2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

Tedaviniz hayırlı olsun ...
inşallah tedaviniz güzel ilerler hamile kalırsınız hayırlısyla..
Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar..
Embriyolardan haber varmı acaba..

Teşekkürler toplanan 14 yumurtadan 8 i döllenmeye alınmış 7 tanesi döllenmiş. Bakalım cuma günü kaç tane kaliteli embriyo oluşmuş olacak. Ben o kadar heyecanlı değilim ama eşim uçuyor resmen. En sonun da beni de strese sokacak diye korkuyorum

Maaşallah sayı iyi inşallah cuma gününe kadar güzel ilerlerler..

Maaşallah sayı iyi inşallah cuma gününe kadar güzel ilerlerler..

Bugün transferim oldu. Ama ben pek mutlu değilim. Döllenen yumurtalarımdan sadece 2 tanesi kalmış ve onun da birisi çok iyi değil diğeri de en iyisi diyemicem dedi. Bi buruldum neden böyle oldu acaba. Dondurtamadık haliyle...
Bundan sonrasında nasipte ne varsa o olacak artık.

Merhaba arkadaşlar
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirli sonuçlar alalim insaallah.. benimde bugün yumurtalarim toplandi
Yarin arayacaklarmis
Aradiklarinda kac tanesinin dollenebildigini mi öğrenmiş olucam ??

Merhaba arkadaşlar
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirli sonuçlar alalim insaallah.. benimde bugün yumurtalarim toplandi
Yarin arayacaklarmis
Yarın aradıkları kaç tane olgun yumurtan olduğunu Söyleyecekler kaçının dollendigini de söyleyecekler insallah guzel haberler alirsin

Merhaba arkadaşlar
Yarin arayacaklarmis
Inşallah güzel çok güzel haberler alırsın canım yarın haberlerini verirsin bizlere

canım hayırlı olsun ümitsizliğe kapılma Rabbim nasip ederse tek embriyo ile de olur inşallah güzel haberlerini duyarız da çok mutlu olursun...

Inşaallah cok tesekkur ederim. Birde 3.gun 4.gun embriyosu diye bisey gördüm bugün burda onun anlami nedir acaba
canım 3.4 .gün embriyosu toplanan yumurtalar eşinden alınan spermler le birleştiriliyor ve bekleniliyor sağlamsa 3 .güne kadar kalıyor 5.güne kadar kalmayı başaran ensağlıklı sağlam embriyo demektir ben de dr um açıklayınca öğrendim ..

Aa bunu hic bilmiyordum canim çok sağol

Yarin aradiklarinda döllenme olmadi deme ihtimalleridr var değil mi
Yada yarin olsa öbür gün devam etmeme durumu var
Zor bir surec gerçektende

evet gerçekten zor bir süreç ama olumlu düşün pozitif ol herşey güzel olsun ben olumlu düşünmeye çalışıyorum eşim ve doktorum daha stresli .

Herkese merhaba benim de cikolata kistim var ve dun ignelere basladim bu ay toplama olucak kistten dolayi 3 ay menopaza girecegim ardindan dondurulmus embriyolarin tutunma sansi biraz daha fazlaymis bundan dolayi da haziran ayinda transfer yapilacak herkes icin hayirlisi

Geçmiş olsun arkadaşım bu aşamalar cabuk çabuk geçer de bebeklerimizi icimizde hizzettigimiz anlar bir an önce gelir inşaallah

Inşaallah cok tesekkur ederim. Birde 3.gun 4.gun embriyosu diye bisey gördüm bugün burda onun anlami nedir acaba
Canim benim 3 gün embriyo su bide 5 gün embriyo su 5 gün embriyo su kaliteli diye biliyorum
Canim sen nerde tedavi görüyorsun

S.a arkadaşlar. Bende yaklaşık 2 senedir falan tedavi görüyorum.geçen ay tüp bebeğe başladık ama yarım kaldı, yumurta oluşmadığı için. İnş.önümüzdeki ay.. Bu zorlu yolda Allah cumlemize yardım etsin..kucaklarimiz bebişlerle dolsun inş.

inşallah canım hiç ümitsizliğe kapılma olacağını düşün mevlam verir sadece zamanı vardır dr dediklerini aynen aksatmadan yap çok önemli inşallah hepimizin yüzü güler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…