2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

Canim benim yaaa noldu ben anlamadim bebegini mi kaybettin
Noldu canim cok uzuldummm

Ayyy gozlerim dolduu yaaa canim
Cokkk zor cok.
Benim 7 yasinda kizim var
Allah dayanma gucu versin
Nerde yasiyrsun hangi hastane
Ihmal olabilir mi

Aret Kameri öneririm canım istersen bı arastır

Araştırırım teşekkür ederim. O kadar çok doktor gezdim ki kendimi deneme maymunu gibi hissediyorum artık. Güvenç Karlıkaya'yı, Halit Fırat Erden'i, Melih Aygün'ü ve Seval Taşdemir'i önerdiler. Memorial'daki doktorlarımın bazıları da ayrıldı en azından sürecimi biliyorlar diye onlara mı gitsem diyorum bir yandan. Memorial'da Semra Hanımın takibinde olmak istedim ama günlerim denk gelmedi. Zaten fsh yüksek olduğu için tedaviye başlayamıyorum. Şimdilik doktorum Kaya Özkuş. Akupunktur işe yarar da fsh düşerse doktor seçmeye çalışıcam.

semra hanımı bende duydum canım hatta yönelicektim benım dondmuslarım var baska bır doktordaydım ıstanbul tüp bebekte aret beye gectım .. hem fıyat olarak daha iyiler gercı raporlumusun bilmiyorum hem aret beyden herkes cok memnun

Fsh kac
Her yere yazdim benimde 20 kusurdu
Deha ve co enzim co
Sayesinde hem fsh 6 ya dustu hemde yumurta kalitem artti.

Çok çok üzüldüm inan ağlamamak içim zor tutuyorum kendimi. Rabbim yardimcin olsun benim şu an yaşadığım acının bin kat fazlasını yaşıyorsun ve buna dayanıyorsun tekrar mücadele etmek istiyorsun ne büyük kadınsın sen. Yaşaman gerekeni oteleyemiyosun, yaşıyorsun Rabbimin senin için daha hayırlı olanını verecektir onu yaşatacaktir. Kendini üzme desem uzuleceksin Allaha Şükür inançlı insanlarız ona Sığın o senin acını dindirecektir.

Fsh kac
Her yere yazdim benimde 20 kusurdu
Deha ve co enzim co
Sayesinde hem fsh 6 ya dustu hemde yumurta kalitem artti.

Acıbadem Maslak'ta Bülent Bey vermişti dhea kullandım 1 ay, ama tedavime Haziran'da Memorial'da başladım Semra Hanım bırakmamı istedi bıraktım. Şimdiki doktorum kullandırıyor gerçekten faydası da var bence çünkü 3 yumurta toplanmıştı opuda şaşırmıştık amh 0.06 fsh 15'ti o zaman. Şimdi 39

Ayyy gozlerim dolduu yaaa canim
Cokkk zor cok.
Benim 7 yasinda kizim var
Allah dayanma gucu versin
Nerde yasiyrsun hangi hastane
Ihmal olabilir mi
Rabbim saglikla size bagislasin yavrunuzu ozel hastaneye gidiyordum riskli hastasin diyip kanuni sultan suleymana gonderdi orda kaldim dogum orda oldu kuvezde yer yok diye avcilar medicanaya sevk edildi bebegim orda kuvezde kaldi sisli memorialde tedavi gormustum bende ilk iki denemem semiha sakirdeydi olmadi ucuncusi sislideydi uc tane donmus embriyom var ama kendimi toparlamam lazim 6.7ay sonrasinda bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler

aynen canım ne pkolular ilk aydan hamıle kalıyor vakti saati var evladımızın bızımd eımtıhanımız bu olcakmıs demekkı ne desek bos
oyle canım diğer başlıktan okduum yarın test yapacakmışsın rabbim yüzünü güldürsün haftaya da benm sürecim başlıyor yeni yıl hep güzel şeyler getirsin hepimize...

acın çok zor cnm.yaz tabiki rahatlarsın.cennette karşılayacak seni meleğin.böyle düşün teselli olsun bir nebze...

ben 1 yıldır kullanıyorum dhea ve coenzim.17den aşağı düşmüyor fsh

D vitaminini unutmayın mutlaka baktırın. Amh düşüklüğü ile bağlantısı hakkında çok araştırma sonucu var. coenzim 10 baktırdım sınırın çok altında çıktı benim bu yüzden sabah akşam 200lük içmemi önerdi Ender Saraç, günde 3 kez dhea ve günde 1 evicap da içiyorum. fsh için hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi yazmış herkes, yeni başladım ben de kimisi işe yaramadı yazmış yine de deniyorum.

Canim ya allah rahmet etsin çok üzüldüm insallah cennete annesini bekliyo olacak canim allah sizlere dayanma gücü versin yaşadıkların çok zor canim

baktırdım cnm d vitaminine düşük çıktı ilaç kullanıyorum.günde 9-10 ilaç içiyorum.hayıt ve aslanpençesini de içiyorum.inşallah fayda eder...

Arkadaslar yumurta kalitesini artırmak için onerebileceginiz kullandiginiz karışımlar var mı? bal tarçın çörek otu dışında.

Evet bos gebelik.inşallah isteyen herkese nasip etsin.
Hayır kimyasal gebelik demek erken düşük gibi bi şe...yumurta dölleniyor ,ucundan kuyruğundan rahime tutunmaya çalışıyor ama tutunmadan adet oluyorsun...Beta Hcg yavaş yavaş düşüyorsa kimyasal demek oluyor.hatta birçok kadın belki de sık sık kimyasal gebelik yaşıyor ama adet gününde adet olduğu için fark etmiyor bile..O yüzden Dr kar ısrarla adet gecikmesini bekleyin diyorlar çünkü gebelik hormonu çıkıp sonradan düşebilir de...boş gebelikte ise değer yükseliyor,kese oluşuyor ama içi boş oluyor yani bebek yok içinde...dış gebelik ten de bahsedeyim elim değmişken döllenmiş yumurta rahime tutunması gerekirken tüplerde yerleşiyor ve çok tehlikeli bir durum çünkü büyüdükçe tüpü patlatma ihtimali var ve tek tüpünüz alınıyor ..beta değeri anormallîkler göstererek artıyorsa de şüphelenip kontrol altına alıyor zaten..o yüzden 2 güne bir tahlil isteniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…