- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #3.421
Ben transferimden beri progestan 200 mg fitil kullanıyoruö canım sabah 2 akşsm 2 kanamam olınca 20!güne yakın iğnesini kullandım gece yatarken koyuyorum ama sabah yine akmış oluuor sabah işe gitmeden progestqnı koyuyotum birax uzanıyorım ama faxlası akıyor hepSgl.canım cvp verdiğin için. Ben de yatarken kullanırım diye düşünüyorum yan etkisi olmasın diye.
Ya ben ilk defa kullandım ve sanırım kullanamadim desem daha.dogru olurBen transferimden beri progestan 200 mg fitil kullanıyoruö canım sabah 2 akşsm 2 kanamam olınca 20!güne yakın iğnesini kullandım gece yatarken koyuyorum ama sabah yine akmış oluuor sabah işe gitmeden progestqnı koyuyotum birax uzanıyorım ama faxlası akıyor hep
Masallah canim, Allah bagislasin hayirli evlatlar nasip etsin yuce rabbim anladigim kadariyla ben daha cok yolun basindayim :)Yaşadım Canm hatta ikiliyi yaptırmadığımı duyanlar acayip büyük tepki verdi çok biliyorlarmış gibi moralimi bozdular acayipama geçtikçe ve biraz okudukça ikiz gebelikte gereksiz olduğunu anladım ben tam üç dr a sordum üçüde ikiz gebelikte önerilmez dedi Rabbime emanet ettim hep onları çok şükür ikiside yumoş yumoş
Ben serklaj oldumKızlar ıkılı test falan nasıl oluyor 2 hafta snra doktor cağrdı testler ve ense kalınlığı. İçin dye eğer gerekırsede bı sonrakı görüşmede rahm ağzı dikilcek sızlere böyle bısey yapldı mı ılk gebelğm brsey bılmyorm rahm dıkılmesndende korkuyorm acırmı nasıl oluyorkı
Neden serklaj yaptirdiniz,acilmami ildu doktor mu onerdi acabaBen serklaj oldum
Bir problem yoktu ama benim doktorum önlem amaçlı yapalım dedi kabul ettim bende
Hiç korkma işlemde hiç birşey anlamiyorsun
Bir kaç gün rahtsix lik hissi oluyor birazda dinl3nmen iyi geliyor bir kaç gün uzatirsin ayaklarını
Bebisler aşağıda ise zaten yaptır bencede onlar baskı yaptıkça erken doğum riski artabilir önlem almış olursun
Çok zor yorucu bigundu yazamadimsize yazdıktan sonra doktora gittim çok fazla kanama olduğunu söyledi bütün ilaçlarında kullandığım için ilacda veremedi. Kalp atışları çok şükür ki vardı fakat takip etmeliyiz ve sürekli yat sadece WC dedi yarın gidicem doktora kalp atışları devam ediyor mu DİE... Çok zor kızlar çok... 2 kayıp yaşamış biri olarak 3uncuyu yaşama riski çok zor dualarını eksik etmesini Allah binkere razı olsun Rabbim sizi incitmesin..
Nasıl yapılıyor uyutuluyormusn kanaman oldumu benm bu zamana kadar lekeem bıle olmadı hemen panıklermBen serklaj oldum
Bir problem yoktu ama benim doktorum önlem amaçlı yapalım dedi kabul ettim bende
Hiç korkma işlemde hiç birşey anlamiyorsun
Bir kaç gün rahtsix lik hissi oluyor birazda dinl3nmen iyi geliyor bir kaç gün uzatirsin ayaklarını
Bebisler aşağıda ise zaten yaptır bencede onlar baskı yaptıkça erken doğum riski artabilir önlem almış olursun
Günler hemencik geçiyor sanki şuanlar geçmiyor benim içinMasallah canim, Allah bagislasin hayirli evlatlar nasip etsin yuce rabbim anladigim kadariyla ben daha cok yolun basindayim :)
Canım korkma itebildiğin kadar ileri it vanım zaten ne kafar itersen it geri akıyor biraz zahmetliYa ben ilk defa kullandım ve sanırım kullanamadim desem daha.dogru olurgaliba korkudan itemedim ileri sanki ayağa kalksam düşecek geri.bende iğneden kurtuldum diye seviniyodum.
Günaydın canım iyi pazarlar 20 haftadasın gittikçe ağırlaşonca insan bişey yapmak istemiyor galıbaGünaydın kızlar hepinize hayırlı musmutlu bir gün olsun inşallahbi arkadaş şehir dışından yatılı misafirliğe gelmek istedi ama kabul edemedim ilk kez misafşr ağarlıyabilecek hal hissetmiyorum
Günaydın canım sanada musmutlu bir gün olsunnn.artık ağırlaşmaya başladın bence kabul etme zaten.hem sen hamişsin anlayış gösterirler :)Günaydın kızlar hepinize hayırlı musmutlu bir gün olsun inşallahbi arkadaş şehir dışından yatılı misafirliğe gelmek istedi ama kabul edemedim ilk kez misafşr ağarlıyabilecek hal hissetmiyorum
Evet Can'ım bazen migrenim tutuyo hiç ses istemiyorum illa ilgilenmek gerek Ağrılrm oluyo hemen belimde çabucak yoruluyorumGünaydın canım iyi pazarlar 20 haftadasın gittikçe ağırlaşonca insan bişey yapmak istemiyor galıba
Bebişlerim iyi olsun da kırılırlarsa yapacak bişeyim yok normal Zaman'da Hergün gelsin isterlerse ama şimdi zorGünaydın canım sanada musmutlu bir gün olsunnn.artık ağırlaşmaya başladın bence kabul etme zaten.hem sen hamişsin anlayış gösterirler :)
Miğren çok kötü ya allah yardımcın oldun ben 2 haftadır griple uğraşıyorum arada baş ağrım oluyor zor yaniEvet Can'ım bazen migrenim tutuyo hiç ses istemiyorum illa ilgilenmek gerek Ağrılrm oluyo hemen belimde çabucak yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?