2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sgl.canım cvp verdiğin için. Ben de yatarken kullanırım diye düşünüyorum yan etkisi olmasın diye.
Ben transferimden beri progestan 200 mg fitil kullanıyoruö canım sabah 2 akşsm 2 kanamam olınca 20!güne yakın iğnesini kullandım gece yatarken koyuyorum ama sabah yine akmış oluuor sabah işe gitmeden progestqnı koyuyotum birax uzanıyorım ama faxlası akıyor hep

Ya ben ilk defa kullandım ve sanırım kullanamadim desem daha.dogru olur galiba korkudan itemedim ileri sanki ayağa kalksam düşecek geri.bende iğneden kurtuldum diye seviniyodum.

Masallah canim, Allah bagislasin hayirli evlatlar nasip etsin yuce rabbim anladigim kadariyla ben daha cok yolun basindayim :)

Ben serklaj oldum
Bir problem yoktu ama benim doktorum önlem amaçlı yapalım dedi kabul ettim bende
Hiç korkma işlemde hiç birşey anlamiyorsun
Bir kaç gün rahtsix lik hissi oluyor birazda dinl3nmen iyi geliyor bir kaç gün uzatirsin ayaklarını
Bebisler aşağıda ise zaten yaptır bencede onlar baskı yaptıkça erken doğum riski artabilir önlem almış olursun

Neden serklaj yaptirdiniz,acilmami ildu doktor mu onerdi acaba

Nasıl yapılıyor uyutuluyormusn kanaman oldumu benm bu zamana kadar lekeem bıle olmadı hemen panıklerm

Canım Rabbim yardımcın olsun inşaallah.bir An önce geçer kendini kasma bak yat bi güzel bugün hiç kalkma inş bebislerin seninle kalacaktır. Dualarımız seninle.

Masallah canim, Allah bagislasin hayirli evlatlar nasip etsin yuce rabbim anladigim kadariyla ben daha cok yolun basindayim :)
Günler hemencik geçiyor sanki şuanlar geçmiyor benim için hepimiz inşallah bebişleri hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alacağımız günleri göreceğiz

kremalicorek Canm moralini yüksek tut doktorun dediği gbi dinlen hep ilk Zaman'lar ben ayaktayken falan bi dolu kan boşalıyordu korkudan deliye dönüyorduk eşimle şükür ki geçti sonradan ikizlerde daha fazla görülürmüş kanama durumları inşallah sende atlatacaksın

Günaydın kızlar hepinize hayırlı musmutlu bir gün olsun inşallah bi arkadaş şehir dışından yatılı misafirliğe gelmek istedi ama kabul edemedim ilk kez misafşr ağarlıyabilecek hal hissetmiyorum

Ya ben ilk defa kullandım ve sanırım kullanamadim desem daha.dogru olur galiba korkudan itemedim ileri sanki ayağa kalksam düşecek geri.bende iğneden kurtuldum diye seviniyodum.
Canım korkma itebildiğin kadar ileri it vanım zaten ne kafar itersen it geri akıyor biraz zahmetli

Günaydın kızlar hepinize hayırlı musmutlu bir gün olsun inşallah bi arkadaş şehir dışından yatılı misafirliğe gelmek istedi ama kabul edemedim ilk kez misafşr ağarlıyabilecek hal hissetmiyorum
Günaydın canım iyi pazarlar 20 haftadasın gittikçe ağırlaşonca insan bişey yapmak istemiyor galıba

Canım moralini yüksek tut yar dinlen benimde iki kez adet kanaması gibi kanamam oldu çok şükür şümdi yok yat dinlen canım

Günaydın canım sanada musmutlu bir gün olsunnn.artık ağırlaşmaya başladın bence kabul etme zaten.hem sen hamişsin anlayış gösterirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…