- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.401
Kızlar dün geceden beri kanamam var doktora gidicem dua edin bize bebeklerin sağlıklı olsunlar((
İkiniz çok güzel güzel haberlerle dönün inşallah gebeliğimin başında bende yaşadım çok şükür ki birşey olmadı içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle hiçbirşey olmazGünaydın kızlar.ben bugün dra ense kalınlığı ölçümü için gideceğim.lütfen dua edin de bebeklerim iyi olsun.hala kahverengi akintilarimda devam ediyor.iki gün ise gittim çoğalınca korktum iki gündür yatıyorumne zaman geçeçek bu lekeler kanamalar kasılmalar bende hamileliğin tadını cikarabilecekmiyim çok merak ediyorum.
Amin canım inşallah.İkiniz çok güzel güzel haberlerle dönün inşallah gebeliğimin başında bende yaşadım çok şükür ki birşey olmadı içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz
Harmony testi amniyosentez yerine yapıyorlar diye duydum hatta kk da yaptıran birkaç arkadaş duymuştum tekil gebelikti. Ben ikili üçlü dörtlü test zamanları detaylıya girdim hep doktorum o şekilde yönlendirdi zaten dr lar pek ikili üçlü yaptırma taraftarı değiller ikizlerde iyi ki de yaptırmamışımArkadaslar bir sey sorucam,bugun kontrolumuz vardi 9+5 olduk cok sukur ve doktorumuz bazi sendromlar icin test yaptirmak isteyip istemedigimizi sordu.tekil gebeliklerde kolaymis ama ikiz gebeliklerde bu testler yurtdisina gonderiliyormus.ve biraz pahali...Acaba siz ne yaptiniz???
Ben sadece belirsizlikleri sevmiyorum. Kotude olsa net birsey bilmem gerek.. ense kalinligi olcumu ikizlerde yapiliyormuymus yani?nette arastirdim ama sanirim iyi bir arastirma yapmam lazim.Canım bizede dr umuz ikizlerde testlerin bazen yanlış sonuç verebileceğini söyledi ama bu testi teklif etmedi.yerine 12.haftada ense kalınlığı ölçümü yapılacak.senin karar vermen gereken şey bebeğinde bir Problem çıkarsa aldirirmisin yoksa böyle devam edermisin.eğer devam ederim.dersen daha sonraki haftalarda daha uygunà arkadaşlar detayli ultrasonà girmişler.biraz araştırmanı tavsiye ederim nette sonuç olarak rakam yüksek.tabi için nasıl rahat edecekse önemli olan o.
Benim kafam suan cok karisikHarmony testi amniyosentez yerine yapıyorlar diye duydum hatta kk da yaptıran birkaç arkadaş duymuştum tekil gebelikti. Ben ikili üçlü dörtlü test zamanları detaylıya girdim hep doktorum o şekilde yönlendirdi zaten dr lar pek ikili üçlü yaptırma taraftarı değiller ikizlerde iyi ki de yaptırmamışım
Rahim ağzı dikilmesi ne alaka. Rahim boyunda kısalma mı var? Bu işlemin ikili test ile ilgisi yok diye biliyorum.Kızlar ıkılı test falan nasıl oluyor 2 hafta snra doktor cağrdı testler ve ense kalınlığı. İçin dye eğer gerekırsede bı sonrakı görüşmede rahm ağzı dikilcek sızlere böyle bısey yapldı mı ılk gebelğm brsey bılmyorm rahm dıkılmesndende korkuyorm acırmı nasıl oluyorkı
Erken doğumu önlemek ıcın rahmn ucundalar ondan galiba ınceledı baktı doktormRahim ağzı dikilmesi ne alaka. Rahim boyunda kısalma mı var? Bu işlemin ikili test ile ilgisi yok diye biliyorum.
İkili testte bebeklerin Ense kalınlığı burun yapısı ölçüsüne bakılıyor. Birde kan veriyorsun down sendromu vs gibi hastalıklara bakılıyor.
Rahim ağzının dikilmesine serklaj işlemi deniyor. Rahim boyu kısa ise erken doğum riski oluyor onu engellemek için yapılıyor diye biliyorum.
Çok dikkat et Can'ım. Bende 31 de başladı rahim boyu kısalması. Yatıyorum sürekli. Stres de çok etkiliyor.Erken doğumu önlemek ıcın rahmn ucundalar ondan galiba ınceledı baktı doktorm
artık kesilir cnm progrstan kullanıor musun benim de olurdu progestan fitil ve pruloton iğne vurunurdum 12 haftalıkken kesildi benim ama sürekli yattım ayagımın altına yastık koydum inşahh senin de kesilir drlar kahverengi lekeyi önemsemiorGünaydın kızlar.ben bugün dra ense kalınlığı ölçümü için gideceğim.lütfen dua edin de bebeklerim iyi olsun.hala kahverengi akintilarimda devam ediyor.iki gün ise gittim çoğalınca korktum iki gündür yatıyorumne zaman geçeçek bu lekeler kanamalar kasılmalar bende hamileliğin tadını cikarabilecekmiyim çok merak ediyorum.
Canım dr kanama bölgesinin gittiğini lekelerin içerde kalanlar olduğunu söyledi benimde biter inşaallah en kisa sürede.bu arada ölçümlerin sonuçları bi hafta sonra çıkacakmış ama.sonuçlar iyi RİSK görünmüyor dedi down Sendromu için.asıl süpriz cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkekmis bebislerim:)artık kesilir cnm progrstan kullanıor musun benim de olurdu progestan fitil ve pruloton iğne vurunurdum 12 haftalıkken kesildi benim ama sürekli yattım ayagımın altına yastık koydum inşahh senin de kesilir drlar kahverengi lekeyi önemsemior
hayırlısıyla allah kucagımıza almayı nasip eder inş dediğim gibi sürekli uzan yastıkkoy risk hep devam edior beenim 12 haftada bitti 15 haftada tekrar oldu ama kısa sürdü 3 gün gibi endişelenmeCanım dr kanama bölgesinin gittiğini lekelerin içerde kalanlar olduğunu söyledi benimde biter inşaallah en kisa sürede.bu arada ölçümlerin sonuçları bi hafta sonra çıkacakmış ama.sonuçlar iyi RİSK görünmüyor dedi down Sendromu için.asıl süpriz cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkekmis bebislerim:)
Amin canım cümlemiz hayırlısı ile alalım kucaklarimiza.bişey soracağım progestani vajinal fitil olarak kullan her akşam bir tane dedi.sende kullanıyormusun?ben bugüne kdr iğne kullandım hep.şimdi igneleri biraktirdi fitilin tek basina faydası olurmu sence.hayırlısıyla allah kucagımıza almayı nasip eder inş dediğim gibi sürekli uzan yastıkkoy risk hep devam edior beenim 12 haftada bitti 15 haftada tekrar oldu ama kısa sürdü 3 gün gibi endişelenme
canım lekenmen kesilince dr teke düşürüuor progestanı ben fitil olarak kullandımleke oluncca günde 3 kesilince bir tane yaptım 20 haftalık oluncada lekenmem kesilincede tamamen bıraktımAmin canım cümlemiz hayırlısı ile alalım kucaklarimiza.bişey soracağım progestani vajinal fitil olarak kullan her akşam bir tane dedi.sende kullanıyormusun?ben bugüne kdr iğne kullandım hep.şimdi igneleri biraktirdi fitilin tek basina faydası olurmu sence.
canım lekenmen kesilince dr teke düşürüuor progestanı ben fitil olarak kullandımleke oluncca günde 3 kesilince bir tane yaptım 20 haftalık oluncada lekenmem kesilincede tamamen bıraktım
Sevindim Canm hayırlı olsun bu arada hevesini kırmak istemem ama 12. Haftada banada bir erkek bir kız dediler ama sonra kız kız olduğunu öğrendik ileriki haftalardaCanım dr kanama bölgesinin gittiğini lekelerin içerde kalanlar olduğunu söyledi benimde biter inşaallah en kisa sürede.bu arada ölçümlerin sonuçları bi hafta sonra çıkacakmış ama.sonuçlar iyi RİSK görünmüyor dedi down Sendromu için.asıl süpriz cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkekmis bebislerim:)
Yaşadım Canm hatta ikiliyi yaptırmadığımı duyanlar acayip büyük tepki verdi çok biliyorlarmış gibi moralimi bozdular acayipBenim kafam suan cok karisikAyni tereddutleri sende yasadinmi?sanirim en iyisi baska bir doktordan da fikir almak olacak.
Sgl.canım cvp verdiğin için. Ben de yatarken kullanırım diye düşünüyorum yan etkisi olmasın diye.canım lekenmen kesilince dr teke düşürüuor progestanı ben fitil olarak kullandımleke oluncca günde 3 kesilince bir tane yaptım 20 haftalık oluncada lekenmem kesilincede tamamen bıraktım
Sgl canım.amannn sağlıklı sıhhatli olsunlar yeterki.okdr stresli geçtikı 12 hafta artık hamileliğimin tadını çıkarayım :)Sevindim Canm hayırlı olsun bu arada hevesini kırmak istemem ama 12. Haftada banada bir erkek bir kız dediler ama sonra kız kız olduğunu öğrendik ileriki haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?