- 5 Aralık 2015
- 16
- 16
- 3
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.981
sormayi unutdum qizlar serklaj yaziyorlar bu rahim agzini dikmekmi acaba??ben cok istedim ama doktorum tavsiye etmedi dogrumu yalnismi bilmiyorum,simdi cok korkuyorum..sende yaptirdinmi??Seninle aynı haftadayız, benim de bugün kasık ağrım var. Bazı günler olmuyo. Ben de hiç hareket hissetmiyorum henüz. İnşaallah o günleri görmek nasip olur. Ayrıca ben de aslen Karslıyım, anne tarafımda azerilik var. Olsun ya da olmasın ben çok seviyorum dilinizi,asıl öz türkçe sizinkisi:) benim çoğu akrabam sizin gibi konuşuyor karsta. Azerbaycan'da mısın Türkiye'de mi?
Hayırlı olsun şimdiden,topiğe hoşgeldinMerhabalar inşallah benimde ikizlerim olucak :)
Hayırlı olsun bebişlerinMerhabalar inşallah benimde ikizlerim olucak :)
Ooo daha yolun başındasın. Ne endişesi. Herşey çok güzel geçecek. her anın tadını çıkarmaya bak.Teşekkürler daha çok yeni şimdilik bulantı, ağrı vs gibi bir şikayetim yok ama endişelerim var tabii inşallah hepimizin sorunsuz sağlıkla devam eder ve sonunda bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz
Selam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize
Canım geçmiş olsun,bolca dinlen.İnşallah geçecektir,dualarım seninleSelam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize
Allah yardimciniz olsun! insAllah vaktinde dogulurlar bebekler,Selam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize
inan hep dinledim ama hic sormadim kac diyedoktorlarda sormasan hicbiwey soylemiyor12 haftayi dolduranlar bebislerinizin kalp atislari kacti?
Benimki hemen soyluyo ama cok yeni ogrendik..merak ettim sagliklari acisindaninan hep dinledim ama hic sormadim kac diyedoktorlarda sormasan hicbiwey soylemiyor
biri kiz dedi 15+2 de oburunu goremedi,bi soraki randevum ocak 6da bakalim gosterecekmi kendisiniAynen, kalp atışlarının sayısını benim doktorum da söylememişti.Cinsiyetleri bile 17. haftada öğrendik. R Rana-Rana_1984 canım senin cinsiyetler belli mi?
demekki iyiler biwey olsa doktorun soylerdi hemen..endiseye gerek yok tadini cixarBenimki hemen soyluyo ama cok yeni ogrendik..merak ettim sagliklari acisindan
yok canim agri sizi olmuyo toplanma hissi olup karnim sertlesiyo.dr.um su sekilde anlayabilirsin demisti iki elinin parmaklarini acip karninin iki yanina koy ve piyano calar gibi yap parmaklarin gomulmuyosa kasilmadirAllah yardımcın olsun canım..nasıldı kasılmaların, acı veriyor muydu.? Doktorum bana da söyledi olursa hastaneye git diye ama ben anlayamıyorum galiba..
Ben de soyledim geçen hafta doktora. Gerek yok dedi. Rahim boyu kısa olunca yapıolarmış. Aslında benimki de çok uzun çıkmadı ama yine de gerek yok dedi.sormayi unutdum qizlar serklaj yaziyorlar bu rahim agzini dikmekmi acaba??ben cok istedim ama doktorum tavsiye etmedi dogrumu yalnismi bilmiyorum,simdi cok korkuyorum..sende yaptirdinmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?