- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.081
Aynen bende de durum öyle açıldı ucu yani yara oldu olacak bende önlem aldım çünkü kuzenlerim sonradan çok problem yaşadılarhmm bende alayım bari bi ara kullanmakta fayda var çok yara gibi bi durum yok şimdilik ama kuruluk var ve ucu böyle açıldı gibi
Evet emzirirken de kullanılıyormuş çok kurumuştu benim biraz yumuşadıHeh evet ben de bundan bahsediyorum çok güzel bir kremmiş emziriken de kullanılıyormuş senin Nasıl oldu rahatlattı mı ben de alayım olmadı
Alayım bende o Zaman çünkü hem çatladı kurudu baya bu şekilde yara olacak çünkü tavsiye için teşekkürlerEvet emzirirken de kullanılıyormuş çok kurumuştu benim biraz yumuşadı
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) kaçıncı haftadaydın senAlayım bende o Zaman çünkü hem çatladı kurudu baya bu şekilde yara olacak çünkü tavsiye için teşekkürler
Canım göğüs ucuna sürme süt kanallarını aktifleştirip süt hormonu üretilmesine sebep oluyormuş;süt hormonundaki doğum kasılmalarını ve sancılarını tetikliyormuş o yüzden göğüsün kenarlarına sürebilirsin ama uçlara sürme bir de özellikle göğüsler için masaj yapmadan hızlıca nemlendir sadece.ben de bu konuyu özellikle eczacıma sordum çünkü özellikle göğsü ucuna sürme diye tembihlediBen biooil kullanmıyorum memnun kalırsan tavsiye et başlayayım ben de
evet benim doktorumda krem tavsiye ederken göğüsün alt kısmına sür ama kahverengi bölgeye sürme demişti ondan dedi demek ki hiç bilmiyordum bak sağol canım. dün gece başladım bakalım inşallah işe yarar böyle şeyler, memnun kalırsam söylerim tabi canım :) uçları için hangi marka iyidir hiç bilmiyorum çarşamba doktoruma gidicem sorayım bari şimdiden kullanayım mı hangi marka iyi diye cevabını burdan sizlere aktarırımBenimde öyle çatlak çatlak ama kreme başlamadım avent veya lansinoh un kremlerini veriyor eczaneler ben korkakDr uma sormadan alamadım ama erken kullanmaya başlamak emzirmede avantaj oluyormuş yara ve çatlak oluşmuyormuş sen ne almayı düşünüyorsun
ayy evet benim kuzeniminde çok kötü olmuştu kız resmen işkence çekiyodu emzirirkenAynen bende de durum öyle açıldı ucu yani yara oldu olacak bende önlem aldım çünkü kuzenlerim sonradan çok problem yaşadılar
25 haftadayım ben .ilk zamanlardaki gibi gergin değil göğslerim ama çatlak çatlak ben karar veremiyordum hem de Nasıl yardımcı oldun teşekkürlerYardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) kaçıncı haftadaydın sen
Valla o görevliden hepimizin evine lazım canım :) Haftada bi gün temizlikçim geliyor ama evde çoluk çocuk olmamasına rağmen ertesi gün ev mahvoluyor. Nasıl oluyor ben de anlamıyorum:) Yemekleri de eşim yapıyor. Ben sadece işe gidiyorum arabayla zaten iş yakın 2-3 km anca. Ona rağmen yorgunum dostlarımm yorgunum yorgunnnnnn...Çalışın bence de çünkü Böyle hantallaşıyorsun zaten çok hareket de etmiyorum evde görevlim var yürüyüş falan da yapmıyorum o yüzden sizinki daha iyi inan
Benim oğlum da inşallah 8kasimda 3 yaşını dolduruyor bikaç haftadır kardeşlerim deyipseviyor yani isteyip istememeyi bilmiyor henüzBenim de bir kizim var 8 yasinda , biz de ikinciyi istemistik :) oglun kac yasinda istiyor mu o da ?
Benimde 3 gün geliyor yemek yapıyor ütü yapıyor falan geri kalan günler de annem ya da kayınvalidemde yiyoruz benim araba kullanmama da izin vermiyor doktorumValla o görevliden hepimizin evine lazım canım :) Haftada bi gün temizlikçim geliyor ama evde çoluk çocuk olmamasına rağmen ertesi gün ev mahvoluyor. Nasıl oluyor ben de anlamıyorum:) Yemekleri de eşim yapıyor. Ben sadece işe gidiyorum arabayla zaten iş yakın 2-3 km anca. Ona rağmen yorgunum dostlarımm yorgunum yorgunnnnnn...
Ben araba kullanıyorum da emniyet kemerini takamıyorum karnıma baskı yapıyor sanki... Allah korusun..Benimde 3 gün geliyor yemek yapıyor ütü yapıyor falan geri kalan günler de annem ya da kayınvalidemde yiyoruz benim araba kullanmama da izin vermiyor doktorumama dediğin gibi ona rağmen koridordan mutfağa gidene kadar nefesim kesiliyor
Tuba çok utandım yaa. Eşin hangi yemekleri yapıo mesela??ben de bari erkek haliyle bunları yapıomuş deyip ben de yapayım. Çok başarısızım yemek konusunda. 3,5 yıllık evliyim yaptığım şeyler hep kısır döngü. Çocuklar olunca napıcam bilmem:)Valla o görevliden hepimizin evine lazım canım :) Haftada bi gün temizlikçim geliyor ama evde çoluk çocuk olmamasına rağmen ertesi gün ev mahvoluyor. Nasıl oluyor ben de anlamıyorum:) Yemekleri de eşim yapıyor. Ben sadece işe gidiyorum arabayla zaten iş yakın 2-3 km anca. Ona rağmen yorgunum dostlarımm yorgunum yorgunnnnnn...
Yok Can'ım bulantılar 13.haftaya kadar devam eden var halsizlik o dönemde zaten okuyor bende de olmuştu bişey yoktur korkma :)Haftalardır halsizdim ve hiç bi iş yapmıodum evde.ama bugün enteresan bi şekilde kendimi iyi hissettim.günlerdir akşamları midem bulanıyo ama bugün bi problem yok. Amaaannn ben yine kafama taktım bişey yoktur di miiii(
Valla dün taze fasülye, şehriye çorba,salata yaptıTuba çok utandım yaa. Eşin hangi yemekleri yapıo mesela??ben de bari erkek haliyle bunları yapıomuş deyip ben de yapayım. Çok başarısızım yemek konusunda. 3,5 yıllık evliyim yaptığım şeyler hep kısır döngü. Çocuklar olunca napıcam bilmem:)
Ayyy inşallah hala öğrenemedim dr a yarın gitcem aslında belli olur ama bekle acele etme dedim doktorum 2 sonra tekrar kan testi yaptı 1906.0 çıktıBenımde 10.gun 583 tu muhtemelen ikizdir hayrlısı olsn canm
Vallahi helaaaall olsun.. Gerçekten tebrik ederim. Çorbasını bile eksik etmemiş menünün:)Valla dün taze fasülye, şehriye çorba,salata yaptı
Bugün balık, salata, deniz börülcesi yapıyor :)
Dun biraz azaldı diye sevinirken bugün yine başladı canım ya.Sonuclarim çıktı,karaciğer enzimleri normale dönmüş,trigliserit,vldl kolestrol yüksek.Bir sorun görünmüyor kaşıntıya neden olabilecek dedi napayım bilmiyorum bu sefer de dermatologa gideyim belki alerjiktirCan'ım geçmedi mi senin kaşıntı halagerçekten çok zor bişey anlıyorum seni başıma vuruyordu resmen ağlayandım geliyordu valla benim doktorum beni cildiyeye yönlendirdi çünkü çok bilgili değiliz biz o konuda dedi bence sende bir git bakalım ne diyecek
Beşlide çatlıyor ondan bazılarında krem kullanmasına rağmen çatlama olmuş bellide öyledir penye bişeyler git yat bence sabaha geçer kaşıntı sadece göğüste mi ?Arkadaslar acilll
Ben buzamana kadar hic catlak kremi daha surmemistim.gogsumdeki kasinti ve kizarikliktan oturu mustella diye bir krem aldim.kremi suruyorum.fakat kremi surudugum halde kasinti kizariklik decam ediyor.guneste yanmisim gibi goguslerim.acaba sudyenmi yaptiki boyle.krem alerji yaomaz herade.goguslerim cok sicak ve kizarik.sizdede varmi boyle bisi.acaba catlayacak ondanmi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?