- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.001
Sende artık buralı sayılırsın :) iyi bari ben senden daha öndeyim sormak istediğin bişey olursa bana sorabilirsin istersen özelden numaramı da atarım :) izinde misin sen şimdi ?Ben denizliliyim.eş durumundan geldim:)3 senem doldu burda.
Çok teşekkür ederim canım sorarım tabii.öğretmenim ,salıya kadar tatiliz.Sende artık buralı sayılırsın :) iyi bari ben senden daha öndeyim sormak istediğin bişey olursa bana sorabilirsin istersen özelden numaramı da atarım :) izinde misin sen şimdi ?
Evet Can'ım kaşıntı başıma başıma vurdu ağlıyorum resmen o derece geceler tutuyor üstelik cildiyeye gittim bütün testler normal çıktı gebelik hormonun artmasına bağlı olarak ültiker olmuş bizimki de ikiz gebelik olduğundan hormonlarımız daha da yüksek :) 3 gündür yaşıyorum bu sorunu bakalım bugün de tutacak mıKizlarrrr bacaklarım acaip kaşınıyorSivrisinek ısırığına benzer küçük şişlikler çıkıyor.Karaciğerden kaynaklanıyor olabilir diye dahiliye ye gittim,enzimlerim yüksekti biraz.Sonuçları pazartesi alacagim.Bu sorunu yasayan var mi aranızda? Ne yapmam lazim ?
Çok geçmiş olsun canım...Benim bacak ve ayaklarımda var kaşıntı ve malesef şişlikler oluşuyor.Karaciğer kolestazı olabilir değilse ben de ültiker diye tahmin ediyorum.İnşallah bir çaresini buluruz,gece inan yatamıyorumEvet Can'ım kaşıntı başıma başıma vurdu ağlıyorum resmen o derece geceler tutuyor üstelik cildiyeye gittim bütün testler normal çıktı gebelik hormonun artmasına bağlı olarak ültiker olmuş bizimki de ikiz gebelik olduğundan hormonlarımız daha da yüksek :) 3 gündür yaşıyorum bu sorunu bakalım bugün de tutacak mı
Kaçıncı haftadasın Can'ım senÇok geçmiş olsun canım...Benim bacak ve ayaklarımda var kaşıntı ve malesef şişlikler oluşuyor.Karaciğer kolestazı olabilir değilse ben de ültiker diye tahmin ediyorum.İnşallah bir çaresini buluruz,gece inan yatamıyorum
Cnm sikma canini diyetle kontrol altina girer, stres yaptikca sekerin daha cok yukselecek, gebelik sekerinin yemis oldugun seylerle direkt alakasi yok , hormonlara bagli ve ikiz gebeliklerde daha cok goruluyor.Kızlar persembe günü 50 gr seker yüklemesi yaptırdım değerim Yüksek Çıktığı icin bugun tekrar 100grlık yaptırdım. Değerlerim yine yüksek çıktı
açlık 85
1. saat 196
2. Saat 191
3. Saat 183
Gebelik şekeri varmış bende. Doktorum diyetisyene yönlendirdi 1800 kalorilik diyet yaptırmamı soyledi, sürekli ölçüm yapıp liste tutmam gerekecekOkadar da tatlı çikolata falan da yemiyorum. Meyve yogurt süt falan içiyorum ara ogunlerde. 25 haftalık hamileyim 8 kilo aldım totalde zaten. Cok moralim bozuldu ya. Zaten plasenta previa totalistim, onun stresi vardı üstüne bir de bu çıktı. Oofff
Hemen hemen aynıyız Can'ım demek ki bu haftada başlıyor benim kesildi bugün yok 3 gün sürdü birde ilaç verdi doktor bilmem ondan mı bilmem ama kesildi çok şükür20+1'deyim canım.
Canım kasintinin kesilmesine çok sevindim,darısı bana inşallah..Benim kaşıntılarım 1,5 haftadır sürüyor.Doktor alerji ilacı mi verdi?Hangi ilacı kullandın canım?Hemen hemen aynıyız Can'ım demek ki bu haftada başlıyor benim kesildi bugün yok 3 gün sürdü birde ilaç verdi doktor bilmem ondan mı bilmem ama kesildi çok şükür
Canım şeker yüklemesi yapılmadan önceki haftalarda açlık tokluk şekerine bakılmış mıydı?Kızlar persembe günü 50 gr seker yüklemesi yaptırdım değerim Yüksek Çıktığı icin bugun tekrar 100grlık yaptırdım. Değerlerim yine yüksek çıktı
açlık 85
1. saat 196
2. Saat 191
3. Saat 183
Gebelik şekeri varmış bende. Doktorum diyetisyene yönlendirdi 1800 kalorilik diyet yaptırmamı soyledi, sürekli ölçüm yapıp liste tutmam gerekecekOkadar da tatlı çikolata falan da yemiyorum. Meyve yogurt süt falan içiyorum ara ogunlerde. 25 haftalık hamileyim 8 kilo aldım totalde zaten. Cok moralim bozuldu ya. Zaten plasenta previa totalistim, onun stresi vardı üstüne bir de bu çıktı. Oofff
Detaylı ultrason perinatalog tarafından 18-22 haftalar arası yapılıyor canımArkadaslar merhaba 13 haftanin icindeyim .gecen hafta ikili tarama testim yapildi yani sadece olcumler ikili ve uclu taramada dogru sonuc vermiyomus galiba ikizlerde.peki bu detayli ultrason ne zaman olacak bilen varsa paylasabilirmi
Canım şeker yüklemesi yapılmadan önceki haftalarda açlık tokluk şekerine bakılmış mıydı?
Bakıldıysa kaç çıkmıştı?
Cnm sikma canini diyetle kontrol altina girer, stres yaptikca sekerin daha cok yukselecek, gebelik sekerinin yemis oldugun seylerle direkt alakasi yok , hormonlara bagli ve ikiz gebeliklerde daha cok goruluyor.
3 gün önce 50 gr'lık yükleme yapılmıştı sadece canım. Orda yüksek Çıktığı icin 100'luk Yaptılar daha sonra. Ama ondan önce hiç açlık tokluk bakılmadı. Bir de yeni yeni kafama dank etti ben 1 haftadır adalat kullanıyorum kasılmalarımı sertleşmelermi hafifletsin diye onun yan etkisi kan şekeri yükseltmesi olabilir mi?? Belki de şeker falan yok bende ilaç Yüzünden oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?