2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Can'ım mutlaka düzelmiştir ilaç hemen toparlar kan değerlerini hiç panik yapma.ben de her gittiğimde kan vermiyorum arada sağlık ocağı çağırıyor orda yapılıyor Dr gerek görmüyor demek ki...

Sizinle haftamiz hemen hemen ayni , malesef benim tam gun , o kadar zor geliyo ki bu mide ile ise gitmek ..

Sizinle haftamiz hemen hemen ayni , malesef benim tam gun , o kadar zor geliyo ki bu mide ile ise gitmek ..
Evet yaa eminim çookk zordur.ben sabahçıyım ve enteresandır ki mide bulantılarım akşam oluyo. Bi de aynı şeyi çalışırken yaşasam ne zor olurdu diyorum. Allah yardımcın olsun canım. Ama bunları yaşamak da güzel biliyo musun? Hamile olduğunun farkına varıyosun ve şükrediyosun tekrar tekrar. Tabii bu duyguları benim gibi maddi manevi emek verenler daha yoğun yaşıyodur. Hala inanamıyorum bu çocukları kucağıma alacağıma. Sizde de oluyo mu bu düşünce? Hayalmiş gibi. Sanki hamileyim diye kendimi kandırıyomuşum gibi.. Gerçekten beni okuyanların düşüncelerini merak ediyorum.

Canim benim normal yolla olmasina ragmen baska hastaliklar yuzunden durumum cok riskli , onun icin inan hayal bile kurmamaya calisiyorum . Ayni anda iki bebek.. dusunemiyorum bile :) hayalden ziyade korku oluyor icimde .. yine de dun netten yatak baktim :) belki hareketlerini hissedince , cinsiyet ogrenince , şoyle 25 haftadan sonrA daaha rahat olabilirim bu konularda..

Aynen belki o haftalarda bana da gerçekleşecek gibi gelebilir:)

Benim normal yolla oldu ikizlerim ama 24 yaşımdan 32 yaşıma kadar bütün gittiğim kadın doğumcular çok ağır pkolu olduğumu çocuğumun çok zor olacağını ya da olmayacağını söylerdi. Bende kendimi öyle alıştırmıştım. O kadar karamsardımki benim tüp bebekle de olmaz bende şans yok derdim. Ben de gider çocuk esirgeme kurumundan çocuk alırım diyordum kendi kendime. Eşim olmazsa olmasın ben senle çocuk için mi evlendim lütfen saçmalama çocuğumuz olmazsa bütün dünyayı gezeriz tozarız kafaya takma diyordu. Öyle işte hamile kalmak bi hayaldi o karamsar doktorlar yüzünden... Oysa evlendim tam 12 ay sonra hiçbi müdehale olmadan hamile kaldım ikizlerime. Şükürler olsun.. Çocuğum olmaz diye nasıl alıştırdıysam kendimi uzun süre hamile olduğuma inanamadım. Şu an ise elimde değil hayal kuruyorum onlarla ilgili. Ama korkuyorum çok hem de çok.. Tüp ya da normal hiç fark etmez. Her çocuk bir mucize.. hele bizimkiler ikiz daha daha büyük bir mucize !!!
Tedaviyle olan ayrı şaşırıyor kaç deneme yaptım olmadı bu sefer ikiz oldu diye, normal olan ailede yok hiçbi yerde yok nasıl ikiz oldu diye şaşırıyor.
Hepimiz şaşkınız yani .. Hepimiz korkuyoruz.. Ama önemli olan hepimiz iki küçük mucizeyi taşıyoruz...

Aynen canim , hala saskin hala şoktayim .kizim kardeslerim diye cogul konusunca dank ediyo kafama :)

Kucağımıza alana kadar da inanamayacağız galiba Zaman hızlı aksın diye o yüzden istiyorum zaten zor elde ettik bir de daha böyle beklemek korkuyla 8 ayı geçirmek inan çok zor

Canim benim bende öyle okudum daha öncesi sonra 3
Gün orta kalite embriyo denilince üzüldüm tabi
Embriyolog um o gün bu açıklamaları yaptı yoksa bir sürü stres yapacaktım
Ondan diyorum evet 5. Gün ıyi ama olmazsa da üzülmeye gerek yok
Bu iş gerçekten inanmak gerektiriyor
Stres yapmamayi
Nasip gerçekten bu iş

Ben tüp bebek meselesini ne doktora ne hastaneye be de yumurtaların kalitesine bağlıyorum biraz tevekküllü olacak ama inan tamamen Allah'ın takdiri uygun görürse okuyor o derece ben en lüks hastanelere gittim dünyanın parasını döktük ama sonra bir doktor önerdiler devlete bağlı köhne bir muaynanesi var falan ama olacağı varmış oldu yani Zaman'ı geldiyse okuyor herhalde Allah kimsenin kucağını boş koymasın

Benim arkadasimda vardı ilaç kullanıyordu iki bebeği oldu hiç bir sıkıntı olmadı , Kolestaz hastalık enximlern yüksek olmasi
Sadece ayda bir gidip ölçüm yaptırıyordu
İlaçla kaisnmada geçiyor ama bu hastalığı bilen bir doktor bulman lazım tum doktorlar bilmiyor
o doktor bulana kadar zorlanmisti biraz inşallah değildir ama Kolestaz ise face grupları var hatta

Selam hanımlar
Cuma aksami kanamam oldu benim çok çok fazlaydı
Alttaki plesenta nin sol tarafında kanama alanı oluşmuş
Bebekleri görené kadar kabus gibiydi o kadar korktum ki anlatamam
2 gece hastanede yattım allaha Şükür kanamam şu an çok çok az bebeklerim iyi
Heyet raporum bitiyordu calismaya basliycaktim ama ne mümkün busaatten sonra
Çok dikkat etmek lazımmış bir daha anladım

Ben 5 kilo aldım
ama 6 tane serum verdiler resmen hastanede 3 kilo daha almış gorunuyorum serumun siskinligidir diye düşünüyorum insalalh öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…