2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

çok sevindim canım :))

maşallah size inş. bizlerde sağlıklı bir şekilde 36 haftalarımızı görürüz hayırlı doğumlar dualarımız seninle

merhaba arkadaşlar benim aklım çok karışık ya özel üniversite hastanesi bana ikili test hem ayrıntılı hemde kanda bakıyoruz dedi. ama çoğu kişi ikili testi sadece ense kalınlıklarına baktırmışlar bende 7 hafta sonunda tüp bebek doktorumu bıraktım daha doğrusu gidemedim önümüzdeki hafta 12 haftada olcağım ve en iyi kararı kendi tüp bebek doktorum verir diye düşünüyorum ve önümüzdeki hafta için randevu almayı planlıyorum bana bir akıl fikir verin ya be ne yapacağım

Amin inşallah hepimiz için..Görürsünüz merak etme zaman çabuk geçio onların hareketlerini hissetikçe doyamıo insan hamileliğeama son zamanları zor oluo işte

Gözünaydın canım pıt pıtlara çok sevindim... Bana hiç diyetisyenden bahsetmedi doktor 63 le başladım 64,5 olmuşum karnımda çıktı geçen sefer bu kadar çıkmamıştı. Bulantımızda iki üç gündür tavan yaptı sabah öğle akşam hiç farketmiyor ama doktor iki bebek iki katı bulantı demişti...

Normal prosedür o zaten ama birazda tercihe kalıyor bazıları risk alizini istemiyor Allah göstermesin bişey çıksa da aldırmam dedikleri için kanda baktırmıyorlar...

Herkese toplu cevap vereyim hiç korkmayın ikiz gebelikle tek gebelik çok farklı değil sadece ilerleyen haftalarda daha fazla ağırlaşıosunuz ve daha fazla kilo alıosunuz..Ben geçen hafta doğum iznine ayrıldım haftaya da doğum var kısmetse..Sizlere tavsiyem bol bol su için asla içen varsa eğer sigara sakın içmeyin..Kendinizi çok yormayın doktorunuzun tavsiyelerine harfiyen uyun ilaçlarınızı aksatmayın tuzlu yemeyin çok kilo almayın ki ilerleyen haftalarda şişliğiniz ve ödeminiz çok olmasın çnkü çok rahatsız edio bu durum..Allaha sığının sabırlı olun bol bol dua edin en geç ki inşallah o zmana kdr sağlıklı hamilelikleriniz olur 37. Haftada bebişleriniz sağsalim kucağınızda olur bu zamanlarınızın değerini bilin son 2 hafta oldukça zor oluo ama Allah sabrını verioRabbim hepimize yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahsizlerle tanıştığıma da çok memnun oldum ayrıca

Canım eğer Allah korusun herhangi olumsuz bir ihtimalde de aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırma bence zaten tedaviyle olduğu için embriyologlar dna açısından en kaliteli spermle yumurtayı birleştiriyorlar o yüzden bence yaptırma ikili test ben ne ikili ne üçlü ne dörtlü yaptırdım çünkü ben yavrularımı her koşulda istiyorum o testler de kesin sonuç vermiyor zaten ihtimali söylüyor kaç kişiden duydum çocuğu sapasğlamken testte riskli çıkmış bütün gebelikleri korku dolu geçmiş hele ki ikiz de daha zor yinede seçim sana kalmış

Ben ilk üç ay 3 kiloya yakın verdim mide bulantısından şimdi beş bitecek ilk hamile kaldığım kilomla aramda bir kilo var şükür ki :) ama sonra Nasıl olur bilemem Dikkatli beslenmeye gayret ediyorum Hergün süt ceviz peynir yoğurt pekmez vazgeçilmezlerim ki normalde hiç sevmem ama mecburuz

cevap için teşekkürler kızlar tüp bebek doktoruma gitmeye karar verdim bu konuyu bide onunla konuşacağım büyük ihtimalle oda yaptırmayacak sadece ölçüm yapar herhalde diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş

bizde seni tanıdığımıza memnun olduk sen tecrübelerini biizmle paylaşırsın inş. bu haftalara kadar çalışabilmen süper olmuş bende çalışıyorum bakalım ne zaman kadar çalışabileceğim inş. doğum iznine ayrılmaya hak kazanana kadarda çalışır :) hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Canım benim inşallah sağlıkla aliriz kucaklarimiza ben de çok ağırlastim 37.haftaya kadar genelde sezaryen le ikizler aliniyor diye biliyorum ben de ama normal doğum için dr.umla konuşucam o zaman a gelelim bakarız demişti benim ilk çocuğum normal doğumla dünyaya geldi şu an sadece tek yumurta ikizi olmalarindan kaynakli tek plasentaya bağlılar diye normal doğum geri planda tutuluyor biraz ben de tabi çocuklarim ve benim sağlığım için uygun olan neyse onun olması için dua ediyorum benim de inşallah iki oğluşum daha olucak isim düşündünüz mü biz hala fikir sahibi bile değiliz bu arada oğlumun adı Semih Onur ♥♥♥

İstediğinizi sorabilirsiniz çalışırsın merak etme hiç korkma herşey yolunda gidicek inşallah :)

Seninde az kalmış :) bizim çift yumurta çift plesenta:)benim doğum tercihim olmadı hiç hangisi hayırlıysa o olsun inşallah ama ikizler genelde sezeryan oluomuşisimlerimiz hazır inşallah Ömer Ayaz ve Yusuf Poyraz koyucaz yavrularımızın ismini

Bende bunu çok merak ediyordum ilk doğumum normal ama tek yumurta ikizlerim var.Gerçi ben daha yolun çok başındayım ama hep sezeyandan bahsedildiği için canım sıkıldı biraz. Hoş daha büyük sorunlarda varmış tek yumurta ikizi olduğu için arada zar varmı yokmu onuda daha öğrenmedim kafamda bidünya soru işareti var sizin durumuz nasıl...

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasib etsin inş bebislerini.hamileliğinin basında kanama lekelenme gibi sıkıntı yasadinmi?ben 1 ay kanamadan sebeb yattım iki gündür ise geliyorum ama sanki akşamları kasiklarimda belimde sancı oluyor.bende çok merak ediyorum acaba.doğum iznine kdr Allah nasib edermi çalışmayı.isim oturarak ve rahat ama yinede bebisleriME bişey olcak korkusu var her An içimde.

canım malesef kı senden çoooooooooooooooook fazla kiloluyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…