- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.361
ay inş. canım inş. hem çalışınca kilo fazla almam hareket berekettir. ilk 2 aya yakın yattım ama kanamalarım oldu çok sıkıldım ve kilo aldım tek güzel yanı evde kalmanın geç kalkıyorsun :)Çalışmak şansını dinç tutuyor. 30 . Haftaya kadar çalışırsın bence. Ben 31 de ayrıldım izne
yazını yeni gördüm canım çapada mı kendisini ben bir bakayım :)İstanbul'da isen çapa tıp Prof recep has var. Özelde 750 verdim ama üni hastanesindeki ayarlayabilen onla devam edersin.
oğlumun solunum sıkıntısı vardı ve 10 gün küvezde kaldı. şimdi yanımızda çok şükür.oğlunun durumu nasıl oldu kuvezden ne zaman çıkacak doktorlar bilgi verdiler mi?
amin canım evet çok şükür doğum yaptım. inşallah en hayırlı zamanda da sizde yavrularınızı kucağınıza alırsınız.@kabiminozu canım doğum yapmışsın allah analı babalı büyütmek nasip etsin çok geçmiş olsun darısı başımıza inş.
oğlumun solunum sıkıntısı vardı ve 10 gün küvezde kaldı. şimdi yanımızda çok şükür.
amin canım amin güzel dileklerin için teşekkürler nasıl ikizcanlar :) zor oluyor muamin canım evet çok şükür doğum yaptım. inşallah en hayırlı zamanda da sizde yavrularınızı kucağınıza alırsınız.
ben tek başımayım doğumdan sonra 15 gün eşim izinliydi yardımcı oldu şimdide işten geldiğinde destek oluyor ama tüm yük bende ve illaki zor. gece mesailerimiz variyi olmanıza çok sevindim canım :)
amin canım amin güzel dileklerin için teşekkürler nasıl ikizcanlar :) zor oluyor mu
O anların tadını çıkar. 24 den sonra Nasıl büyüyorlar inanamayacaksınız.o zaman ben daha çok bekleyeceğim :) ben şuanda 11+5 daha çok küçüğüz teyzesi haftaya kontrolüm var acab büyümüşler midir 10. haftada doktor 3cm dedi ikisi içinde heyecanla bekşyorum bende tek mi çift mi cinsiyet ne :)
Ben Bahçelievler medicanaya gidiyordum doktor çok ilgisizdi. Bir süre gittim baktım iyi yönlendirmiyor ikiz için araştırmaya girdim ve Bahçelievler medical parkta jane Özcan'ı buldum. Çok ilgili. telefon ile mesaj attığımda hemen dönüyor. Eski doktoruma ulaşamıyordum. Yakınsa öneririm. Muayene biraz pahalı ama ikiz olunca x 2 düşünüyorum kendimi öyle kandırıryorum.Makersgirl canım sen istanbulda avrupa yakasında mısın? normal takipler için tavsiye edebileceğim hastane ve doktor var mı?
Normalde çağa da Prof. Forumda biri ben çapada ona gidiyorum yazmış ama Nasıl randevu ayarlanıyor İman bilmiyorum. Bize detaylı için doktorumuz Recep has ın ismini verdi 1 ay evvel randevu al çok yoğun deri. 2. Bir isim vermedi. Zaten nette araştır İstanbul'da en iyi perinatoloji uzmanı olarak çıkıyor.yazını yeni gördüm canım çapada mı kendisini ben bir bakayım :)
geçen tüp bebek yaptrıan arkadaşım bahsetti recep has dan şöyle bir göz gezdirdim nasıl diye sempatik birine benziyor hemen merkezi aradım bende 750 tl fiyat verdiler ikiz için ama 1 ay önceden almanız lazım dedi randevuyu siz ne kadara yaptırdınız memnun kaldınız mı? kaç dk sürüyor :)
benim tüp bebek doktorum bu konuyla ilgili ne diyecek bilmiyorum onu erken bıraktığım için biraz üzülüyor 7+5 di bıraktım daha gitmedim ama belki önümüzdeki hafta gidip fikrini alabilirim belki de telefonla görüşürüm ama merkezi aradım sordum yapılıyor dedi ama doktormla konuşacağım çoğu kişi sadece ölçüm yaptıryor bende ölçüm yaptırma taraftarıyım eviime yakın hastanelere gittim ama çok memnun kalmadı kendi tüp bebek doktor gibi bir doktor arıyorum galıba ama bulamadım
ay inş. canım inş. hem çalışınca kilo fazla almam hareket berekettir. ilk 2 aya yakın yattım ama kanamalarım oldu çok sıkıldım ve kilo aldım tek güzel yanı evde kalmanın geç kalkıyorsun :)
oğlumun solunum sıkıntısı vardı ve 10 gün küvezde kaldı. şimdi yanımızda çok şükür.
Tek bakabiliyor musun? Benimde annem yardım ederim diyor ama erken kaçacak gibime geliyor. Kv de de aynı. Birde tek bakmak istiyorım bende senin gibi ama korkularım var.ben tek başımayım doğumdan sonra 15 gün eşim izinliydi yardımcı oldu şimdide işten geldiğinde destek oluyor ama tüm yük bende ve illaki zor. gece mesailerimiz vargündüzleri çok huysuzluk yapmıyorlar. ama yapacakları zaman aynı anda ağlayıp aynı anda acıkıp aynı anda alt kirletip duruyorlar o zaman yanında kimse yoksa hangisini önce alıp ilgileneceksin o zaman şaşırıyorsun. ben ilk vicdan yaptım sonra herşeyi sıraya koydum bir kere kızımı önce alıyor sonrasında oğlumu. böylece kendimce hak geçmemiş sayıyorum zor ama çok güzel bir duygu annelik. onları izlemek, koklamak paha biçilemez.
Ödem ve şişlikte çok zor oluo ama sende başka bi sıkıntıyla uğraşıosun kimbilir daha ne sıkıntısı olanlar var.Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..37 yi görürsünüz inşallah ama 36.haftayı görmekte iyi bir sonuç bizler için benceCan'ım bende 34+2 yim bende şişlik ödem hiç olmadı. Görenler ikizlere hamile olduğumuza inanmıyor 10 kilo aldım toplamda. Ama bizimde başka sorunlarımız var. 5. Aydan beri vajinal Ağrı'm var. Doktor rahim iki Bebek'te zorlanıyor dedi ağrı sebebi olarak. Bu ağrı gece uykularımızı zorlaştırdı sağdan sola soldan sağa dönmek tam bir işkence oldu. Üstüne 31. Haftada rahim boyunda kısalma ve hissetmediğim sancılar çıktı. 1 gece hastanede kaldık. Çıkışımız yapıldı 3 gün sonra kontrolde sancı tekrar çıktı 1 cm de açılma 3 gece tekrar yattık. Çıkışımız yapıldı düne kadar evde dinlendim yattım sürekli dün yine sancı ve rahim boyunda kısalma çıktı yine yatış yapıldı. Çıkışımız bugün yapıldı. Şimdi 15 gün dursun sıpalar diye dua ediyoruz. 35. Haftadan itibaren tehlike kalmıyormuş. Ama 37 yi görmek istiyoruz. Bakalım başımıza neler gelecek.
36+3 istirorum benÖdem ve şişlikte çok zor oluo ama sende başka bi sıkıntıyla uğraşıosun kimbilir daha ne sıkıntısı olanlar var.Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..37 yi görürsünüz inşallah ama 36.haftayı görmekte iyi bir sonuç bizler için bence
Canım ben 105 kilo ile hamile kaldim 30.haftamda 105 oldum !!! Gebelikte kilo veriyorum ben ilk gebeliğimde +2ile doğuma girdim ancak bunlar ikiz şimdiden sonra hızla kilo alicam sanırım son haftalarda çok hızlı alınıyor çünkü kilo takıntı yapma hiç inşallah sağlıkla dogsunlar kilo her zaman dert ama ben de kendimi bildim bileli kiloluyum çok şükür ne diyet uygulamak zorunda kaldım ne de şeker falan çıktı çok şükür seninde bi sıkıntı olmaz inşallahcanım malesef kı senden çoooooooooooooooook fazla kiloluyum ben
Tek plasenta var denildi arada zar var dedi dr. ben de inşallah şartlar izin verir normal olur diyorum ama herşey in hayırlısı inşallahBende bunu çok merak ediyordum ilk doğumum normal ama tek yumurta ikizlerim var.Gerçi ben daha yolun çok başındayım ama hep sezeyandan bahsedildiği için canım sıkıldı biraz. Hoş daha büyük sorunlarda varmış tek yumurta ikizi olduğu için arada zar varmı yokmu onuda daha öğrenmedim kafamda bidünya soru işareti var sizin durumuz nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?