2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar sürekli acıkıyorum yaa sinir oluyorum kendime. Geçiştiremiyorum da cidden acıkıyorum. Midem boş kalınca sa bulantı oluyo. Siz de oyle misiniz?
Canım bende öyle çabukca acıkıyorum ilerleyen haftalarda karnın büyüdükçe öğünlerinde çabuk doyup sonra yine acıkcaksın :)

Suyu bende icemiyordym ama yemeklerden önce içmeyi dene... birde sabah kalkinca bolca icebiliyorsun. Ama yemek sonrasi en az 1 buçuk 2 saat sonra ic... doktorlarin tavsiyesi.. nettende bakabilirsin
Tamam inşallah yapicam iyice hamile moduna girdim...
bu arada şuan anladigim tek şey çatlamamak için bol su içip bide her an yağlanmak öyle sabah akşam degil fırsat buldukça kuru kalmamasi için cabalamak benim yengem öyle yaptı iki hamileliginde de catlamadi ki vücudu çok musaitti şuan her lavabodan sonra abartarak yaglaniyorum benim Karnım çok şiş ve gece kaşınıyodu iki gecedir bişey yok olayı anladim sanırım kuru kalmamasina özen göstermekk

Kızlar sürekli acıkıyorum yaa sinir oluyorum kendime. Geçiştiremiyorum da cidden acıkıyorum. Midem boş kalınca sa bulantı oluyo. Siz de oyle misiniz?
Kesinlikle bende öyleyim hiç aç kalamiyorum sık ve az yiyorum ki evde yemek yapamadigim için annemlerde kalıyorum en iyi çözüm buydu benim için

Neyle yağlanıyosun ? Ben de akşamları bi karışım yaptım yağlardan onu sürüyorum ama atlet hepsini çekiyo yağın. Ona bi çözüm buldun mu ? Bi de şimdiden nasıl kaşınıyosun? Daha çok yeni değil mi:)

Kesinlikle bende öyleyim hiç aç kalamiyorum sık ve az yiyorum ki evde yemek yapamadigim için annemlerde kalıyorum en iyi çözüm buydu benim için
İşte benim oyle şanslarım yok Zaten yemek yapmayı sevmem ve beceremem. Sık sık acıkmaktan hiç doğru da beslenemiyorum. Hep buzluktan çıkarmalık şeyler. Hem kilo alıyorum hem de sağlıklı değil. Amaan bilemedim yaa zor durumdayım(

Gittin mi doktora ? Geçmiş olsun canım.
Hayır gitmedim daha iki gün önce gittim doktor sagliklilar dedi bide geçti şuan bişey yok devam etseydi az da olsa gidecektim..siz ne araliklarla doktora gidiyorsunuz ulturason çok zararlı ve bebeklere ışınla ısı gonderiyomus buda iyi değilmiş çok sık gitmeyi düşünmüyorum ama ikiz diye de daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum..doktor 12.hafta gel ense kalinligini ölçelim dedi ama ben direk dördüncü ayda gitmeyi düşünüyorum

Allah kolay etsin o zaman ben evde on beş gün dayanabildim mutfaga asla giremiyodum yataktan kesinlikle cikmiyodum Allah çalışanlara yardım etsin bu konuda kendimi şanslı hissediyorum şimdi rahatım çok şükür İnşallah sende kolay atlatırsin

İlk çocuğun mu olucak? Bayılıyorum senin gibi rahat insanlara. 3 boyutlu 4 bıyutlular zararlı diye biliyorum ben. Çünkü benim doktorum da kalp atışını falan dinletmedi bize zararlı diye. Sen şimdi 2 ay sonra giderim diyosun yani. Doktor bana 1 ay sonra gel dedi, nasıl dayanırım bilmiyorum. Ben 12. Haftaya kadar haftalık gittim. Doktor öyle çağırdı. Şimdi 1 aya çıkınca psikopatlaşıyorum. Yaşıolar mı yaşamıyolar mı diye. Vallahi helal olsun arkadaşım:)

Ultrasonda ışın mışın yoktur sadece ses dalgası vardır

[/QUOTE]="azzya, post: 43716658, member: 586287"]Belli degil canım dogunca anlıcaz dedi doktorum iki oglum olacak keseler ayrı ama bölünme erken olduysa kese ayrı olabilirmiş tek yumurtada cinsiyet aynı olunca emin olamadı doktorum inş saglıklı olsunda üç oglan annesi olucam valla evham yapmayın inş sizde görürsünüz benimde hedefim 37 yi görmek[/QUOTE]
Canım ben de inşallah üç oğlan annesi olucam dün öğrendim seninde dediğin gibi bizimde ikiz olduğunu 12. Haftada öğrendik ama dün dr. Arada zar var gibi falan dedi oda tam emin degil de çift yumurta ikizi dedi ama benziycekler diyo anlamadım mesela tek eş var dedi ikiside ord as n besleniyor inan hiç bir şey anlamadım ben bi üniversite hastanesine gitmeyi planlıyorum hayırlısı artık inşallah hayırlı kolay doğumlar versin Allahim hepimize büyük oğlun kaç yaşında odalar i varsa bebislerin nasıl bir hazırlık yaptinn fikir almak isterim

1. Ben alinti yaparken hep boyle sikinti oluyo ustte yazdim biseyler sana cnm

Masallah hepinize saglikla sihhatla dogsunlar . bende çok isterim ikiz bebisler....2 kizim var.2 kiz 2 erkek 1 kiz 1 erkek.hepsinden isterim

Tesekkur ederim canım verdiğin bilgi için,bunu bilmiyordum hemen yarin alayim bu pedlerden.Doktor bugün suyun normal dedi ama sızıntı var gibi.

Tesekkur ederim canım verdiğin bilgi için,bunu bilmiyordum hemen yarin alayim bu pedlerden.Doktor bugün suyun normal dedi ama sızıntı var gibi.
Geçmiş olsun canım insqllah sızıntı da durur havuç suyu da sıvıyı arttırırmis bol bol içmek lazımmış
(Face ikiz anneleri ve bir kaç gebe sayfası takip ediyorum onlar sağolsun ) doktorları önermisti havucu

Ilk cocuk evet canim...Allahın dediği olur çok rahatlığımdan demiyelim de sabır diyelim buna catlarim yoksa

Ultrasonda ışın mışın yoktur sadece ses dalgası vardır
Öncelikle gebeliğin ilk aylarında bebek anne karnında mı, canlı mı ayırt etmek zor oluyor. Kalbini görmek için doppler dediğimiz bir uygulama yapıyoruz. Ses dalgasının başka bir şeklini veriyoruz. Bu dopleri uzun süreli verdiğiniz zaman, dört dakikayı geçerse bebeğin kalbinde ısı artışına ve anormalliklere neden olabileceği söyleniyor. Alıntı

Evet doğru alıntı:) Ama bizim muayene olduklarımızda böyle bi durum yok. Doktorum söylemişti.
Her neyse şu yağlanmayı sen söylemiştin de mi? Sordum ama görmedin heralde. Ne yağı kullanıyosun? Bi de atlet yağı çekiyo ona bi çözüm buldun mu?

Ense kalinliginin olcum icin belli bir haftasi var , onu kacirirsaniz olculmez.ozellikle ikizlerde ikili test yapilmadigi icin bunu yaptirmak gerekir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…