- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.281
Sonradan değişebiliyor mu bende bu gün öğrendim hiç beklemiyordum fena halde şoklardayım hala... Doktorum bana da bunun riskli olduğunu söyledi ama o zarın sonradan oluşabileceğini bilmiyordum...Canim oncelikle hayirlisi olsun sag salim jucaginiza alin insallah. Ayni seyi bende yasadim butun olumsuzluklari duydum doktorlar takip etmek bile istemedi.sonunda su an ki dr.mu buldum cook sukur. Arada zarimiz yoktu ama sonradan olustu sanirim 16 dan sonraydi.ama emin ol zar olmadan doganlarda var her sey Allahin takdiri.kotu dusunme dua et.bende cok cok uzuldum ama bak cok sukur 35.haftadayiz
Benim ki anca ikiye katlıyordu sanırım değerler yanıltıcı olabiliyor...merhabalar şu an yeni gebeyim değerim 27 iken üç buçuk gün sonra 205 olmuş ikiz mi lütfen cevap verirmisiniz çok heyecanlı yım
Detaylıdan sonda yapmaya başladık biz. Hep cinsiyet değişebilir düşüncesi vardı. Detaylıda herşeyi görüyor onu bekleyelim istemiştik. Sonrasında bir Eminönü tüm kıyafetlerini bitirdik. Geri kalan da internet, mağazalarda gördükçe tamamladık.Merhabalar herkesebebişler için alışverişi kaçıncı haftanızda yapmayı planlıyorsunuz haftaya Dr kontrolüm var annem yapalım ondan sonra diyor ama erken gibi sanki kafam karışık
Valla benim ikiz olduğunu 9. Haftada gördük. 9. Haftaya kadar tek kese vardı. İkiz olduğunu öğr cipimizden sonra ilaç miktarı değişmedi. Sadece ısrarla günde 4 ceviz yiyeceksin dedi. 12. Haftada vitamin ve demir ilacı başladık. Demir'i 2 tane verdi.Şöyle bi sorum olacak ikiz oldugunu öğrenince doktorum folicasiti 2 ye çıkardı sizlerde böylemi alıyorsunuz.
Cevap için teşekkürederim... Ben yazılanlara baktım ama böyle bişey bulamayınca sormak istedim... Cevizi hiç sevmem ama yesem iyi olacak galiba çünkü bikaç kişiden de aynı şeyi duydum...Valla benim ikiz olduğunu 9. Haftada gördük. 9. Haftaya kadar tek kese vardı. İkiz olduğunu öğr cipimizden sonra ilaç miktarı değişmedi. Sadece ısrarla günde 4 ceviz yiyeceksin dedi. 12. Haftada vitamin ve demir ilacı başladık. Demir'i 2 tane verdi.
Birgün doktor ilaçları ve cevizi tam alıyor musun diye sordu. Arada kaçıyor dedim. İllalara kızmadı ama eşime dönüp ceviz görevini size veriyorum. Her gün mutlaka yiyecek dedi. İlaçdan Dah açık önemsiyor omega varmış.Cevap için teşekkürederim... Ben yazılanlara baktım ama böyle bişey bulamayınca sormak istedim... Cevizi hiç sevmem ama yesem iyi olacak galiba çünkü bikaç kişiden de aynı şeyi duydum...
Teşekkürler Canm inşallah bebişlerimiz uzun haftalar bizimle kalırlar aceleci davranmazlar Rabbim korusun bebişlerimizi :)Detaylıdan sonda yapmaya başladık biz. Hep cinsiyet değişebilir düşüncesi vardı. Detaylıda herşeyi görüyor onu bekleyelim istemiştik. Sonrasında bir Eminönü tüm kıyafetlerini bitirdik. Geri kalan da internet, mağazalarda gördükçe tamamladık.
30. Haftada herşeyinizi bitirin ama. Yıkama, ütü idi. Çünkü birden ağırlaşıyoruz. Birden kendimizi yormak ta sancıya sebep olabiliyor. Ben 30. Haftaya kadar hiç şikayetsiz çalıştım. Ev işi yemek aksatmamaya çalıştım. Tüm süslerimi kendim yaptım. 30. Hafta sonuna doğru kıyafetleri makineye attım ütü yapılacak allahtan annem geldi yardıma. Ona rağmen 31. Hafta muayenede rahim ağzında kısalma ve sancı teşhisi ile 5 gün hastanede yattım. Şimdi 34 olduk. 31. Haftadan beri yatıyorum.
Kendinizi yormadan yavaş yavaş yapın alışverişlerinizi.
Evet canim oluyo bizim oyle oldu sonradan zarimiz olustu cok sukurSonradan değişebiliyor mu bende bu gün öğrendim hiç beklemiyordum fena halde şoklardayım hala... Doktorum bana da bunun riskli olduğunu söyledi ama o zarın sonradan oluşabileceğini bilmiyordum...
Benim ki anca ikiye katlıyordu sanırım değerler yanıltıcı olabiliyor...
dualarımız seninle canım güzel haberlerle gel :))Teyzoskolar dualarinizda yer verirseniz biz yarın kalp atışı duymaya gidiyoruz öğleden soraa iki kalp atsin inşallah hızlıca bide ben 3 olsun
hakkınızda hayırlısı olsun sizde güzel haberlerle gelin :) cinsiyetleri belli mi tek yumurta ikizi mi çift mi ?Yarından sonra detaylımız var heyecanlıyız
Çift yumurtayız ikisinede kız dendi ama yarından sonra netleşir inşallahhakkınızda hayırlısı olsun sizde güzel haberlerle gelin :) cinsiyetleri belli mi tek yumurta ikizi mi çift mi ?
oyy maşallah çift yumurta olduğunu kaçıncı hafta dedi doktorunuz benimde çift emriyo transferim oldum ilk muaynede iki kese görüldü 10 haftada başka doktora gittim sanki tek plasante var gibi dedi kafam takıldıÇift yumurtayız ikisinede kız dendi ama yarından sonra netleşir inşallah
İki ayrı kesede Nasıl tek plesnta oluyor anlayamadım biraz tuhaflık olmuş o işte :)oyy maşallah çift yumurta olduğunu kaçıncı hafta dedi doktorunuz benimde çift emriyo transferim oldum ilk muaynede iki kese görüldü 10 haftada başka doktora gittim sanki tek plasante var gibi dedi kafam takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?