- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.761
Canım bende öyle çabukca acıkıyorum ilerleyen haftalarda karnın büyüdükçe öğünlerinde çabuk doyup sonra yine acıkcaksın :)Kızlar sürekli acıkıyorum yaa sinir oluyorum kendime. Geçiştiremiyorum da cidden acıkıyorum. Midem boş kalınca sa bulantı oluyo. Siz de oyle misiniz?
Tamam inşallah yapicam iyice hamile moduna girdim...Suyu bende icemiyordym ama yemeklerden önce içmeyi dene... birde sabah kalkinca bolca icebiliyorsun. Ama yemek sonrasi en az 1 buçuk 2 saat sonra ic... doktorlarin tavsiyesi.. nettende bakabilirsin
Gittin mi doktora ? Geçmiş olsun canım.İnşallah kızlar geçti çok şükür korku da bana kaldii
Bana soyledi doktor 12. Haftada. Tabii kesin demiyo ama benziyo diyo.Kızlar kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyetleri ? bende ikiz annesi olacağım inşalah 12 + 5 te randevumuz var o zamana belli olrumu szce?
Kesinlikle bende öyleyim hiç aç kalamiyorum sık ve az yiyorum ki evde yemek yapamadigim için annemlerde kalıyorum en iyi çözüm buydu benim içinKızlar sürekli acıkıyorum yaa sinir oluyorum kendime. Geçiştiremiyorum da cidden acıkıyorum. Midem boş kalınca sa bulantı oluyo. Siz de oyle misiniz?
Neyle yağlanıyosun ? Ben de akşamları bi karışım yaptım yağlardan onu sürüyorum ama atlet hepsini çekiyo yağın. Ona bi çözüm buldun mu ? Bi de şimdiden nasıl kaşınıyosun? Daha çok yeni değil mi:)Tamam inşallah yapicam iyice hamile moduna girdim...
bu arada şuan anladigim tek şey çatlamamak için bol su içip bide her an yağlanmak öyle sabah akşam degil fırsat buldukça kuru kalmamasi için cabalamak benim yengem öyle yaptı iki hamileliginde de catlamadi ki vücudu çok musaitti şuan her lavabodan sonra abartarak yaglaniyorumbenim Karnım çok şiş ve gece kaşınıyodu iki gecedir bişey yok olayı anladim sanırım kuru kalmamasina özen göstermekk
İşte benim oyle şanslarım yokKesinlikle bende öyleyim hiç aç kalamiyorum sık ve az yiyorum ki evde yemek yapamadigim için annemlerde kalıyorum en iyi çözüm buydu benim için
Hayır gitmedim daha iki gün önce gittim doktor sagliklilar dedi bide geçti şuan bişey yok devam etseydi az da olsa gidecektim..siz ne araliklarla doktora gidiyorsunuz ulturason çok zararlı ve bebeklere ışınla ısı gonderiyomus buda iyi değilmiş çok sık gitmeyi düşünmüyorum ama ikiz diye de daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum..doktor 12.hafta gel ense kalinligini ölçelim dedi ama ben direk dördüncü ayda gitmeyi düşünüyorumGittin mi doktora ? Geçmiş olsun canım.
Allah kolay etsin o zaman ben evde on beş gün dayanabildim mutfaga asla giremiyodum yataktan kesinlikle cikmiyodum Allah çalışanlara yardım etsin bu konuda kendimi şanslı hissediyorum şimdi rahatım çok şükür İnşallah sende kolay atlatırsinİşte benim oyle şanslarım yokZaten yemek yapmayı sevmem ve beceremem. Sık sık acıkmaktan hiç doğru da beslenemiyorum. Hep buzluktan çıkarmalık şeyler. Hem kilo alıyorum hem de sağlıklı değil. Amaan bilemedim yaa zor durumdayım (
İlk çocuğun mu olucak? Bayılıyorum senin gibi rahat insanlara. 3 boyutlu 4 bıyutlular zararlı diye biliyorum ben. Çünkü benim doktorum da kalp atışını falan dinletmedi bize zararlı diye. Sen şimdi 2 ay sonra giderim diyosun yani. Doktor bana 1 ay sonra gel dedi, nasıl dayanırım bilmiyorum. Ben 12. Haftaya kadar haftalık gittim. Doktor öyle çağırdı. Şimdi 1 aya çıkınca psikopatlaşıyorum. Yaşıolar mı yaşamıyolar mı diye. Vallahi helal olsun arkadaşım:)Hayır gitmedim daha iki gün önce gittim doktor sagliklilar dedi bide geçti şuan bişey yok devam etseydi az da olsa gidecektim..siz ne araliklarla doktora gidiyorsunuz ulturason çok zararlı ve bebeklere ışınla ısı gonderiyomus buda iyi değilmiş çok sık gitmeyi düşünmüyorum ama ikiz diye de daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum..doktor 12.hafta gel ense kalinligini ölçelim dedi ama ben direk dördüncü ayda gitmeyi düşünüyorum
Ultrasonda ışın mışın yoktur sadece ses dalgası vardırHayır gitmedim daha iki gün önce gittim doktor sagliklilar dedi bide geçti şuan bişey yok devam etseydi az da olsa gidecektim..siz ne araliklarla doktora gidiyorsunuz ulturason çok zararlı ve bebeklere ışınla ısı gonderiyomus buda iyi değilmiş çok sık gitmeyi düşünmüyorum ama ikiz diye de daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum..doktor 12.hafta gel ense kalinligini ölçelim dedi ama ben direk dördüncü ayda gitmeyi düşünüyorum
Belli degil canım dogunca anlıcaz dedi doktorum iki oglum olacak keseler ayrı ama bölünme erken olduysa kese ayrı olabilirmiş tek yumurtada cinsiyet aynı olunca emin olamadı doktorum inş saglıklı olsunda üç oglan annesi olucam valla evham yapmayın inş sizde görürsünüz benimde hedefim 37 yi görmek
Tesekkur ederim canım verdiğin bilgi için,bunu bilmiyordum hemen yarin alayim bu pedlerden.Doktor bugün suyun normal dedi ama sızıntı var gibi.kalbiminozu teşekkür ederim canım gerçekten çok heyecanlı şükürler olsun bu güne
Ervali doktoruna söyle muhakkak progestan değilde proluton depot dah etkili yorma kendini ikizler çok narin oluyor dinlen muhakkak bide su iç canım bol bol
snowball0680
Akıntının amniyon sıvısı oluo olmadığını anlamak için eczane de pedler var onu kullanabilirsin eğer amniyon sıvısı ise pedin rengi değişiyor ilerki haftalarda anneler kullanıyor bunu
Geçmiş olsun canım insqllah sızıntı da durur havuç suyu da sıvıyı arttırırmis bol bol içmek lazımmışTesekkur ederim canım verdiğin bilgi için,bunu bilmiyordum hemen yarin alayim bu pedlerden.Doktor bugün suyun normal dedi ama sızıntı var gibi.
Ilk cocuk evet canim...Allahın dediği olurİlk çocuğun mu olucak? Bayılıyorum senin gibi rahat insanlara. 3 boyutlu 4 bıyutlular zararlı diye biliyorum ben. Çünkü benim doktorum da kalp atışını falan dinletmedi bize zararlı diye. Sen şimdi 2 ay sonra giderim diyosun yani. Doktor bana 1 ay sonra gel dedi, nasıl dayanırım bilmiyorum. Ben 12. Haftaya kadar haftalık gittim. Doktor öyle çağırdı. Şimdi 1 aya çıkınca psikopatlaşıyorum. Yaşıolar mı yaşamıyolar mı diye. Vallahi helal olsun arkadaşım:)
Öncelikle gebeliğin ilk aylarında bebek anne karnında mı, canlı mı ayırt etmek zor oluyor. Kalbini görmek için doppler dediğimiz bir uygulama yapıyoruz. Ses dalgasının başka bir şeklini veriyoruz. Bu dopleri uzun süreli verdiğiniz zaman, dört dakikayı geçerse bebeğin kalbinde ısı artışına ve anormalliklere neden olabileceği söyleniyor. AlıntıUltrasonda ışın mışın yoktur sadece ses dalgası vardır
Evet doğru alıntı:) Ama bizim muayene olduklarımızda böyle bi durum yok. Doktorum söylemişti.Öncelikle gebeliğin ilk aylarında bebek anne karnında mı, canlı mı ayırt etmek zor oluyor. Kalbini görmek için doppler dediğimiz bir uygulama yapıyoruz. Ses dalgasının başka bir şeklini veriyoruz. Bu dopleri uzun süreli verdiğiniz zaman, dört dakikayı geçerse bebeğin kalbinde ısı artışına ve anormalliklere neden olabileceği söyleniyor. Alıntı
Ense kalinliginin olcum icin belli bir haftasi var , onu kacirirsaniz olculmez.ozellikle ikizlerde ikili test yapilmadigi icin bunu yaptirmak gerekir ..Hayır gitmedim daha iki gün önce gittim doktor sagliklilar dedi bide geçti şuan bişey yok devam etseydi az da olsa gidecektim..siz ne araliklarla doktora gidiyorsunuz ulturason çok zararlı ve bebeklere ışınla ısı gonderiyomus buda iyi değilmiş çok sık gitmeyi düşünmüyorum ama ikiz diye de daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum..doktor 12.hafta gel ense kalinligini ölçelim dedi ama ben direk dördüncü ayda gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?