- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.801
Valla cnm ilerki haftalardakilerden okuduğum kadarıyla son haftaya kadar oh hiç bişey yok diyolarmış doğuma bi hafta kala çatlıyolarmış:/Peki iç karnı küçük olanlarda yırtık oluyo mu acaba? İkizdir o ikiz:)
Sakın erteleme yağlanmayı kaşıntınfln başlarsa anla ki çatlak belirtisiymiş ben 10haftada başladım. Bepanthol bio oil lierac badem yağı valla herpsini döndüre döndüre sürüyorum. Badem yağı tüylenme yapıyo ama çok tavsiye etmiyorum ben bilmeden sürdüm başta sora bıraktımNormalde zayıf ve minyonumdur.acaba vücudum bu açığı kapatmaya mı çalışıyor?Biraz yağlanmam mı gerekiyodu??
BendensinBen 18 haftaligim ama yarin doguma gidecek gibiyim
Özel hastaneler pek fazla yönetmeliğe bakmıyolar bildiğim kadarıyla. Ben 3 embriyo transfer edilen bile duydumkızlar sizin nasıl ikiz oldu bebişleriniz bildiğim kadarıyla tüp bebekte 35 yaşın altına tek embriyo veriyorlar.herkes 35 yaş üstü mü? çok merak ettim.bende adetimi bekliyorum bu ay Allahın izniyle başlayacağım.
İnşaallah canım. Allah kolaylık versin. Benim de tüp bebek. Bazı hastaneler bu konuda yönetmeliğe uyuyormuş ama benim gittiğim hastanede doktor ben 2 yi uygun görüyorum demişti. Tek embriyonun da bölünme ihtimali var sonuçta:) Niye ikiz diye kimse itiraz edemezmiş. Öyle duymuştum.kızlar sizin nasıl ikiz oldu bebişleriniz bildiğim kadarıyla tüp bebekte 35 yaşın altına tek embriyo veriyorlar.herkes 35 yaş üstü mü? çok merak ettim.bende adetimi bekliyorum bu ay Allahın izniyle başlayacağım.
Sakın erteleme yağlanmayı kaşıntınfln başlarsa anla ki çatlak belirtisiymiş ben 10haftada başladım. Bepanthol bio oil lierac badem yağı valla herpsini döndüre döndüre sürüyorum. Badem yağı tüylenme yapıyo ama çok tavsiye etmiyorum ben bilmeden sürdüm başta sora bıraktım
Benim de tup bebekkızlar sizin nasıl ikiz oldu bebişleriniz bildiğim kadarıyla tüp bebekte 35 yaşın altına tek embriyo veriyorlar.herkes 35 yaş üstü mü? çok merak ettim.bende adetimi bekliyorum bu ay Allahın izniyle başlayacağım.
Can'ım fabrika ayarı diye bise kalmicak doğumdan sonra milattan sonra gibi bise..yeni Bi makine oluyosun artıkKızlar selamlar nasılsınız bakalım ?? yaaa ben çok duygusal modlardayım şu sıralar saçma sapan şeylere hüzünleniyorum sonrada buna mı hüzünleniyorum ben yani diye gülmeye başlıyorumki normalde çok da duygusal biri değilim.. fabrika ayarlarıma doğumdan sonra dönerim sanırım değil mi??
Bende bundan korkuyorum ya böyle sulu göz kalmam umarımCan'ım fabrika ayarı diye bise kalmicak doğumdan sonra milattan sonra gibi bise..yeni Bi makine oluyosun artık
Merhaba Allah kucaginiza almayi nasipetsin,acaba bu tek hamileliginizdemi tup bebek? Eger oyleyse tek embriyomu koydurdunuz? Tesekkurler..Selam kızlar bende 2014 ikiz annesiyim Ayy sizi okuyunca Bi duygulandım nedense simdi tekrar hamileyim bu tek..ikiz hamilelik cok stresli ama guzel özel anneler olacaksınız ins..bol bol uyuyun derim..soracaklarınız olursa ara sıra uğrarım yanınıza..
Sizintiniz devam ediyormu?bebegin suyumu ogrenebildinizmi? bende merak ettimTesekkur ederim canım verdiğin bilgi için,bunu bilmiyordum hemen yarin alayim bu pedlerden.Doktor bugün suyun normal dedi ama sızıntı var gibi.
Canım merhaba...Doktor suyumun normal olduğunu söyledi,tehlikeli bir durum yokmuş ama dinlenmem,ayakta kalmamam gerekiyormus.Çamaşırdaki ıslaklık miktarı azalsa da devam ediyor beyaz akıntılar oluyor arada.Sizintiniz devam ediyormu?bebegin suyumu ogrenebildinizmi? bende merak ettim
Anladim cnm aman dikkat et bebekden gelmesinde sivi gerisi onemli degil.Canım merhaba...Doktor suyumun normal olduğunu söyledi,tehlikeli bir durum yokmuş ama dinlenmem,ayakta kalmamam gerekiyormus.Çamaşırdaki ıslaklık miktarı azalsa da devam ediyor beyaz akıntılar oluyor arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?