- 2 Aralık 2013
- 663
- 1.016
- 133
- 35
- Konu Sahibi computertchr
-
Canım 18 inde sonuç belli olacak bekliyorum bakalımsenin sonu
senin sonuç belli oldu mu?ne zaman belli olacak
yaşım 28. donasyon düşünmüyorum.çünkü dinimizce haramRabbim nasip etmişse verir.vermezse de imtihanıdır sabrederiz...
Canim benim tutmadi uzgunum bayatransferin yapıldı mı?kaç yumurtan oldu?inşlallah güzel haberlerini alırız.
Vitamin vermedilermi? O tabloya uyuyorsun ilk günden itibaren, zaten adet olunca aramanı istiyorlar sen olmuşsun sanırım aradınmı hemen?
inşallah pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla...Canım 18 inde sonuç belli olacak bekliyorum bakalım
pes etmiyorum cnm kürlere devam ediyorum.takip yaptırıp gelişirse toplatmaya gitmeyi düşünüyorum.farklı bir şehire gitmek zor oluyor her seferinde...sakin pes etme ben ne hikayeler duydum biraz ara ver 1 yumurtaya bakiyor sen sadece yumurta takibini yap umidini kesme cnm. Cok gencsin daha olacak Allahin izniyle..
Üzüldüm bende seni çok iyi anlıyorumCanim benim tutmadi uzgunum baya
Iste benim problemim yurtdisinda olmam.Reglinin kacinci gunu ilaca basladinmi? Bi de coraspirin ve estefom disinda ilac verdilermi?
Merhaba Anatoliada ne kadara yaptırdın Sarp hoca vardı orada o mu yaptı acabaBende 2016 Şubat ayında baslayacagim allah izin verirse geçen sene anatolia yaptırdım 7 haftalik kalpi durdu keseyi gördük kalp atışını duymadık şimdi 2 tüp bebek deneyecegiz canım
cnm üzülmemek elde değil ama imtihandayız unutma.sabretmemiz gerekiyor.ben bir yerde okudum bu dünyada çocuğu olmayanların cennette olacakmış.sabredenlerin tabi.ahiret hayatı sonsuz.ne olur sabredelim...10.gun sonucum 1 cikti. 2016 neden mutsuz basladibizi tup bebege muhtac eden saglik sistemine lanet olsun... eminim gercek bir cozumu var ama bilemiyoruz iste. 3.defa tup bebek denemek icin umutsuzum.. harcanan milyarlar da cabasi
imtihan kader kismet kelimeleri bile teselli edemiyor beni... neden acaba neden olmadi guzel baslayan yolunda giden bir tedavi neden tutmadi acaba yoksa para kazanmak icin kurban mi ediliyoruz
Bu dunyada cocugu olmayanlarin cennette elbette cocugu olur.. cennette herkes ne istiyorsa olur zaten.... insallah bu dunyada da saglikla kismet olur herkesecnm üzülmemek elde değil ama imtihandayız unutma.sabretmemiz gerekiyor.ben bir yerde okudum bu dünyada çocuğu olmayanların cennette olacakmış.sabredenlerin tabi.ahiret hayatı sonsuz.ne olur sabredelim...
inşallah cnm.biz ümidimizi kaybetmeyelim yeterkiBu dunyada cocugu olmayanlarin cennette elbette cocugu olur.. cennette herkes ne istiyorsa olur zaten.... insallah bu dunyada da saglikla kismet olur herkese
Haklisin...umut ve hayallerimiz de olmasa robot gibi oluruz.. bazen nefsimize uyup umut kesiyoruz.. allah affetsin...inşallah cnm.biz ümidimizi kaybetmeyelim yeterki
cnm üzülmemek elde değil ama imtihandayız unutma.sabretmemiz gerekiyor.ben bir yerde okudum bu dünyada çocuğu olmayanların cennette olacakmış.sabredenlerin tabi.ahiret hayatı sonsuz.ne olur sabredelim...
10.gun sonucum 1 cikti. 2016 neden mutsuz basladibizi tup bebege muhtac eden saglik sistemine lanet olsun... eminim gercek bir cozumu var ama bilemiyoruz iste. 3.defa tup bebek denemek icin umutsuzum.. harcanan milyarlar da cabasi
imtihan kader kismet kelimeleri bile teselli edemiyor beni... neden acaba neden olmadi guzel baslayan yolunda giden bir tedavi neden tutmadi acaba yoksa para kazanmak icin kurban mi ediliyoruz
ben de şöyle birşey okudum.çocuğu olmayanlara cennette çocuk verilecekmiş.diğer cennetlikler onlara gıpta edecekmiş.Rabbim hiçbir sıkıntıyı mükafatsız bırakmaz.sabredersek tabi.Onun adaleti büyüktür.cenneti kazanmak da hiç kolay değil.inşallah kazananlardan oluruz...bende senin gibi düşünüyordum, ama birgün zahide yetişin programında mustafa karataş hoca var..o dedi ki öldüğünüzde ailenizle kavuşacaksınız çocuğu olanlar çocuklarıyla..ama bizim yok ki orda kavuşalım,sabrediyorum ama hoca böyle söyleyincede üzüldüm..
Cennette cocugu olanlara da cocuk verilecek. Bir farkimiz olmali...? Bizim gibilere mutlaka bir ayricalik vardir ama ne acaba??ben de şöyle birşey okudum.çocuğu olmayanlara cennette çocuk verilecekmiş.diğer cennetlikler onlara gıpta edecekmiş.Rabbim hiçbir sıkıntıyı mükafatsız bırakmaz.sabredersek tabi.Onun adaleti büyüktür.cenneti kazanmak da hiç kolay değil.inşallah kazananlardan oluruz...
ben de şöyle birşey okudum.çocuğu olmayanlara cennette çocuk verilecekmiş.diğer cennetlikler onlara gıpta edecekmiş.Rabbim hiçbir sıkıntıyı mükafatsız bırakmaz.sabredersek tabi.Onun adaleti büyüktür.cenneti kazanmak da hiç kolay değil.inşallah kazananlardan oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?