- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
- 18
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.041
Can'ım mutlaka düzelmiştir ilaç hemen toparlar kan değerlerini hiç panik yapma.ben de her gittiğimde kan vermiyorum arada sağlık ocağı çağırıyor orda yapılıyor Dr gerek görmüyor demek ki...Kavonozda 3 kasiklik kaldi bitireyim bidaha almayacagimsaka biryana cidden almicam ya yedikce yiyesim geliyor.kacinci haftanda seker tahlili yapildi.aclik toklukmu veriyosun.birde ilac olarak sana dr un ne verdi. Ben decavit iciyorum.kan hapi yazcakti hap istemedim suruo yazdi olifer diye.onu iciyorum birde ba aklarimda kasilma oluuor diye magnezyum verdi.bide bisi soracagim kan hapi ne kullaniyorsun.ya benim kan degerim dusuk cikti biraz panik yaptim ama hapla fuzelmistir heralde.kimisi her ay dr gittigimde kan veriyorum falan diyor ama benden istemiyor
Yarım gün zaten,evde de hiç bi iş yapmayan bir ben varım:)o yüzden çok zor gelmiyo çalışmak,kafam dağılıyo biraz. Bi de daha benim 10 hafta oldu canım senin haftana gelince tekrar değerlendirelim bu konuyu:))
Ben de çalışıyotumİyiymiş Can'ım bol bol dinlen bari valla ben evde bile yoruluyorum sen Nasıl çalışıyorsun
Evet yaa eminim çookk zordur.ben sabahçıyım ve enteresandır ki mide bulantılarım akşam oluyo. Bi de aynı şeyi çalışırken yaşasam ne zor olurdu diyorum. Allah yardımcın olsun canım. Ama bunları yaşamak da güzel biliyo musun? Hamile olduğunun farkına varıyosun ve şükrediyosun tekrar tekrar. Tabii bu duyguları benim gibi maddi manevi emek verenler daha yoğun yaşıyodur. Hala inanamıyorum bu çocukları kucağıma alacağıma. Sizde de oluyo mu bu düşünce? Hayalmiş gibi. Sanki hamileyim diye kendimi kandırıyomuşum gibi.. Gerçekten beni okuyanların düşüncelerini merak ediyorum.Sizinle haftamiz hemen hemen ayni , malesef benim tam gun , o kadar zor geliyo ki bu mide ile ise gitmek ..
Evet yaa eminim çookk zordur.ben sabahçıyım ve enteresandır ki mide bulantılarım akşam oluyo. Bi de aynı şeyi çalışırken yaşasam ne zor olurdu diyorum. Allah yardımcın olsun canım. Ama bunları yaşamak da güzel biliyo musun? Hamile olduğunun farkına varıyosun ve şükrediyosun tekrar tekrar. Tabii bu duyguları benim gibi maddi manevi emek verenler daha yoğun yaşıyodur. Hala inanamıyorum bu çocukları kucağıma alacağıma. Sizde de oluyo mu bu düşünce? Hayalmiş gibi. Sanki hamileyim diye kendimi kandırıyomuşum gibi.. Gerçekten beni okuyanların düşüncelerini merak ediyorum.
Aynen belki o haftalarda bana da gerçekleşecek gibi gelebilir:)Canim benim normal yolla olmasina ragmen baska hastaliklar yuzunden durumum cok riskli , onun icin inan hayal bile kurmamaya calisiyorum . Ayni anda iki bebek.. dusunemiyorum bile :) hayalden ziyade korku oluyor icimde .. yine de dun netten yatak baktim :) belki hareketlerini hissedince , cinsiyet ogrenince , şoyle 25 haftadan sonrA daaha rahat olabilirim bu konularda..
Evet yaa eminim çookk zordur.ben sabahçıyım ve enteresandır ki mide bulantılarım akşam oluyo. Bi de aynı şeyi çalışırken yaşasam ne zor olurdu diyorum. Allah yardımcın olsun canım. Ama bunları yaşamak da güzel biliyo musun? Hamile olduğunun farkına varıyosun ve şükrediyosun tekrar tekrar. Tabii bu duyguları benim gibi maddi manevi emek verenler daha yoğun yaşıyodur. Hala inanamıyorum bu çocukları kucağıma alacağıma. Sizde de oluyo mu bu düşünce? Hayalmiş gibi. Sanki hamileyim diye kendimi kandırıyomuşum gibi.. Gerçekten beni okuyanların düşüncelerini merak ediyorum.
Hayır bir oğlum vardı ikinciyi düşünürken üçlüycez inşallah Allah im sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBenim da karnimda batma oluyor . Sizin bu ikizler tup mu ?
Benim normal yolla oldu ikizlerim ama 24 yaşımdan 32 yaşıma kadar bütün gittiğim kadın doğumcular çok ağır pkolu olduğumu çocuğumun çok zor olacağını ya da olmayacağını söylerdi. Bende kendimi öyle alıştırmıştım. O kadar karamsardımki benim tüp bebekle de olmaz bende şans yok derdim. Ben de gider çocuk esirgeme kurumundan çocuk alırım diyordum kendi kendime. Eşim olmazsa olmasın ben senle çocuk için mi evlendim lütfen saçmalama çocuğumuz olmazsa bütün dünyayı gezeriz tozarız kafaya takma diyordu. Öyle işte hamile kalmak bi hayaldi o karamsar doktorlar yüzünden... Oysa evlendim tam 12 ay sonra hiçbi müdehale olmadan hamile kaldım ikizlerime. Şükürler olsun.. Çocuğum olmaz diye nasıl alıştırdıysam kendimi uzun süre hamile olduğuma inanamadım. Şu an ise elimde değil hayal kuruyorum onlarla ilgili. Ama korkuyorum çok hem de çok.. Tüp ya da normal hiç fark etmez. Her çocuk bir mucize.. hele bizimkiler ikiz daha daha büyük bir mucize !!!
Tedaviyle olan ayrı şaşırıyor kaç deneme yaptım olmadı bu sefer ikiz oldu diye, normal olan ailede yok hiçbi yerde yok nasıl ikiz oldu diye şaşırıyor.
Hepimiz şaşkınız yani .. Hepimiz korkuyoruz.. Ama önemli olan hepimiz iki küçük mucizeyi taşıyoruz...
Hayır bir oğlum vardı ikinciyi düşünürken üçlüycez inşallah Allah im sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben de çalışıyotum
Hem de yarım gün değil tam gün
Yok canım adım tuba ben de tup diye almıştım nikimi :))Senin nick tup olunca tup bebek saniyodum ben seninkileri :) yarin mesai basliyooo
Kucağımıza alana kadar da inanamayacağız galiba Zaman hızlı aksın diye o yüzden istiyorum zaten zor elde ettik bir de daha böyle beklemek korkuyla 8 ayı geçirmek inan çok zorEvet yaa eminim çookk zordur.ben sabahçıyım ve enteresandır ki mide bulantılarım akşam oluyo. Bi de aynı şeyi çalışırken yaşasam ne zor olurdu diyorum. Allah yardımcın olsun canım. Ama bunları yaşamak da güzel biliyo musun? Hamile olduğunun farkına varıyosun ve şükrediyosun tekrar tekrar. Tabii bu duyguları benim gibi maddi manevi emek verenler daha yoğun yaşıyodur. Hala inanamıyorum bu çocukları kucağıma alacağıma. Sizde de oluyo mu bu düşünce? Hayalmiş gibi. Sanki hamileyim diye kendimi kandırıyomuşum gibi.. Gerçekten beni okuyanların düşüncelerini merak ediyorum.
Evet canim benim nasip bu iş evet 5. Gün daha ıyu ama olmazsa da stres yapmaIkız mi senin ki :)))))
Canim benim bende öyle okudum daha öncesi sonra 3Hiç önemli değil mi:) yani tüp bebekle ilgili ne kadar yazı okuduysam, bu konuda uzman hangi doktorla görüştüysem hepsi tutma oranının daha yüksek olduğunu söyledi.tabii yazdığım yazısının başında, ortasında, sonunda yazdığım tek şey var ki Allahın bileceği şey.Nasip etmişse kaçıncı gün embriyosu olduğu tabii önemli değildir.Benim anlattığım sadece bilimsel olarak öğrendiklerim..
Valla inan yapamazdım herhalde evlendikten 1 ay sonra ayrıldım zaten çalışamadım :) bir de bu halde yapamazdım kan sulandırıcı kullanıyor Musunuz peki C Cergibozanlar ?Ben de çalışıyotum
Hem de yarım gün değil tam gün
Ben tüp bebek meselesini ne doktora ne hastaneye be de yumurtaların kalitesine bağlıyorum biraz tevekküllü olacak ama inan tamamen Allah'ın takdiri uygun görürse okuyor o derece ben en lüks hastanelere gittim dünyanın parasını döktük ama sonra bir doktor önerdiler devlete bağlı köhne bir muaynanesi var falan ama olacağı varmış oldu yani Zaman'ı geldiyse okuyor herhalde Allah kimsenin kucağını boş koymasınCanim benim bende öyle okudum daha öncesi sonra 3
Gün orta kalite embriyo denilince üzüldüm tabi
Embriyolog um o gün bu açıklamaları yaptı yoksa bir sürü stres yapacaktım
Ondan diyorum evet 5. Gün ıyi ama olmazsa da üzülmeye gerek yok
Bu iş gerçekten inanmak gerektiriyor
Stres yapmamayi
Nasip gerçekten bu iş
Benim arkadasimda vardı ilaç kullanıyordu iki bebeği oldu hiç bir sıkıntı olmadı , Kolestaz hastalık enximlern yüksek olmasiKizlarrrr bacaklarım acaip kaşınıyorSivrisinek ısırığına benzer küçük şişlikler çıkıyor.Karaciğerden kaynaklanıyor olabilir diye dahiliye ye gittim,enzimlerim yüksekti biraz.Sonuçları pazartesi alacagim.Bu sorunu yasayan var mi aranızda? Ne yapmam lazim ?
Sabahları coraspin, bir de clexane ( doğru mu yazdım bilmiyorum) iğne kullanıyorum. 12. Hafta kesebilir doktor.Valla inan yapamazdım herhalde evlendikten 1 ay sonra ayrıldım zaten çalışamadım :) bir de bu halde yapamazdım kan sulandırıcı kullanıyor Musunuz peki C Cergibozanlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?