler saati gecmis goremezsin sut sag dediler daha gousumde bir damla sut yok ogluma sifa olsun diye oyle kaptirmisimki makine nasil yara etmis memelerimi farkinda bile olmamisim eve donduk ertesi gun gittim kuvezde bi gozlerini acti bize bakti pazartesiydi gittim durumu cok iyi hafta sonuna cikar dediler ben nasil sevincle eve dondum bilemezsiniz sali sabah gittim oglum solmus olu gibi yatiyo dedim noldu hava az verilince kaldiramadi cogaltik vasinci cigerleri kaniyo dediler aksama kadar mucadele etti oglum ama o kucuk bedeni okadar kanamaya dayanamadi aksam ezaninda kaybwttik kucama alamadim koklayamadim bende ama bana o bakisi gozumun onunden gitmiyo birtek sevk edilirken bi fotograf cekmis esim o kaldi elimizdeAllah yardimcin olsun yazdıklarını okuyunca kendi acım o kadar hafif geldi ki ben kürtaj olduğumda çok üzülmustüm ve daha altı haftalikti. Sen kucağına alip kokusunu içine cekmissin. Onun omru o kadarmış. Rabbim inşallah sağlıklı bi bebek nasip eder. Eğer seni üzmeyecekse yazmsk nedeni ne idi neden yani.
benimde aynı ya başka hiç bir sorun yok pko diyorlar ama öyle çok adet gecikmesi de yaşamıyorum 1 2 gün. oda normalmiş zaten. doktor en şanslı gruptasın dedi ama bikmiyorum rabim ne yazmış? zaman ne gösterecek?sıkıntı imtihanımız imiş cancazım. yanı öyle bı sebep yok bende pko var oda hormonları etkılıyor herhalde
benimde aynı ya başka hiç bir sorun yok pko diyorlar ama öyle çok adet gecikmesi de yaşamıyorum 1 2 gün. oda normalmiş zaten. doktor en şanslı gruptasın dedi ama bikmiyorum rabim ne yazmış? zaman ne gösterecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?