- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.301
valla öyle ikizlerde oluyormuş canım bende anlamadım merakla bekliyorum bir daha ki kontrolümü :)) ama çok emin olamadı doktorum sanki dedi :)) bir daha ki gidişimde tek yumurta mı çift yumurta mı diyeceğim ama bebişin biri solda biri sağda büyüdükçe yaklaştılar :)İki ayrı kesede Nasıl tek plesnta oluyor anlayamadım biraz tuhaflık olmuş o işte :)
Sonra üstüste altalta olacaklar nasipse :)valla öyle ikizlerde oluyormuş canım bende anlamadım merakla bekliyorum bir daha ki kontrolümü :)) ama çok emin olamadı doktorum sanki dedi :)) bir daha ki gidişimde tek yumurta mı çift yumurta mı diyeceğim ama bebişin biri solda biri sağda büyüdükçe yaklaştılar :)
İnş bakalım zamanla göreceğiz :))Sonra üstüste altalta olacaklar nasipse :)
Bence erken yanılma payı oldukça yüksek :)cinsiyeti ne zaman öğrenmiştiniz benim 12+4 de randevum var belli olur mu acaba?? çok heyecanlanıyorm
Canım merak ettim ama yazını göremedim... Herşy yolundadır umarım...Teyzoskolar dualarinizda yer verirseniz biz yarın kalp atışı duymaya gidiyoruz öğleden soraa iki kalp atsin inşallah hızlıca bide ben 3 olsun
Eda ela kulağa güzel geliyor tabi çogunluk neder bilmem...Merhaba arkadaşlar ikizlerim için isim arıyorum bi kızım var adi miray ikizler icin
Ada ve lina
Nilay ve Simay
Eda ve ela arasında kararsizim sizce?
anca geldim teyzoskolar Allah razı olsun tek tek sormussunuz .. binlerce hamd olsun Rabbime öyle korku ile gittimki ama boncuklarım altlı ustu pıt pıt atıyordu kalpleri insallah daim olur 9 ay karnımda 9 ay sonra kucagımda olur yavrularımCanım merak ettim ama yazını göremedim... Herşy yolundadır umarım...
ne güzel canım cinsiyetlerini öğrenmişmiydinGünaydın herkese musmutlu günler olsun inşallahbugün detaylımız var miniklerimi görcem çok heyecanlıyım
İkisine de en son kız demişti ama bugün netleşir sanırımne güzel canım cinsiyetlerini öğrenmişmiydin
hadi hayırlısı canım benim. Herzaman hayırlısı sağlıklısı uzun ömürlüsünü diledim ama çift kızında tadından yenmezzzİkisine de en son kız demişti ama bugün netleşir sanırım
Kuzularım benimmm yerim onlarıhadi hayırlısı canım benim. Herzaman hayırlısı sağlıklısı uzun ömürlüsünü diledim ama çift kızında tadından yenmezzz
Hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah canım darısı bizim başımıza :) erken doğumdan korkuyorum bende maşallah sen ilerletmişsin nazar değmesinHerkese merhaba hepimiz için sağlıklı doğumlar diliyorumBiz artık son günlerimizdeyiz önümüzdeki hafta doğumumuz olacak inşallah..İkiz erkek bebek bekliyoruz Ben artık çok zorlanıyorum ayaklarım ve bacaklarım çok şişti nefes alamıorum uyku zaten yok bu haftalarda olupta aynı sıkıntıları yaşayan şişlik ve ödemi benim gibi çok olan arkadaşlar var mı?Varsa nasıl idare ediyorsunuz
canım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorumm.. biz daha yolun çok basındayız bıze önerilerin olucakmıHerkese merhaba hepimiz için sağlıklı doğumlar diliyorumBiz artık son günlerimizdeyiz önümüzdeki hafta doğumumuz olacak inşallah..İkiz erkek bebek bekliyoruz Ben artık çok zorlanıyorum ayaklarım ve bacaklarım çok şişti nefes alamıorum uyku zaten yok bu haftalarda olupta aynı sıkıntıları yaşayan şişlik ve ödemi benim gibi çok olan arkadaşlar var mı?Varsa nasıl idare ediyorsunuz
Herkese merhaba hepimiz için sağlıklı doğumlar diliyorumBiz artık son günlerimizdeyiz önümüzdeki hafta doğumumuz olacak inşallah..İkiz erkek bebek bekliyoruz Ben artık çok zorlanıyorum ayaklarım ve bacaklarım çok şişti nefes alamıorum uyku zaten yok bu haftalarda olupta aynı sıkıntıları yaşayan şişlik ve ödemi benim gibi çok olan arkadaşlar var mı?Varsa nasıl idare ediyorsunuz
Kızlar ben doymuyorumdün doktorum dediki kesinlikle diyetisyen gözetiminde olucaksın kilo almayaya calısıcaksın dedi. bende düzenli sağlıklı beslenme programı yaptım kendime ama midem bulanıyor bı yana bulantı ıcın bişeler yemek ıstıyorum bastırsın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?