- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.101
Can'ım acaba çamaşırın çok mu sıktı?çünkü ben 12.haftadan beri kullanıyorum hiç böyle bir şey olmadı ama tabi herkesin hassasiyeti olan maddeler farklı alerjik bir durum mu denemek için kremi bir kaç gün kadar bırak bi dene şimdi de hafif serin suyla yıka bakalım belki rahatlar geçmiş olsunArkadaslar acilll
Ben buzamana kadar hic catlak kremi daha surmemistim.gogsumdeki kasinti ve kizarikliktan oturu mustella diye bir krem aldim.kremi suruyorum.fakat kremi surudugum halde kasinti kizariklik decam ediyor.guneste yanmisim gibi goguslerim.acaba sudyenmi yaptiki boyle.krem alerji yaomaz herade.goguslerim cok sicak ve kizarik.sizdede varmi boyle bisi.acaba catlayacak ondanmi oluyor.
Çok geçmiş olsun canım.. Biran önce atlatırsın inşaallah.Kızlar ben çabuk döküldüm malesef(
Şimdi acilden geldik.
Saatlerce geçmeyen sırt bel ağrısı sağ böbreğimin ağrısı karnımın aşırı sertleşmesi vs vs derken korkuyla acile gittik ..
İdrar kan vs va baktılar ağrı için şurup verdiler sorun yok dediler ama ağrılarım hiç geçmedi...
canım o kremi kullanmıyorum ben ama belki sende ters etki etmiş olablir herkesin cilt yapısı farklı sonuçta, ama evdeyken çamaşırını çıkarsan göğüslerin hava alsa daha iyi olabilir, bu arada benimde göğüslerim çok sıcak ateş gibi yanıyolar bazen ama kızarıklık filan yok bende kendi kendime süt üretimi yapıyo heralde diye düşünmüştümArkadaslar acilll
Ben buzamana kadar hic catlak kremi daha surmemistim.gogsumdeki kasinti ve kizarikliktan oturu mustella diye bir krem aldim.kremi suruyorum.fakat kremi surudugum halde kasinti kizariklik decam ediyor.guneste yanmisim gibi goguslerim.acaba sudyenmi yaptiki boyle.krem alerji yaomaz herade.goguslerim cok sicak ve kizarik.sizdede varmi boyle bisi.acaba catlayacak ondanmi oluyor.
maşallah bebişlere kocaman olmuşlar. Amin inşallah inşallah hepimiz 38.haftaları görürüz inşallah
Maşallah canım bebeklerine neden yatmanı söyledi canım haftan ilerledi diye mi yoksa başka bir sebepten mi benden iki hafta öndesin çalışıyorum o yüzden soruyorum sevgiler
Kızlar ben çabuk döküldüm malesef(
Şimdi acilden geldik.
Saatlerce geçmeyen sırt bel ağrısı sağ böbreğimin ağrısı karnımın aşırı sertleşmesi vs vs derken korkuyla acile gittik ..
İdrar kan vs va baktılar ağrı için şurup verdiler sorun yok dediler ama ağrılarım hiç geçmedi...
amin canım inşallah. zaman daralıyor heyecan artıyor. hakkımızda hayırlısı olur zamanı geldiğinde alırız bebeklerimizi kucağımıza.canım o kremi kullanmıyorum ben ama belki sende ters etki etmiş olablir herkesin cilt yapısı farklı sonuçta, ama evdeyken çamaşırını çıkarsan göğüslerin hava alsa daha iyi olabilir, bu arada benimde göğüslerim çok sıcak ateş gibi yanıyolar bazen ama kızarıklık filan yok bende kendi kendime süt üretimi yapıyo heralde diye düşünmüştüm
maşallah bebişlere kocaman olmuşlar. Amin inşallah inşallah hepimiz 38.haftaları görürüz inşallah
canım artık riskli haftalar olduğunu ve yatarak geçirmem gerektiğini söyledi. ikiz gebeliklerde heran herşey olabilir dedi. umarım vaktinden önce yaşamayız.Maşallah canım bebeklerine neden yatmanı söyledi canım haftan ilerledi diye mi yoksa başka bir sebepten mi benden iki hafta öndesin çalışıyorum o yüzden soruyorum sevgiler
sen çalışıyomuydun canım rapor filan mı aldın?canım artık riskli haftalar olduğunu ve yatarak geçirmem gerektiğini söyledi. ikiz gebeliklerde heran herşey olabilir dedi. umarım vaktinden önce yaşamayız.
İşte sırf bu yüzden herşeyi erkenden yapmak bitirmek istiyorum işim kalmasın istiyorum her an yat der diye 26-27.haftalara bitmesi lazımcanım artık riskli haftalar olduğunu ve yatarak geçirmem gerektiğini söyledi. ikiz gebeliklerde heran herşey olabilir dedi. umarım vaktinden önce yaşamayız.
İnşallah Canım ben 30 a kadar çalışırım diyordum en azından doğum iznine kadar idare ederim diyorum ama tabi Dr ne derse o yeterki minnaklarımız iyi olsun sağlıklı doğsun.dr un belirli bir hafta verdi mi? Benimki rahim ağzı kalınlığın iyi 34de kadar götürebileceğini düşünüyorum dedi ama ekledi bu son haftalar istirahat etmen gerebilir diye...demek ki doğumu ötelemek için istirahat veriyor dr lar bunu öğrendiğim iyi oldu;çalıştığım okula böyle söyleyeyim ben şimdiden hazırlasınlar kendilerini sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallahcanım artık riskli haftalar olduğunu ve yatarak geçirmem gerektiğini söyledi. ikiz gebeliklerde heran herşey olabilir dedi. umarım vaktinden önce yaşamayız.
geçmiş olsun canım, yok gerçekten ağırlaşmaya başladık iyice hissediyorum yani, işyerinde odam 3.katta ve asansör yok ölüyorum çıkarken resmenkalbiminozu C Cergibozanlar A alchera_85
Kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...
Bugün de kasıklarım feci ağrıyor.
25 ten önce her şeyi bitirmeliyim dediğimde çok bilen çevremdekiler gülüyordu çok erken diyordu. Şu hale bak daha 19+5 döküldüm bittim töbe töbe Allah hepimize güç kuvvet versin.
aynı durumdayım valla deneyimsiz olduğum için normal mi değil mi anlayamıyorum geçen hafta ondan telaşlandım gereksiz yere.Sağol canım.
Tahmin edebiliyorum merdiven çıkmak çok zor.
Ben şu an işteyim inan nasıl oturuyorum karnımdaki baskıdan ve kasık ağrısından bi Allah biliyor. İlk hamileliğim olduğu için mormalde böyle mi olur kıyaslayamıyırum da.
Aramızda ikinvi hamileliği ikiz olan anneler vardı hanımlar kıyaslar mısınız ilk hamileliğinizle?
Benim ikinci hamileliğim oğlumda çok rahat hamilelik geçirmiştim böyle kasık ağrıları kramplar ve kasılmalar yoktu bunlar belliki ikiz gebeliğin getirdiği durumlar ben hareket zorluğu yaşıyorum yürüyemiyorum yürüyorsam da kaplumbağa hızıyla yürüyorum merdiven filan hak getire evde işimi yapıyorum ama çok şükür yani arada dağlar kadar fark var tek Bebekle şimdi bi de benim vajinal varisim çıktı kızlar bir de onun ağrısı var üstüne üslük bu sebepten doğum korkusu başladı 5yaş filan yaşlandım valla yaaa neyse anneysen böyle işteSağol canım.
Ben şu an işteyim inan nasıl oturuyorum karnımdaki baskıdan ve kasık ağrısından bi Allah biliyor. İlk hamileliğim olduğu için mormalde böyle mi olur kıyaslayamıyırum da.
Aramızda ikinvi hamileliği ikiz olan anneler vardı hanımlar kıyaslar mısınız ilk hamileliğinizle?
Tek bebisle ikiz farkliymis ben son 1aydir çok yoğun ve stres altinda yaşadım inanilmazm uzun yolculuklar yaptim bu yüzden sıkıntı yaşamam normal belki ama sertleşme ve kasık ağrısı çok erken başladı bu arada ben kuzucuklarimi hissetmeye başladım çok güzel bir heyecan her bebek ayri bi mucize mutluluk oğlusumu hatirlatiyor kuzularim abileri gibi yaramaz olmasalar bari :) :)Sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?