2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İki ayrı kesede Nasıl tek plesnta oluyor anlayamadım biraz tuhaflık olmuş o işte :)
valla öyle ikizlerde oluyormuş canım bende anlamadım merakla bekliyorum bir daha ki kontrolümü :)) ama çok emin olamadı doktorum sanki dedi :)) bir daha ki gidişimde tek yumurta mı çift yumurta mı diyeceğim ama bebişin biri solda biri sağda büyüdükçe yaklaştılar :)

Sonra üstüste altalta olacaklar nasipse :)

Canım merak ettim ama yazını göremedim... Herşy yolundadır umarım...
anca geldim teyzoskolar Allah razı olsun tek tek sormussunuz .. binlerce hamd olsun Rabbime öyle korku ile gittimki ama boncuklarım altlı ustu pıt pıt atıyordu kalpleri insallah daim olur 9 ay karnımda 9 ay sonra kucagımda olur yavrularım

Herkese merhaba hepimiz için sağlıklı doğumlar diliyorum Biz artık son günlerimizdeyiz önümüzdeki hafta doğumumuz olacak inşallah..İkiz erkek bebek bekliyoruzBen artık çok zorlanıyorum ayaklarım ve bacaklarım çok şişti nefes alamıorum uyku zaten yokbu haftalarda olupta aynı sıkıntıları yaşayan şişlik ve ödemi benim gibi çok olan arkadaşlar var mı?Varsa nasıl idare ediyorsunuz

Hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah canım darısı bizim başımıza :) erken doğumdan korkuyorum bende maşallah sen ilerletmişsin nazar değmesin

canım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorumm.. biz daha yolun çok basındayız bıze önerilerin olucakmı

Kızlar ben doymuyorum dün doktorum dediki kesinlikle diyetisyen gözetiminde olucaksın kilo almayaya calısıcaksın dedi. bende düzenli sağlıklı beslenme programı yaptım kendime ama midem bulanıyor bı yana bulantı ıcın bişeler yemek ıstıyorum bastırsın die

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin miniklerini.. Zorunu atlatmışssın az daha sabır bizim önümüzde uzun bir süreç var inşallah 36.haftaları görürüz aceleci olmazlar.

şeker çıkma ihtimalinden dolayı mı benim de doktorum mutlaka diyetisyen gözetimine girmen lazım dedi daha önceden insülin direnci problemim vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…