2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende çok bilmiyorum kii marankiyi de dinledim ultrasona gitmeyin diyodu zararlı falan neyse artık gerekmedikce gitmeyi düşünmüyorum Allahim hayirla dogmalarini nasip etsin..bebe yağı şimdi kullanıyorum harika bi şekilde çekiyor iyice yediriyorum atletim bi kez çekti ama aşırı yaglanmistim şimdilik böyle ama daha başka yağlar araştırıyorum takviye olarak bebe yagini tavsiye ederim...atlet konusunda sizinde tecrübe ettiginiz seyler olursa paylaşın bari :))

Ense kalinliginin olcum icin belli bir haftasi var , onu kacirirsaniz olculmez.ozellikle ikizlerde ikili test yapilmadigi icin bunu yaptirmak gerekir ..
Bu ense kalinliginin önemi nedir problem var mu yok mu diye mi? Varsa tedavisi mi var yoksa aldırma işlemi falan mı ?

Doppler ve ultrason çok başka şeyler marankiye falan bakmayın siz kendisi doktor mukı
birsürü profesorunde zararlı değil diye makalesi var
Heleki biz ikiz hamileyiz normal hamilelik değil ki bu ultrasonda doktorun görebileceği bir süru durum var
12. Haftadalki ölçümler olsun organları n yerleşiminé bir sürü şeye bakılıyor atlayabilecegin bir muayene değil bu
Ultrason muayenisi atlamak hiç iyi değil bunu bir sürü arkadasimda gördüm
Doppler zararlı zaten doktorlar onu saniyelik tutuyor lar azı zarar değil

Reactions: tup
Amin canım hepimize inşaallah. Ben de bi kaç yağın karışımını yaptım da açıyorum göbeğimi 15-20 dk bekliyorum:)) bi de komşum buzdolabı poşeti koy iyice çekene kadar demişti. Denedim gayet oldu aslında ama sıkıntı geldi:)

Kalp dinleme işlemi zaten 3-4 saniye sürüyor hiçbi dr uzun süre kalp dinletmez.

Olabilir evet rabbim zor imtihan vermesin..hayırlı doğumlar dilerim size de

Karnın büyüdü mü bu haftada senin ve cinsiyetlerini öğrenmiş olmalısın? :)

Karnın büyüdü mü bu haftada senin ve cinsiyetlerini öğrenmiş olmalısın? :)
Çok acıkıyorum sürekli yer haldeyim:) Aslında zayıfımdır ama göbeğim bayağı çıktı. Sen ne alemdesin? Çıktı mı sende:) Cinsiyetlere gelince birini kıza birini erkeğe benzetti ama çok küçükler daha dedi. Net değil yani:)

Hmm maşallah inşallah dogrudur diyelim istiyosan tabi :)...benim Karnım çıkmış durumda ama şişlik de var tabi benim önce mide kısmı hiç yoktu Karnım vardi ama şimdi midemden aşağı inen bir karnım var tam hamile karnı gibi ama tabi kapatinca hiç belli etmiyo dogal olarak...sana kacinci haftada söyledi doktor cinsiyetini erken derken kaç haftaliktin

İkiz diye çabuk çıktı deyip kendimize teselli verelim:) 11. Haftada birine kız dedi. 12. Haftada da diğerine erkek dedi.

İkiz diye çabuk çıktı deyip kendimize teselli verelim:) 11. Haftada birine kız dedi. 12. Haftada da diğerine erkek dedi.
İç karnı küçük olanların erken çıkıyo kızlar göbekler:) bende kendimi öyle teselli etmiştim:) şuan 18hafyadayım ama sanki 28 gibi dışardan bakınca ikiz diye ikiz diye

Ben de daha 8. haftadayım.ama son 2-3 haftadır iştahım çok açık ve sık sık acıkıyorum!!sanki 2 aylık değil 6-7 aylık gibi karnım var..tamam ikiz ama;yine de bu kadar olmamalı heralde!

Normalde zayıf ve minyonumdur.acaba vücudum bu açığı kapatmaya mı çalışıyor?Biraz yağlanmam mı gerekiyodu??

Yani ikiz tek gibi olur mu..fark var da ama illa da karin degil o şişliktir çoğu ..sizin karniniz sert mi sertse bebektir de yumuşaklik varsa şişliktir hamile olanlar öyle söylüyor bende yumuşaklik var sert degil ama bakınca baya bi karin varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…