- 22 Ocak 2014
- 248
- 80
- 28
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.781
Ne zAman acaba? Ben ikili test yaptırmadım. 12. Hafta ense kalınlıklarına baktı ama biz sorduk öyle söyledi.Ense kalinliginin olcum icin belli bir haftasi var , onu kacirirsaniz olculmez.ozellikle ikizlerde ikili test yapilmadigi icin bunu yaptirmak gerekir ..
Zaten boyle olmasi gerekiyor canim , ben de yarin gidicem insallah .sadece olcum yapilacak .ikili test cogul gebeliklerde dogru sonuc vermiyorNe zAman acaba? Ben ikili test yaptırmadım. 12. Hafta ense kalınlıklarına baktı ama biz sorduk öyle söyledi.
İkisini de tahmin şeklinde 10.haftada öğrendim ancak net olarak 13.hafta öğrendim ikisini deKızlar kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyetleri ? bende ikiz annesi olacağım inşalah 12 + 5 te randevumuz var o zamana belli olrumu szce?
Bende çok bilmiyorum kii marankiyi de dinledim ultrasona gitmeyin diyodu zararlı falan neyse artık gerekmedikce gitmeyi düşünmüyorum Allahim hayirla dogmalarini nasip etsin..bebe yağı şimdi kullanıyorum harika bi şekilde çekiyor iyice yediriyorum atletim bi kez çekti ama aşırı yaglanmistim şimdilik böyle ama daha başka yağlar araştırıyorum takviye olarak bebe yagini tavsiye ederim...atlet konusunda sizinde tecrübe ettiginiz seyler olursa paylaşın bari :))Evet doğru alıntı:) Ama bizim muayene olduklarımızda böyle bi durum yok. Doktorum söylemişti.
Her neyse şu yağlanmayı sen söylemiştin de mi? Sordum ama görmedin heralde. Ne yağı kullanıyosun? Bi de atlet yağı çekiyo ona bi çözüm buldun mu?
Bu ense kalinliginin önemi nedir problem var mu yok mu diye mi? Varsa tedavisi mi var yoksa aldırma işlemi falan mı ?Ense kalinliginin olcum icin belli bir haftasi var , onu kacirirsaniz olculmez.ozellikle ikizlerde ikili test yapilmadigi icin bunu yaptirmak gerekir ..
Doppler ve ultrason çok başka şeyler marankiye falan bakmayın siz kendisi doktor mukıÖncelikle gebeliğin ilk aylarında bebek anne karnında mı, canlı mı ayırt etmek zor oluyor. Kalbini görmek için doppler dediğimiz bir uygulama yapıyoruz. Ses dalgasının başka bir şeklini veriyoruz. Bu dopleri uzun süreli verdiğiniz zaman, dört dakikayı geçerse bebeğin kalbinde ısı artışına ve anormalliklere neden olabileceği söyleniyor. Alıntı
Amin canım hepimize inşaallah. Ben de bi kaç yağın karışımını yaptım da açıyorum göbeğimi 15-20 dk bekliyorum:)) bi de komşum buzdolabı poşeti koy iyice çekene kadar demişti. Denedim gayet oldu aslında ama sıkıntı geldi:)Bende çok bilmiyorum kii marankiyi de dinledim ultrasona gitmeyin diyodu zararlı falan neyse artık gerekmedikce gitmeyi düşünmüyorum Allahim hayirla dogmalarini nasip etsin..bebe yağı şimdi kullanıyorum harika bi şekilde çekiyor iyice yediriyorum atletim bi kez çekti ama aşırı yaglanmistim şimdilik böyle ama daha başka yağlar araştırıyorum takviye olarak bebe yagini tavsiye ederim...atlet konusunda sizinde tecrübe ettiginiz seyler olursa paylaşın bari :))
Öncelikle gebeliğin ilk aylarında bebek anne karnında mı, canlı mı ayırt etmek zor oluyor. Kalbini görmek için doppler dediğimiz bir uygulama yapıyoruz. Ses dalgasının başka bir şeklini veriyoruz. Bu dopleri uzun süreli verdiğiniz zaman, dört dakikayı geçerse bebeğin kalbinde ısı artışına ve anormalliklere neden olabileceği söyleniyor. Alıntı
Olabilir evet rabbim zor imtihan vermesin..hayırlı doğumlar dilerim size deDoppler ve ultrason çok başka şeyler marankiye falan bakmayın siz kendisi doktor mukı
birsürü profesorunde zararlı değil diye makalesi var
Heleki biz ikiz hamileyiz normal hamilelik değil ki bu ultrasonda doktorun görebileceği bir süru durum var
12. Haftadalki ölçümler olsun organları n yerleşiminé bir sürü şeye bakılıyor atlayabilecegin bir muayene değil bu
Ultrason muayenisi atlamak hiç iyi değil bunu bir sürü arkadasimda gördüm
Doppler zararlı zaten doktorlar onu saniyelik tutuyor lar azı zarar değil
Karnın büyüdü mü bu haftada senin ve cinsiyetlerini öğrenmiş olmalısın? :)Amin canım hepimize inşaallah. Ben de bi kaç yağın karışımını yaptım da açıyorum göbeğimi 15-20 dk bekliyorum:)) bi de komşum buzdolabı poşeti koy iyice çekene kadar demişti. Denedim gayet oldu aslında ama sıkıntı geldi:)
Çok acıkıyorum sürekli yer haldeyim:) Aslında zayıfımdır ama göbeğim bayağı çıktı. Sen ne alemdesin? Çıktı mı sende:) Cinsiyetlere gelince birini kıza birini erkeğe benzetti ama çok küçükler daha dedi. Net değil yani:)Karnın büyüdü mü bu haftada senin ve cinsiyetlerini öğrenmiş olmalısın? :)
Hmm maşallah inşallah dogrudur diyelim istiyosan tabi :)...benim Karnım çıkmış durumda ama şişlik de var tabi benim önce mide kısmı hiç yoktu Karnım vardi ama şimdi midemden aşağı inen bir karnım var tam hamile karnı gibi ama tabi kapatinca hiç belli etmiyo dogal olarak...sana kacinci haftada söyledi doktor cinsiyetini erken derken kaç haftaliktinÇok acıkıyorum sürekli yer haldeyim:) Aslında zayıfımdır ama göbeğim bayağı çıktı. Sen ne alemdesin? Çıktı mı sende:) Cinsiyetlere gelince birini kıza birini erkeğe benzetti ama çok küçükler daha dedi. Net değil yani:)
İkiz diye çabuk çıktı deyip kendimize teselli verelim:) 11. Haftada birine kız dedi. 12. Haftada da diğerine erkek dedi.Hmm maşallah inşallah dogrudur diyelim istiyosan tabi :)...benim Karnım çıkmış durumda ama şişlik de var tabi benim önce mide kısmı hiç yoktu Karnım vardi ama şimdi midemden aşağı inen bir karnım var tam hamile karnı gibi ama tabi kapatinca hiç belli etmiyo dogal olarak...sana kacinci haftada söyledi doktor cinsiyetini erken derken kaç haftaliktin
İç karnı küçük olanların erken çıkıyo kızlar göbekler:) bende kendimi öyle teselli etmiştim:) şuan 18hafyadayım ama sanki 28 gibi dışardan bakınca ikiz diye ikiz diyeİkiz diye çabuk çıktı deyip kendimize teselli verelim:) 11. Haftada birine kız dedi. 12. Haftada da diğerine erkek dedi.
Peki iç karnı küçük olanlarda yırtık oluyo mu acaba? İkizdir o ikiz:)İç karnı küçük olanların erken çıkıyo kızlar göbekler:) bende kendimi öyle teselli etmiştim:) şuan 18hafyadayım ama sanki 28 gibi dışardan bakınca ikiz diye ikiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?