- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.381
Ahh canim benim.. Ben hayatım boyunca hiç kilolu olmadım tedaviler yüzünden +30 ôldum. Kılo beni mutsuz ediyor . fakat şimdi tek dysuncem bebeklerin. Onlar sağlıklı olsun DİE dikkat edicem inşallah bende daha fazla kilo almamCanım ben 105 kilo ile hamile kaldim 30.haftamda 105 oldum !!! Gebelikte kilo veriyorum ben ilk gebeliğimde +2ile doğuma girdim ancak bunlar ikiz şimdiden sonra hızla kilo alicam sanırım son haftalarda çok hızlı alınıyor çünkü kilo takıntı yapma hiç inşallah sağlıkla dogsunlar kilo her zaman dert ama ben de kendimi bildim bileli kiloluyum çok şükür ne diyet uygulamak zorunda kaldım ne de şeker falan çıktı çok şükür seninde bi sıkıntı olmaz inşallah
onlar sanin deponu kullanır kalsiyuma ihtiyacı varsa senden karşılar onu ben de 3 ay çektim cubuk kraker biraz bastırıo birde miden boş kalmasın iyiyice artıyorYeni
günaydın güzel anniş adayları
benim 3 gündür mide bulantılarım sabah akşam çok fena oldu napıcam bilmiyorum dün ilk defa afedersin ağzıma geldi( BUGÜNLERİ YAŞATAN RABBİME HAMD OLSUN ) napıcam bölee ... bişe yesem bi türlü yemesem bi türlü... İnşallah bebişkolorım büyüyordur bır sanrakı randevumuzun şubattın 17si ..
Günaydın canım...Dediğin gibi bütün gün bende de var ama doktorum peşin peşin demişti zaten bide canın ne istiyorsa onu ye dedi ama benim canım hiç bir şey çekmiyor bi tek elmayla bide yoğurtla aram iyi... İyi tarafı sen yesen de yemesen de onlar büyüyorlar zaten... Benim geçen seferden hatırladığım kadarıyla protein ağırlıklı özellikle mercimek vs. tükettiğim haftalarda oğlum daha fazla kilo alıyordu...Yeni
günaydın güzel anniş adayları
benim 3 gündür mide bulantılarım sabah akşam çok fena oldu napıcam bilmiyorum dün ilk defa afedersin ağzıma geldi( BUGÜNLERİ YAŞATAN RABBİME HAMD OLSUN ) napıcam bölee ... bişe yesem bi türlü yemesem bi türlü... İnşallah bebişkolorım büyüyordur bır sanrakı randevumuzun şubattın 17si ..
ikisi birbirinine benzeyecek minnaklar tek yumurtaTek plasenta var denildi arada zar var dedi dr. ben de inşallah şartlar izin verir normal olur diyorum ama herşey in hayırlısı inşallah
Cümleten hayırlı cumalar.Günaydın herkeseee hayırlı cumalar
Allah yardımcın olsun canım benim annem ve kayınvalidem yardımcı oluruz diyorlar evleri yakın bakalım zaman ne gösterecek evet sırayla yapmak daha mantıklı :)ben tek başımayım doğumdan sonra 15 gün eşim izinliydi yardımcı oldu şimdide işten geldiğinde destek oluyor ama tüm yük bende ve illaki zor. gece mesailerimiz vargündüzleri çok huysuzluk yapmıyorlar. ama yapacakları zaman aynı anda ağlayıp aynı anda acıkıp aynı anda alt kirletip duruyorlar o zaman yanında kimse yoksa hangisini önce alıp ilgileneceksin o zaman şaşırıyorsun. ben ilk vicdan yaptım sonra herşeyi sıraya koydum bir kere kızımı önce alıyor sonrasında oğlumu. böylece kendimce hak geçmemiş sayıyorum zor ama çok güzel bir duygu annelik. onları izlemek, koklamak paha biçilemez.
tadını çıkartıyorum canım :)) her gittiğimde heyecan :)O anların tadını çıkar. 24 den sonra Nasıl büyüyorlar inanamayacaksınız.
Ben Bahçelievler medicanaya gidiyordum doktor çok ilgisizdi. Bir süre gittim baktım iyi yönlendirmiyor ikiz için araştırmaya girdim ve Bahçelievler medical parkta jane Özcan'ı buldum. Çok ilgili. telefon ile mesaj attığımda hemen dönüyor. Eski doktoruma ulaşamıyordum. Yakınsa öneririm. Muayene biraz pahalı ama ikiz olunca x 2 düşünüyorum kendimi öyle kandırıryorum.
anladım canım araştırdım zaten biraz herkes memnun önümüzde ki ay inş. randevu alırım bende kendisindenNormalde çağa da Prof. Forumda biri ben çapada ona gidiyorum yazmış ama Nasıl randevu ayarlanıyor İman bilmiyorum. Bize detaylı için doktorumuz Recep has ın ismini verdi 1 ay evvel randevu al çok yoğun deri. 2. Bir isim vermedi. Zaten nette araştır İstanbul'da en iyi perinatoloji uzmanı olarak çıkıyor.
Bende 750 verdim. 50 dk baktı bu surede hiç konuşmuyor. Ortam karanlık hiçbirşey anlamıyorsun. Neyse sonra bana birinin kalbini iyi duyamadım içerde bir kahve iç 10 dk sonra bir daha bakalım dedi. 10 dk öldüm öldüm dirildim. Neyse girdik meğer bizim sıpa ters dönmüş doktor emin olmak istemiş. Sonra tek tek anlattı bu kalbi bu böbreği safra kesesi omurgaları parmakları diye. Birde uğraştı sağolsun iki yakışıklı foto çekti renkli. İlk defa orda gördüm bebeklerimin yüzünü. Tüm anın videosunun olduğu cd yi de çıkışta veriyorlar.
Neden devam etmiyorsun kendi doktoruna
Benim işim haftada 2-3 gün denetim için okul gezmeli 3-4 gün bir merkezde idi. 31 e kadar kaç sıkıntı yaşamadım. Kilo da ilk 4 ay aldım. 4 ayda 5 kilo almıştım. Şimdi 34+2 olduk 10 kilo oldu toplamda. Çalışmak inanılmaz etkiledi.
çok az kilo almışsın maşallah bende tedavi ve bu güne kadar 4 kilo aldım ama arkadaşlar gözümü korkuttu 25-30 alırsın diyorlar çok bulantım olmadı şükür ama miğde yanmam var sağlıklı beslenmeye çalışıyorum inş. bende çok almam :)
maşallah kızlarına canım içinin rahat olmasına çok sevindim darısı başımıza :))Kızlarrrrrr detaylı ultrason 2 saat sürdü tamıtamına doktor çok ilgiliydi herşeylerini gösterdi anlattı içim acayip rahatladı hep böyle gider inşallah hepimizin bu arada ikiside kızmış Prenseslerim benimmmmm
maşallah 22 aylık olmuşlar bile darısı bizim başımıza inş. güzel dileklerin için de teşekkürler :)Selam kızlar masallah doğumlar başlamış Allah kolaylık versin herkese ikiz Bebek demek ozel annelik zor bir kac yıl demek ama cok guzel..benim ikizlerim 22 aylık simdi tek gebeyim ikize gore hiçbişe tek gebelik kendinize iyi bakın..ben 37+1 de dogum yaptim 32 den sonra bol bol dinlendim ozellikle uzunn oturdum yatar gibi yanı..ins hepimiz guzel
Haftalarda dogum yapar kuzularınıza kokularınıza kavuşursunuz..
Bizdede söylemişti harmony test. Bebek başı 3000 gibi. Nette araştırdım biraz ve yaptırmadım.Arkadaslar bir sey sorucam,bugun kontrolumuz vardi 9+5 olduk cok sukur ve doktorumuz bazi sendromlar icin test yaptirmak isteyip istemedigimizi sordu.tekil gebeliklerde kolaymis ama ikiz gebeliklerde bu testler yurtdisina gonderiliyormus.ve biraz pahali...Acaba siz ne yaptiniz???
Bize 2100 tl fiyat verdiler ve sadece herhangi bir sendrom olup olmadigi saptanacak dediler.eger varsa ondan sonra bebek basina bakilacakmis.cok tereddutte kaldim. Yaptiran kimse varmi acaba ?Bizdede söylemişti harmony test. Bebek başı 3000 gibi. Nette araştırdım biraz ve yaptırmadım.
Arkadaslar bir sey sorucam,bugun kontrolumuz vardi 9+5 olduk cok sukur ve doktorumuz bazi sendromlar icin test yaptirmak isteyip istemedigimizi sordu.tekil gebeliklerde kolaymis ama ikiz gebeliklerde bu testler yurtdisina gonderiliyormus.ve biraz pahali...Acaba siz ne yaptiniz???
Canım sakin stres yapma bak ben 3 kere yaşadım hemde parça düşürdüm her seferinde.ikizler de yaşanıyor.dr dan gelince bizde haberKızlar dün geceden beri kanamam var doktora gidicem dua edin bize bebeklerin sağlıklı olsunlar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?