2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar dün geceden beri kanamam var doktora gidicem dua edin bize bebeklerin sağlıklı olsunlar ((
İkiniz çok güzel güzel haberlerle dönün inşallah gebeliğimin başında bende yaşadım çok şükür ki birşey olmadı içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz

Harmony testi amniyosentez yerine yapıyorlar diye duydum hatta kk da yaptıran birkaç arkadaş duymuştum tekil gebelikti. Ben ikili üçlü dörtlü test zamanları detaylıya girdim hep doktorum o şekilde yönlendirdi zaten dr lar pek ikili üçlü yaptırma taraftarı değiller ikizlerde iyi ki de yaptırmamışım

Selamlar ben de gecen ayrintili ultrasona girdim bebeklerin her seyi normal cikti cok şükür..dr.%90 oraninda görebiliyorum dedi yurt disindaki genetik test hakkinda bilgi verdi..ben esime yaptirdim dedi. Bu testi yaptiran var mi ?

Ben sadece belirsizlikleri sevmiyorum. Kotude olsa net birsey bilmem gerek.. ense kalinligi olcumu ikizlerde yapiliyormuymus yani?nette arastirdim ama sanirim iyi bir arastirma yapmam lazim.

Benim kafam suan cok karisik Ayni tereddutleri sende yasadinmi?sanirim en iyisi baska bir doktordan da fikir almak olacak.

Kızlar ıkılı test falan nasıl oluyor 2 hafta snra doktor cağrdı testler ve ense kalınlığı. İçin dye eğer gerekırsede bı sonrakı görüşmede rahm ağzı dikilcek sızlere böyle bısey yapldı mı ılk gebelğm brsey bılmyorm rahm dıkılmesndende korkuyorm acırmı nasıl oluyorkı

Rahim ağzı dikilmesi ne alaka. Rahim boyunda kısalma mı var? Bu işlemin ikili test ile ilgisi yok diye biliyorum.
İkili testte bebeklerin Ense kalınlığı burun yapısı ölçüsüne bakılıyor. Birde kan veriyorsun down sendromu vs gibi hastalıklara bakılıyor.
Rahim ağzının dikilmesine serklaj işlemi deniyor. Rahim boyu kısa ise erken doğum riski oluyor onu engellemek için yapılıyor diye biliyorum.

Erken doğumu önlemek ıcın rahmn ucundalar ondan galiba ınceledı baktı doktorm

artık kesilir cnm progrstan kullanıor musun benim de olurdu progestan fitil ve pruloton iğne vurunurdum 12 haftalıkken kesildi benim ama sürekli yattım ayagımın altına yastık koydum inşahh senin de kesilir drlar kahverengi lekeyi önemsemior

Canım dr kanama bölgesinin gittiğini lekelerin içerde kalanlar olduğunu söyledi benimde biter inşaallah en kisa sürede.bu arada ölçümlerin sonuçları bi hafta sonra çıkacakmış ama.sonuçlar iyi RİSK görünmüyor dedi down Sendromu için.asıl süpriz cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkekmis bebislerim:)

hayırlısıyla allah kucagımıza almayı nasip eder inş dediğim gibi sürekli uzan yastıkkoy risk hep devam edior beenim 12 haftada bitti 15 haftada tekrar oldu ama kısa sürdü 3 gün gibi endişelenme

hayırlısıyla allah kucagımıza almayı nasip eder inş dediğim gibi sürekli uzan yastıkkoy risk hep devam edior beenim 12 haftada bitti 15 haftada tekrar oldu ama kısa sürdü 3 gün gibi endişelenme
Amin canım cümlemiz hayırlısı ile alalım kucaklarimiza.bişey soracağım progestani vajinal fitil olarak kullan her akşam bir tane dedi.sende kullanıyormusun?ben bugüne kdr iğne kullandım hep.şimdi igneleri biraktirdi fitilin tek basina faydası olurmu sence.

canım lekenmen kesilince dr teke düşürüuor progestanı ben fitil olarak kullandımleke oluncca günde 3 kesilince bir tane yaptım 20 haftalık oluncada lekenmem kesilincede tamamen bıraktım

Sevindim Canm hayırlı olsun bu arada hevesini kırmak istemem ama 12. Haftada banada bir erkek bir kız dediler ama sonra kız kız olduğunu öğrendik ileriki haftalarda

Benim kafam suan cok karisik Ayni tereddutleri sende yasadinmi?sanirim en iyisi baska bir doktordan da fikir almak olacak.
Yaşadım Canm hatta ikiliyi yaptırmadığımı duyanlar acayip büyük tepki verdi çok biliyorlarmış gibi moralimi bozdular acayip ama geçtikçe ve biraz okudukça ikiz gebelikte gereksiz olduğunu anladım ben tam üç dr a sordum üçüde ikiz gebelikte önerilmez dedi Rabbime emanet ettim hep onları çok şükür ikiside yumoş yumoş

canım lekenmen kesilince dr teke düşürüuor progestanı ben fitil olarak kullandımleke oluncca günde 3 kesilince bir tane yaptım 20 haftalık oluncada lekenmem kesilincede tamamen bıraktım
Sgl.canım cvp verdiğin için. Ben de yatarken kullanırım diye düşünüyorum yan etkisi olmasın diye.

Sevindim Canm hayırlı olsun bu arada hevesini kırmak istemem ama 12. Haftada banada bir erkek bir kız dediler ama sonra kız kız olduğunu öğrendik ileriki haftalarda
Sgl canım.amannn sağlıklı sıhhatli olsunlar yeterki.okdr stresli geçtikı 12 hafta artık hamileliğimin tadını çıkarayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…