2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ahh canim benim.. Ben hayatım boyunca hiç kilolu olmadım tedaviler yüzünden +30 ôldum. Kılo beni mutsuz ediyor . fakat şimdi tek dysuncem bebeklerin. Onlar sağlıklı olsun DİE dikkat edicem inşallah bende daha fazla kilo almam

Yeni
günaydın güzel anniş adayları

benim 3 gündür mide bulantılarım sabah akşam çok fena oldu napıcam bilmiyorum dün ilk defa afedersin ağzıma geldi ( BUGÜNLERİ YAŞATAN RABBİME HAMD OLSUN ) napıcam bölee ... bişe yesem bi türlü yemesem bi türlü... İnşallah bebişkolorım büyüyordur bır sanrakı randevumuzun şubattın 17si ..

onlar sanin deponu kullanır kalsiyuma ihtiyacı varsa senden karşılar onu ben de 3 ay çektim cubuk kraker biraz bastırıo birde miden boş kalmasın iyiyice artıyor

Günaydın canım...Dediğin gibi bütün gün bende de var ama doktorum peşin peşin demişti zaten bide canın ne istiyorsa onu ye dedi ama benim canım hiç bir şey çekmiyor bi tek elmayla bide yoğurtla aram iyi... İyi tarafı sen yesen de yemesen de onlar büyüyorlar zaten... Benim geçen seferden hatırladığım kadarıyla protein ağırlıklı özellikle mercimek vs. tükettiğim haftalarda oğlum daha fazla kilo alıyordu...

Selam kızlar masallah doğumlar başlamış Allah kolaylık versin herkese ikiz Bebek demek ozel annelik zor bir kac yıl demek ama cok guzel..benim ikizlerim 22 aylık simdi tek gebeyim ikize gore hiçbişe tek gebelik kendinize iyi bakın..ben 37+1 de dogum yaptim 32 den sonra bol bol dinlendim ozellikle uzunn oturdum yatar gibi yanı..ins hepimiz guzel
Haftalarda dogum yapar kuzularınıza kokularınıza kavuşursunuz..

Allah yardımcın olsun canım benim annem ve kayınvalidem yardımcı oluruz diyorlar evleri yakın bakalım zaman ne gösterecek evet sırayla yapmak daha mantıklı :)

O anların tadını çıkar. 24 den sonra Nasıl büyüyorlar inanamayacaksınız.
tadını çıkartıyorum canım :)) her gittiğimde heyecan :)

medikal park bana birazcık uzak ama yinede aklımda olsun canım sagol

anladım canım araştırdım zaten biraz herkes memnun önümüzde ki ay inş. randevu alırım bende kendisinden

hadi yaaa yüzlerini net görebiliyor musun kime benzettin illa bir tahmin yaptınız eşinle :) karından bakılıyor dimi canım

Neden devam etmiyorsun kendi doktoruna

canım taksim bana uzak eşimle ben çalıştığım için cumartesi günleri rahat rahat gidiyorduk 2 saat beklesek bile sorun olmazdı ama bizi artık cumartesi günleri almıyorlar çünkü doktor sürekli opuda oluyormuş. hafta içi gelin dediler benimde hafta içi tek başıma otobüsle gitmem sıkıntı eşim tek göndermiyor. onun için biraz problem oldu merkeze gitmme doktorumdanda çok memnunum yoksa 5 aya kadar bırakmazdım herhalde bakalım eve yakın iyi br doktor bulurum inş.

maşallah kızlarına canım içinin rahat olmasına çok sevindim darısı başımıza :))

maşallah 22 aylık olmuşlar bile darısı bizim başımıza inş. güzel dileklerin için de teşekkürler :)

Arkadaslar bir sey sorucam,bugun kontrolumuz vardi 9+5 olduk cok sukur ve doktorumuz bazi sendromlar icin test yaptirmak isteyip istemedigimizi sordu.tekil gebeliklerde kolaymis ama ikiz gebeliklerde bu testler yurtdisina gonderiliyormus.ve biraz pahali...Acaba siz ne yaptiniz???

Bizdede söylemişti harmony test. Bebek başı 3000 gibi. Nette araştırdım biraz ve yaptırmadım.

Bizdede söylemişti harmony test. Bebek başı 3000 gibi. Nette araştırdım biraz ve yaptırmadım.
Bize 2100 tl fiyat verdiler ve sadece herhangi bir sendrom olup olmadigi saptanacak dediler.eger varsa ondan sonra bebek basina bakilacakmis.cok tereddutte kaldim. Yaptiran kimse varmi acaba ?

Canım bizede dr umuz ikizlerde testlerin bazen yanlış sonuç verebileceğini söyledi ama bu testi teklif etmedi.yerine 12.haftada ense kalınlığı ölçümü yapılacak.senin karar vermen gereken şey bebeğinde bir Problem çıkarsa aldirirmisin yoksa böyle devam edermisin.eğer devam ederim.dersen daha sonraki haftalarda daha uygunà arkadaşlar detayli ultrasonà girmişler.biraz araştırmanı tavsiye ederim nette sonuç olarak rakam yüksek.tabi için nasıl rahat edecekse önemli olan o.

Günaydın kızlar.ben bugün dra ense kalınlığı ölçümü için gideceğim.lütfen dua edin de bebeklerim iyi olsun.hala kahverengi akintilarimda devam ediyor.iki gün ise gittim çoğalınca korktum iki gündür yatıyorum ne zaman geçeçek bu lekeler kanamalar kasılmalar bende hamileliğin tadını cikarabilecekmiyim çok merak ediyorum.

Kızlar dün geceden beri kanamam var doktora gidicem dua edin bize bebeklerin sağlıklı olsunlar ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…