- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.261
cevap için teşekkürler canım darısı başımıza inş. çok güzel açıklamışsın canım çok sagolçift yumurta ikizi..ama çok benziyorlar....yalnız ikizler birbirine benzesin yada benzemesin huyları kesinlikle benzemiyor..biri ağır başlı diğeri yaramaz muzur :)) ve bildiğim bütün ikizler böyle oluyor..huyları kesinlikle farklı..kavga ederler itişirler..offf öyle bir kavgaki yumruk yumruğa ben araya girip zor ayırıyorum..AMA onlardan birine kızdığınızda diğeri hemen savunmaya geçiyor koruyor.. kAVGA ETSELERDE KENDİ ARALARINDA BİRBİRLERİNİ HERZAMAN KORURLAR HERKESE KARŞI...Ayrıca çok güzel vakit geçirdikleri zamanda oluyor..beraber oyun oynuyolar resim yapıyorlar..bende o arada işlerimi yapıyorum..Eğer tek olsalardı hep ilgilenmek zorunda kalacaktım..şimdi birbirleriyle çok mutlular..bazen bana bile sen git işine bak diyolar..Aranızda ikizlere nasıl bakıcam diye endişelenenler varsa hiç endişelenmeyin..gözünüzü korkutmayın..öyle güzel bakarsınızki tek çocuklara göre daha kolay...ilk bir yıl çok zor geçer sadece..
Evet canim dogal yolla ve planliydi cok sukur ikiz nasip oldu hep istemistim ikiz :) valla ayni olacak diye dusunuyordum taa ki instagramda hiic benzemeyen tek yumurtalari gorene kadarHarmecim benim kuzularimda aynı benim de inşallah iki oğluşum daha olucak üç oğlan tabi bi de kocişim artık prensesler gibi yaşatirlar beni inşallah diyorumerkek çocuk genelde daha hareketli oluyor derler her çocuk bir olmaz tabi ama benim oğlum öyleydi inşallah ikizler biraz uslu olur ki inşallah sağlıklı olsunlar da hareketli olsunlar ♥♥♥ şimdi asıl soru harme kuzularimiz birbirinin aynısı mi olucak çok merak ediyorum senin bilgin var mı? Senin de doğal yolla oldu dimi ikizlerin yani biri planlı biri yanında sürpriz :)
İlk haftalar da olan canlarim çok tedirgin olmanızı anlıyorum ama herzaman iyi düşünün iyi olacak inşallah herşey ilk haftalarda da farklı sıkıntılar olsada büyüdükçe ikizler sizi zorliycak mümkün olduğunca keyif yapın dinlenin gezin tozuninşallah hareketlerini hissetmeye başladıginizda rahatliycaksiniz biraz daha hepimize sağlık sihhat afiyet diliyorum ♥♥♥
Ben de şaşırdım şimdi hayırlısı bakalım bekliyoruz heyecanla DDr.uun doğum için bişey söyledimi normal doğum için yönlendirdi mi mesela genelde direk sezaryen diyorlar çünkü ben oğlum u normal doğumla dünya ya getirdim çok şükür bunlarda da çok istiyorum bakalım pozisyonlarina ve Doğum surecine göre bi aksilik çıkmadığı sürece bunun için bekliycez hayırlısi olsun hakkimizda inşallahEvet canim dogal yolla ve planliydi cok sukur ikiz nasip oldu hep istemistim ikiz :) valla ayni olacak diye dusunuyordum taa ki instagramda hiic benzemeyen tek yumurtalari gorene kadarbazi cift yumurtalarda asiri benziyo mesela.Artik bekleyip gorcez nasil olacaklar :)
Tek plesentadan beslendikleri icin normal dogum riskli bizde canim bu kadar riski atlattiktan sonra bir de onu kaldiramaz bunyem o yuzden saglikla bize gelainlerde nasil gelirlerse gelsinler.doktorumuz sezeryan diyo o yuzden. Ve her seylerini ayni almiyorum cok nadir ayni kiyafet almisimdir hediye getirenler ayni aliyo genelde. Ben farkliolmasi taraftariyim :)Ben de şaşırdım şimdi hayırlısı bakalım bekliyoruz heyecanla DDr.uun doğum için bişey söyledimi normal doğum için yönlendirdi mi mesela genelde direk sezaryen diyorlar çünkü ben oğlum u normal doğumla dünya ya getirdim çok şükür bunlarda da çok istiyorum bakalım pozisyonlarina ve Doğum surecine göre bi aksilik çıkmadığı sürece bunun için bekliycez hayırlısi olsun hakkimizda inşallah
herşeylerini ayni mi aliyosunuz bu arada kızlar ( cinsiyetleri ayni olanları diyorum :) ))
Canım insAllah hiçbişey kalmamıştır.benimde var ben biraz kalkar kalkmaz lekeler çoğalıyor bende cuma sbh gideceğim. Sende bana.dua et nolur
Benimde iki erkek biri Eymen diğeri Aden.Selam arkadaşlar bende 19 haftalij ikizlere hamileyim ogluslarim olcak rabbim nasip ederse bana isim konusunda fikir verebilir misiniz :) tskler
Hayırlı olsun canımselam kızlarda bende ikiz bekliyorum :)
Canim oncelikle hayirlisi olsun sag salim jucaginiza alin insallah. Ayni seyi bende yasadim butun olumsuzluklari duydum doktorlar takip etmek bile istemedi.sonunda su an ki dr.mu buldum cook sukur. Arada zarimiz yoktu ama sonradan olustu sanirim 16 dan sonraydi.ama emin ol zar olmadan doganlarda var her sey Allahin takdiri.kotu dusunme dua et.bende cok cok uzuldum ama bak cok sukur 35.haftadayizmerhaba akadaşlar. 12 hafta 2 günlük gebeyim. bugün ıkız bebeklerim oldugunu ögrendim. kendi hastanemdeki kadın doğum doktoru dahil sürekli takipli olduğum doktorum 9 haftada göremediler. bugüne kısmetmiş. çok heyecanlıyım. dogal yolla ilk gebeliğim. hiç beklemiyordum tabikide. yanlız bebeklerim tek kesede tek plesantadan besleniyor. renkli ultrasonda cekildim bugün hemen.hersey normal ama arada bebekleri ayıran bir zar yok. bu ilerde bebeklerden birinin gelişme geriliği göstermesi yada birbirlerine zarar vermesi, kordon dolanma sansının artması şeklinde sorunları getircek. cookk sevindim ama bi o kadarda üzüldüm. eger bi sıkıntı olursa doktor 34. haftada sezeryan olacagımı bebeklerin yüksek ihtimal küvezde kalacagını söyledi. cok morelim bozuldu. bu durumu yasayan var mı arkadaşlar
merhabalar şu an yeni gebeyim değerim 27 iken üç buçuk gün sonra 205 olmuş ikiz mi lütfen cevap verirmisiniz çok heyecanlı yımCanim oncelikle hayirlisi olsun sag salim jucaginiza alin insallah. Ayni seyi bende yasadim butun olumsuzluklari duydum doktorlar takip etmek bile istemedi.sonunda su an ki dr.mu buldum cook sukur. Arada zarimiz yoktu ama sonradan olustu sanirim 16 dan sonraydi.ama emin ol zar olmadan doganlarda var her sey Allahin takdiri.kotu dusunme dua et.bende cok cok uzuldum ama bak cok sukur 35.haftadayiz
canım sadece değere göre belli olmaz ama normalden hızlı yükseliş var sanki bu sebeple ikiz olabilir ama böyle olup olmayanda oluyo hayırlısı diyelimmerhabalar şu an yeni gebeyim değerim 27 iken üç buçuk gün sonra 205 olmuş ikiz mi lütfen cevap verirmisiniz çok heyecanlı yım
çok teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı ile aranıza katılım inşallahcanım sadece değere göre belli olmaz ama normalden hızlı yükseliş var sanki bu sebeple ikiz olabilir ama böyle olup olmayanda oluyo hayırlısı diyelim
Sanki içerde hummalı bir çalışma var yer kavgası mi artık oyun mu bilemiyorum ama bazen canım yaniyo ben yürümekte güçlük çekiyorum çoğu kez Allah im sağlık sabır versin inşallah ama 3-5 hafta sonra nolucaz çok merak ediyorum :) inşallah görürüz o günleride guzelce şikayetsiz amiinnnn...Kızlar benden size tavsiye ilk trimester korkularla geçiyo ikinci trimesterın keyfini çıkartın gezin alışverişinizi yapın çalışın vs..3.trimester uykusuzluk sık sık wc bel ağrısı kasıklara baskı2si galiba şimdiden sığmıyolar içeriye bakalım 36-37 leri (inşallah görürüz) merak ediyorum
Sanki içerde hummalı bir çalışma var yer kavgası mi artık oyun mu bilemiyorum ama bazen canım yaniyo ben yürümekte güçlük çekiyorum çoğu kez Allah im sağlık sabır versin inşallah ama 3-5 hafta sonra nolucaz çok merak ediyorum :) inşallah görürüz o günleride guzelce şikayetsiz amiinnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?